Spacer της Forge σε Tsi 122

• EOS-NIK
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61853 από EOS-NIK
Spacer της Forge σε Tsi 122 δημιουργήθηκε από EOS-NIK
ΧΑΙΡΟΜΑΙ.....!!!!!! COO δεν ξερω αν γνωριζεις,σκεφτομαι να βαλω το spacer της forge για να κανει το χαρακτηριστικο τσουφφφφφφ...... το εχει κανεις απο εσας....?????? δημιουργει καποιο προβλημα στο αυτοκινητο μετα?????

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61855 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Spacer της Forge σε Tsi 122
Δε γνωρίζω πολλά απο σκαστρες, ίσως ο πιο κατάλληλος είναι ο ob099 για να σου πει. Έριχνε κάτι "τζουφια" το Eos του τις προάλλες στη βραδινή βόλτα, άλλο πράγμα!
Αν είναι στις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής δε νομίζω να έχεις θέμα..

Δημήτρης

• Dionysis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61874 από Dionysis
Απαντήθηκε από Dionysis στο θέμα Spacer της Forge σε Tsi 122
μία ωραία pipercross ας πούμε και το καλό είναι ότι εσείς τα 122 δεν χρειάζεστε και σωλήνα ,διορθώστε με αν κάνω λάθος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61984 από lyrakisdimitris
Απαντήθηκε από lyrakisdimitris στο θέμα Spacer της Forge σε Tsi 122
Το φτέρνισμα δηλ. σκάστρα είναι μεν καλό και ωραίο αλλά για τα 122 δεν θα τα πρότεινα διότι θα χάνεται λίγη πίεση στον δρόμο (λίγη μεν αλλά...). Οπότε εγώ θα πρότεινα φίλτρο ελευθέρας στον παπά ή ακόμη καλύτερα με κιτάκι που κυκλοφορούν στην αγορ (καλύτερο τσαφ τσουφ). Γνώμη μου που έχω τοποθετήσει σε αρκετά αυτοκίνητα πάνελ μέσα στον παπά.. Μάρκας Green τιμή περίπου 75 ευρώ ή K&N στα 80 ευρώ περίπου... Και τα GR περίπου στα 40 αλλά έχει λιγότερες στρώσεις... Ότι και να επιλέξετε σας τα προτείνω διότι και τα τρία τα έχω τοποθετήσει... Μην πάρετε όμως οποιαδήποτε φιλτροχοανη αν δεν γνωρίζετε αν κάνει για το αμάξι γιατί θα έχετε άλλα ( ίσως κρεμάει το αμάξι..).

Συντονιστές: nikitas tsi