Led (φώτα θέσεως)

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38746 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία με αποτυχημένα led (άλλα αποδείχτηκαν κάκιστα, άλλα έγιναν ...strobe lights και άλλα δε χωρούσαν στο φανάρι!) τελικά κατέληξα σε αυτά:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Έχουν και εγγύηση ενός χρόνου, οπότε και να βγούν ελλατωματικά θα τα αλλάξω. Μέχρι τώρα πάντως ούτε θερμοκρασία ανεβάζουν όπως (περιέργως) τα προηγούμενα ούτε έβγαλαν κανένα "κουσούρι". Το μαρτύριό μου μάλλον τελείωσε εδώ... :shy:

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38750 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
Απ' οτι φαινετε δεν ειμαι ο μονος που ταλαιπωρηθηκα με τα led και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Απολογισμος μεχρι στιγμις: 3 σετ led ,1 σετ ψειρες , 1 σετ canbus και μια καμενη ασφαλεια του εσωτερικου φωτισμου.

:help:

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38762 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
τελικά απ οτι καταλαβαίνω είναι να μη σου τύχει

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38772 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
thodoris έγραψε:

Απ' οτι φαινετε δεν ειμαι ο μονος που ταλαιπωρηθηκα με τα led και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Απολογισμος μεχρι στιγμις: 3 σετ led ,1 σετ ψειρες , 1 σετ canbus και μια καμενη ασφαλεια του εσωτερικου φωτισμου.

:help:

Θοδωρή να φανταστείς ότι αυτά που έχω τώρα μου τα έστειλε δωρεάν ο τύπος από το ebay διότι τα προηγούμενα που μου έστειλε ενώ έλεγε ότι είναι can bus free, μου έβγαζε καμμένη λάμπα μετά από δύο δευτερόλεπτα και έσβηναν. Οπότε μετά από το σχετικό κράξιμο, του είπα να μου στείλει ένα σετ που να είναι error free και μου έστειλε αυτά που παρέθεσα παραπάνω..
Για την ιστορία, κόστος ευρώ 15,00...
Τα προηγούμενα μοιράστηκαν σε όλο το αυτοκίνητο (πλαφονιέρα, εξωτερικοί καθρέφτες), στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου (!) ενώ έχω βάλει και στο πορτ μπαγκάζ και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Corbil έγραψε:

τελικά απ οτι καταλαβαίνω είναι να μη σου τύχει

Τελικά Πάνο είναι να σου τύχει (το καλό)....

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38774 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
Παντως ουτε εγω ουτε ο Σπυρος εχουμε τετοιο θεμα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38775 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
nikitas tsi έγραψε:

Παντως ουτε εγω ουτε ο Σπυρος εχουμε τετοιο θεμα.

Γεγονός..να μην τα ματιάξουμε..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #38783 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Led (φώτα θέσεως)
Καποια στιγμη ειχα καταφερει κατι με εξωτερικο canbus αλλα δεν ηταν αρκετα μακρυ ωστε να περασει απο τη τρυπα και το φως απο το led ηταν σαν κουκιδα κοινως απαισιο οποιο τυπο κι αν εβαλα. Τα εβαλα μετα στη πλαφονιερα αλλα κι εκει φαινοντουσαν ασχημα γιατι δεν εσβηναν τελειως. Τωρα βρηκα κατι λευκα πυρακτωσεως που τα εβαλα στα θεσεως αλλα ειναι πολυ αχνα. Κοστος μεχρι στιγμις 85Ε και ακομα δεν εχω τελειωσει.

1,4 TSI 2?? PS