ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44005 από mike_xe
ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2 δημιουργήθηκε από mike_xe
Καλησπερα κατ'αρχην στην παρεα!!
Ενδιαφερομαι να βαλω στον μανισιο προφυλακτηρα,εξατμισεις πισω 2 + 2. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει επι του θεματος ή πηρε κατι το ματι του σε e-bay κλπ.. Παρακαλω ενημερωστε με..
Ευχαριστω προκαταβολικα..!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44006 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Απ:ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2
φίλε μου καλέ αν θυμάμαι καλά υπάρχει θέμα εξάτμισης εδώ μέσα να ενημερωθείς καταλλήλως και με φώτο!τελικά εδώ μέσα έχει τα πάντα ζήτω το vweos.gr :superman:

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44022 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2
Έχω δει live EOS στη Χαλκίδα με 2+2 (πινακίδες Αθήνα, αλλιώς τον είχα τσιμπήσει!) και μου άρεσε!
Ήμουν τα Χριστουγεννα σε σκέψη να κάνω κάτι στον Σαγο (δες συνεργάτες) που κάνει καλή δουλειά, αλλα για κάποιους λόγους μπήκαν αλλα σε προτεραιότητα. Θέλεις σε μαμά; Θα σου κοστίσει αρκετά. Σε μαμά διπλή μπούκα (μια) είχα βρει με €300, πολυ ακριβό.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44026 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2
οταν λες στον μαμα προφυλακτηρα,εννοεις χωρις κοψιματα?γιατι ετσι θα βγουν πολυ χαμηλα.αν του κανεις 2 κοψιματακια γινεται τζιτζι.και για εξατμιση εννοεις μονο μπουκες η' και καζανι?μονο μπουκες πας αναγκαστικα σε κατασκευη.αν μιλας για ολοκληρο catback υπαρχουν και επωνυμα.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Πέτρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44162 από mike_xe
Απαντήθηκε από mike_xe στο θέμα Απ:ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2
ναι ακριβως και εγω αυτο εννοω! στον μαμα προφυλακτηρα δυο κοψιματακια για να μπουν οι εξατμισεις.βασικα αν μας παιρνει για μονο μπουκες και πατεντο-κατασκευη ακομα καλυτερα.. (λογικα θα ειναι κ πιο οικονομικο). ετσι κ αλλιως δν κυνηγαω τις επιδοσεις... οποτε επικεντρωνω στο εμφανισιακο τομεα. υπαρχει καποιο link να βοηθιθω?

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #44202 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ 2 + 2
μονο μπουκες 2+2 σιγουρα δεν υπαρχει ετοιμο για το eos και φτιαχτο δεν ξερω αν αφηνει τοσο χωρο το μαμα καζανι.μαζι με καζανι υπαρχουν επωνυμα,αλλα ξεφευγεις σε τιμη.της abt αν δεν κανω λαθος εχει 900,της apr εχει 1800! νομιζω και της jedesign και caractere καπου εκει στα 800.φτιαχτο θα σου βγει 400-600 μαζι με μπουκες αναλογως και που θα πας.αν θελεις παντως :whistle: εχω ενα καζανι(σε αριστη κατασταση),που βγαζει 2 εξοδους (αριστερα και δεξια).ειναι αυτο που εχω και στη φωτο.εχω βγαλει ομως τις μπουκες απο πανω για να τις βαλω στο καινουργιο και το δινω πολυ φτηνα.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Πέτρος

Συντονιστές: nikitas tsi