Carbon parts

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27768 από chrisalex
Carbon parts δημιουργήθηκε από chrisalex
Δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα οποτε παραθετω εδω τα κοματια carbon που εχω αρχισει να βαζω στο eos κ θα ακολουθησουν αρκετα μεσα εξω :agree:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27772 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Carbon parts
Πολύ όμορφα...Κόστος;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27773 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Carbon parts
Αυτοκόλλητο είναι;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27777 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Carbon parts
Που σε βρε Χρήστο τόσο καιρό σε χάσαμε? όμορφο αποτέλεσμα αλλά μόνο στη Χιονάτη σου θα φαινεται εντονα η διαφορά. Εμένα που ειναι μαύρο δε νομιζω να διακρίνεται τοσο εύκολα

Αντε αντε, σε περιμένω να δηλώσεις συμμετοχή για την Καρβουνόσκαλα, να δω επιτέλους το διδυμάκι μου (όσον αφορα το οτι φοράμε τις ίδιες ζαντες)

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27788 από chrisalex
Απαντήθηκε από chrisalex στο θέμα Απ:Carbon parts
Oλα καλα κ παλι εδω,ελπιζω να τα καταφερω να τα πουμε κ απο κοντα.Το look carbon το φτιαχνω εγω κ δεν ειναι αυτοκολλητο αλλα βαφη που αντεχει στον ηλιο δεν κιτρινιζει κ δεν φουσκωνει εχω φτιαξει πολλα πραγματα ακομα κ τις ζαντες στο porsche καποια στιγμη.Στο μαυρο δυστυχως δεν ξεχωριζει πολυ πρεπει να ειναι παντα καθαρο το αμαξι....δυστυχως!!!!! Εχω ξηλωσει κ μεσα πολλα κοματια κ θα τα τοποθετησω αυριο μαλλον....... :good:

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27791 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Carbon parts
Αν θυμάμαι καλά είναι η δουλειά σου, σωστά; Ενημερωτικά, πόσο περίπου κοστίζει η "μετατροπή"-βάψιμο των πλαστικών μερών του εσωτερικού (κονσόλα κλπ) σε carbon?
Το φινίρισμα είναι ματ ή gloss?

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27792 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Carbon parts
Αυτό θα γινόταν ένα αρκετά ενδιαφέρον DIY, δε νομίζετε;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27795 από Magnum
Ωχ...και άλλα έξοδα...Πόσο να πηγαίνει άραγε ένα ολοκληρωτικό εξωτερικό Carbon Look?

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27801 από chrisalex
Ειναι η δουλεια μου κ θα ενημερωνω για οτι φτιαχνω κ εσωτερικα κ εξωτερικα ανεβαζοντας κ τις αντοιστοιχες φωτο.Ετοιμαζω πολλα κοματια για το εξωτερικο του αυτοκινητου μαζι μετα μπροστινα φαναρια αφου μαλλον θα ανοιχτουν συντομα!!!! Τα πραγματα μπαινουν σε ειδικη δεξαμενη με το αντοιστοιχο υλικο κ δεν εχει καμια σχεση μετη μεμβρανη....

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27804 από Coo
Θα ήταν πιστεύω απλά καλό να υπάρχει ένας μπούσουλας σχετικά με το κόστος, χωρις να αποτελεί προσφορά ή τετελεσμένη τιμή.. Μιλάμε για €10..€20..€50..€200 ?

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27805 από Magnum
Πες μας ένα ενδεικτικό κόστος.
Ανά κομμάτι χρεώνεται;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27892 από chrisalex

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27896 από Guardian
Πως ακριβώς λειτουργεί η δεξαμενή που περιγράφεις με το αντίστοιχο υλικό;
Ρωτάω γιατί δεν έχω ξανακούσει να "δημιουργείται" βαφή carbon... Τουλάχιστον όχι με αυτά τα αποτελέσματα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27897 από chrisalex

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27901 από Magnum
Δηλαδή το EOS πόσα τετραγωνικά είναι για να το βάψεις όλο;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27902 από Guardian
Όταν λες τετραγωνικό, εννοείς βάσει διαστασέων του αντικειμένου που θα τροποποιηθεί;
Η πλαφωνιέρα για παράδειγμα είναι πιο μικρή από την βάση του radio-cd, είναι πιο οικονομικό (γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά...); και αν ναι, ποιά είναι η τάξη μεγέθους;

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27903 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Carbon parts
Πολυ ωραία τα αποτελέσματα Χρήστο αλλά για τι τάξη μεγέθους μιλάμε? Ας πουμε η πλαφονιέρα που βλέπω στην φωτογραφία πόσο κάνει ?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27904 από vabatzis

Φίλε μου έχεις ερωτηθεί ήδη αρκετές φορές για το ενδεικτικό κοστολόγιο των εργασιών που αναφέρεις, χωρίς να έχεις απαντήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο κατασκευής των εν λόγω κομματιών.

Επειδή οι δημοσιεύσεις σου πλησιάζουν τα όρια έμμεσης διαφήμισης, κάτι που απαγορεύεται ρητώς από τους όρους χρήσης και συμμετοχής στο φόρουμ, σε παρακαλώ να ξεκαθαρίσεις τον σκοπό ύπαρξης των δημοσιεύσεων αυτών.

Αν αφορούν αποκλειστικά το αυτοκίνητο σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα θέμα με το τελικό αποτέλεσμα στο άλμπουμ μελών και να μας γράψεις κάποια πράγματα. Αν από την άλλη έχεις σκοπό να μοιραστείς με τα υπόλοιπα μέλη το κοστολόγιο και λοιπές λεπτομέρειες, τότε σε παρακαλώ να το κάνεις εδώ παραθέτοντας πληροφορίες για κάθε κομμάτι που παρουσιάζεις.

Ευχαριστούμε
Εκ του vweos.gr Web Team

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #27951 από chrisalex
Επειδη σε καμια περιπτωση δεν θα θελα να δημιουργηθει προβλημα,κ επειδη με την τεχνολογια δεν τα παω καλα δεν θα με πειραζε να διαγραφει οτιδηποτε παραβαινει κανονες κ ορους ακομα κ εγω σαν μελος.Η δουλεια κ οι συνεργασιες μου γυρω απο το αυτοκινητο ειναι πολλες αλλα ποτε δεν πιεσα κανενα κ δενθα διαφημιζα κατι χωρις να συνενοηθω με τους υπευθυνους.Πιστεψα οτι αν μοιραστω την συγκεκριμενη εργασια μου με τα carbon σιγουρα θα εδινα ιδεες κ θα εξυπερετουσα οποιον ενδιαφερεται για κατι αντιστοιχο.To πως γινεται νομιζω οτι το ανεφερα κ ξερω οτι στη καλη δουλεια το αποτελεσμα μετραει.Οσον για το κοστολογιο θαθελα να μαζεψω ολα τα κοματια να δωσω το καλυτερο δυνατο.Απλως θαθελα να ναφερω πριν κλεισω οτι η συγκεκριμενη εργασια χρεωνεται με 230€ το τεραγωνικο (υψος-πλατος).Sorry αν ταλαιπωρησα δεν θαθελα να ξεκινησουν αντιπαραθεσεις,δεν υπαρχει λογος ολα καλα.Ευχαριστω

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #27952 από Coo
Χρήστο τα τοποθέτησες στο αυτοκίνητο; Αν τα βάλεις βγάλε μια φωτογραφία να τα δούμε, θα είναι ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. :takingphoto

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #27953 από vabatzis
chrisalex έγραψε:

Επειδη σε καμια περιπτωση δεν θα θελα να δημιουργηθει προβλημα,κ επειδη με την τεχνολογια δεν τα παω καλα δεν θα με πειραζε να διαγραφει οτιδηποτε παραβαινει κανονες κ ορους ακομα κ εγω σαν μελος.Η δουλεια κ οι συνεργασιες μου γυρω απο το αυτοκινητο ειναι πολλες αλλα ποτε δεν πιεσα κανενα κ δενθα διαφημιζα κατι χωρις να συνενοηθω με τους υπευθυνους.Πιστεψα οτι αν μοιραστω την συγκεκριμενη εργασια μου με τα carbon σιγουρα θα εδινα ιδεες κ θα εξυπερετουσα οποιον ενδιαφερεται για κατι αντιστοιχο.To πως γινεται νομιζω οτι το ανεφερα κ ξερω οτι στη καλη δουλεια το αποτελεσμα μετραει.Οσον για το κοστολογιο θαθελα να μαζεψω ολα τα κοματια να δωσω το καλυτερο δυνατο.Απλως θαθελα να ναφερω πριν κλεισω οτι η συγκεκριμενη εργασια χρεωνεται με 230€ το τεραγωνικο (υψος-πλατος).Sorry αν ταλαιπωρησα δεν θαθελα να ξεκινησουν αντιπαραθεσεις,δεν υπαρχει λογος ολα καλα.Ευχαριστω

Δεν ταλαιπώρησες κανένα, ούτε ξεκίνησες κάποια αντιπαράθεση. Ο ρόλος ο δικός μας είναι να προλάβουμε λάθος καταστάσεις και πιθανά προβλήματα, γι'αυτό και στο αναφέραμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διαγραφές.
Όσον αφορά στο θέμα μας, κρατάμε το κοστολόγιο ανά τετραγωνικό που ανέφερες και αναμένουμε νεότερα. Όταν ολοκληρώσεις την ετοιμασία σε όσα κομμάτια φτιάξεις, καλό θα ήταν να τα συγκεντρώσουμε σε ένα θέμα, αναλύοντας και τα περαιτέρω κοστολόγια...εννοείται ότι περιμένουμε φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα, όπως έγραψε και ο Coo...
:good:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #27979 από tomary
Απαντήθηκε από tomary στο θέμα Απ:Carbon parts
Χρήστο εκτός από carbon look, aluminium brushed metal φτιάχνεις? Με ενδιαφέρει το look που ειναι τα εργοστασιακά φιλετάκια αλουμινίου στο εσωτερικό του αυτοκινητου.

Θωμάς EOS TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #28014 από chrisalex
tomary έγραψε:

Χρήστο εκτός από carbon look, aluminium brushed metal φτιάχνεις? Με ενδιαφέρει το look που ειναι τα εργοστασιακά φιλετάκια αλουμινίου στο εσωτερικό του αυτοκινητου.

Kαλημερα δυστυχως αυτη τι στιγμη δουλευω μονο carbon k piano black.Τελικα τα πρωτα πραγματα στο εσωτερικο τα τοποθετησα κ η διαφορα απιστευτη

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

ακουω γνωμες.Οσον αφορα τις τιμες τους:καπακια προβολεων 70€,πλαισιο rcd 32€,λωριδες ταμπλο 28€,πλαισιο ταχυτητων 20€,πλαφονιερα εσωτερικη μεγαλη 20€, απο βδομαδα κ αλλα κοματια :agree:

Περισσότερα
Συντονιστές: nikitas tsi