Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84193 από MrMavridis
Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH δημιουργήθηκε από MrMavridis
Καλησπερα.
Εχω ενα VW EOS 1.6 FSI του 2007, το πηρα μεταχειρισμενο με 40.000. Το αμαξι μεσα ομως δεν εχει AUX. Το εψαξα και ειδα οτι οταν αγοραζεις το αμαξι ηταν στα extra με 25$ και στο βαζουν κατω απο τον τεμπελη, κατι που ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν επελεξε και τωρα ακουω μονο CD και FM.
Δοκιμασα FM Transmitter αλλα ηταν πολυ χαλια. Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος να εγκαταστησω AUX? η εστω bluetooth, κατι εκτος απο CD.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84194 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Καλώς ήλθες!
To στερεοφωνικό σου μοιάζει με το RCD - 300 χωρίς Mp3 και είμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν παίρνει Aux-In.
Για Bluetooth δεν γνωρίζω καθόλου.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": MrMavridis

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84195 από tzimani
Απαντήθηκε από tzimani στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Καλημέρα,

Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και ίδια πηγή. Μπορείς με κωδικοποίηση στην πηγή να ενεργοποιήσεις την επιλογή του aux in (Υπάρχει οδηγός στο forum). Από εκεί και πέρα πρέπει να αγοράσεις aux in adaptor (θα βρεις στο ebay) και να στο εγκαταστήσει κάποιος που γνωρίζει. Να σου πω ότι εγώ, έχω κάνει όλη τη διαδικασία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος διότι έχει αρκετά παράσιτα ο ήχος (δεν ξέρω τι φταίει).

υ.γ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τα παράσιτα ας απαντήσει
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": MrMavridis

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84196 από MrMavridis
Απαντήθηκε από MrMavridis στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Μπορεις να μου δωσεις λινκ για την κωδικοποίηση?

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84197 από Vempire_G4

tzimani έγραψε: Καλημέρα,

Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και ίδια πηγή. Μπορείς με κωδικοποίηση στην πηγή να ενεργοποιήσεις την επιλογή του aux in (Υπάρχει οδηγός στο forum). Από εκεί και πέρα πρέπει να αγοράσεις aux in adaptor (θα βρεις στο ebay) και να στο εγκαταστήσει κάποιος που γνωρίζει. Να σου πω ότι εγώ, έχω κάνει όλη τη διαδικασία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος διότι έχει αρκετά παράσιτα ο ήχος (δεν ξέρω τι φταίει).

Αν περνάς το καλώδιο του Aux-In δίπλα από κάποια πηγή ρεύματος, μπορεί να δημιουργήσει παράσιτα.
Η τάση του Aux είναι χαμηλή και μπορούν πολύ εύκολα να μπουν παράσιτα, ιδίως αν το καλώδιο δεν έχει θωράκιση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84198 από MrMavridis
Αν γινεται ας μου στειλει καποιος το DIY για το πως θα κανω κωδικοποίηση aux in. και κατι ακομα. αν βρω αυτο το καλωδιο που απο την κονσολα το παει σε 3.5 jack. και αν βαλω το κινητο μου. Ποιο κουμπι θα πατησω για να παιζει τραγουδια

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84199 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Μία άλλη καλή λύση εδώ

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84202 από tzimani

Vempire_G4 έγραψε:

tzimani έγραψε: Καλημέρα,

Αν περνάς το καλώδιο του Aux-In δίπλα από κάποια πηγή ρεύματος, μπορεί να δημιουργήσει παράσιτα.
Η τάση του Aux είναι χαμηλή και μπορούν πολύ εύκολα να μπουν παράσιτα, ιδίως αν το καλώδιο δεν έχει θωράκιση.

Το καλώδιο φεύγει από τις θέσεις μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων και περνάει κατώ από το τασάκι και φτάνει στην πηγή(ήχου.)
Βέβαια αμφιβάλω αν το καλώδιο από το ebay έχει θωράκιση.
Έχεις καμιά ιδέα τι άλλο να κάνω.
Να πω επίσης ότι αυτό εντείνεται όταν χρησιμοποιώ τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. π.χ. φωτα, κλιματισμο, φλας κτλ

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84203 από Vempire_G4
Αν ο θόρυβος που έχεις μοιάζει σαν αυτόν στο βίντεο, τότε έχεις ground loop.

Το ground loop 99,9% είναι από υπερβολικά πολλά καλώδια γειώσεων (ένα στην πηγή, ένα στον ενισχυτή κτλ κτλ) ή από κακή κατασκευή ηλεκτρονικών (ποιότητα σχεδιασμού) ή από υπερβολικό gain (αν έχεις το κινητό στο τέρμα, τότε σίγουρα έχει πολύ θόρυβο. Αν το χαμηλώσεις και παίζεις με την ένταση του στερεοφωνικού, τότε μπορεί να μην ακούγεται και τόσο. Καλά τα λέω; !
en.wikipedia.org/wik...)
Παλιά είχα πρόβλημα με ground loop και δεν μπόρεσα ποτέ να το σταματήσω, ότι και να δοκίμασα.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84205 από MrMavridis
Μπορεις να μου στειλεις λινκ για το ποιο καλωδιο εχεις?

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84206 από Vempire_G4
Το Link για όλο το project στο έδωσε ο Goudis 3 post πιο πάνω.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84207 από tzimani

Vempire_G4 έγραψε: Αν ο θόρυβος που έχεις μοιάζει σαν αυτόν στο βίντεο, τότε έχεις ground loop.

Το ground loop 99,9% είναι από υπερβολικά πολλά καλώδια γειώσεων (ένα στην πηγή, ένα στον ενισχυτή κτλ κτλ) ή από κακή κατασκευή ηλεκτρονικών (ποιότητα σχεδιασμού) ή από υπερβολικό gain (αν έχεις το κινητό στο τέρμα, τότε σίγουρα έχει πολύ θόρυβο. Αν το χαμηλώσεις και παίζεις με την ένταση του στερεοφωνικού, τότε μπορεί να μην ακούγεται και τόσο. Καλά τα λέω; !
en.wikipedia.org/wik...)
Παλιά είχα πρόβλημα με ground loop και δεν μπόρεσα ποτέ να το σταματήσω, ότι και να δοκίμασα.

Όχι... δεν είναι έτσι ο ήχος...Είναι πιο "τσιριχτός". Και αν πιάσω το κινητό στα χέρια μου την ώρα που είναι συνδεδεμένο με το aux in, γίνεται ένας κακός χαμός....

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84208 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Re:Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH

tzimani έγραψε:

Vempire_G4 έγραψε: Αν ο θόρυβος που έχεις μοιάζει σαν αυτόν στο βίντεο, τότε έχεις ground loop.

en.wikipedia.org/wik...)

Όχι... δεν είναι έτσι ο ήχος...Είναι πιο "τσιριχτός". Και αν πιάσω το κινητό στα χέρια μου την ώρα που είναι συνδεδεμένο με το aux in, γίνεται ένας κακός χαμός....

Σαν να μην πατάει καλά το βύσμα;

Στάλθηκε από το Sony Ericsson T28 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84212 από tzimani
Απαντήθηκε από tzimani στο θέμα Re:Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH

Vempire_G4 έγραψε:

tzimani έγραψε:

en.wikipedia.org/wik...)

Σαν να μην πατάει καλά το βύσμα;

Στάλθηκε από το Sony Ericsson T28 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκέψου ένα συνεχόμενο βουητό σε υψηλή συχνότητα. Εντείνεται όταν χρησιμοποιώ περισσότερα ηλεκτρικά από το αμάξι....

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84213 από Vempire_G4
Τότε είναι στάνταρ ground loop.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84214 από MrMavridis
Πως λυνετε το ground loop? φταιει η θωρακιση του καλωδιου? και αν οχι τοτε τι μπορει να γινει για να φτιαχτει. ρωταω γιατι σκοπευω να κανω αυτο με το 12πινο aux και θελω να ξερω τι να κανω αν μου τυχει ο ιδιος ηχος

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84216 από MrMavridis
σκοπευω να κανω την πατεντα με το aux,που θα παω για τον προγραμματισμο και τι θα τους πω να μου κανουνε? να τους δειξω αυτο που γραφει στο DIY ? Επισης τι κοστος εχει αυτο για να μου το κανουνε ?

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84217 από tzimani

MrMavridis έγραψε: σκοπευω να κανω την πατεντα με το aux,που θα παω για τον προγραμματισμο και τι θα τους πω να μου κανουνε? να τους δειξω αυτο που γραφει στο DIY ? Επισης τι κοστος εχει αυτο για να μου το κανουνε ?

Απαντάω στις ερωτήσεις που έχεις κάνει παραπάνω: Θα πας σε έναν μηχανικό που έχει vcds(αναφέρεται στον οδηγό τι είναι αυτό) και θα του πεις να τι να κάνει αν δεν ξέρει. Σε εμένα δεν είχε πάρει λεφτά για αυτό.
Εγώ έχω αγοράσει αυτό. www.ebay.com/itm/Car...e

Για το ground loop υπάρχουν ειδικά φίλτρα. Θα παραγγείλω ένα και μόλις έχω νέα θα ποστάρω για να σας ενημερώσω

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84218 από Vempire_G4

tzimani έγραψε: Για το ground loop υπάρχουν ειδικά φίλτρα. Θα παραγγείλω ένα και μόλις έχω νέα θα ποστάρω για να σας ενημερώσω

Εύχομαι να σου κάνει δουλειά, απλά κράτα μικρό καλάθι!

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84219 από tzimani

Vempire_G4 έγραψε:

tzimani έγραψε: Για το ground loop υπάρχουν ειδικά φίλτρα. Θα παραγγείλω ένα και μόλις έχω νέα θα ποστάρω για να σας ενημερώσω

Εύχομαι να σου κάνει δουλειά, απλά κράτα μικρό καλάθι!

Όπως και να χει, ευχαριστώ που μου άνοιξες τα ματια!!!! :RTFM: :RTFM:

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84230 από MrMavridis
Καλημερα, εγκατεστησα το καλωδιο οπως ειπατε με τα 3 pin σε aux. και μετα ειχα σκοπο να παω το μεσημερι στην αντιπροσωπεια της VW. Πριν παω ετυχε να ρθει ενας απο τους τεχνικος απο την VW στο μαγαζι που δουλευω και επι της ευκαιριας τον ρωτησα αν γινεται να το προγραμματισουμε για να ενεργοποιησουμε αυτο που πατας 2 φορες το CD και μπαινει σε AUX. του εδειξα εικονες απο google βημα βημα με το τι ακριβως θελω να κανει με το VCDS και μου λεει δεν εχουμε τετοιο προγραμμα εμεις. επισης μου λεει δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο απλα λεεει βαζεις τα καλωδια και πατας το CD 2 φορες και θα παιξει. το δοκιμασα κια τιποτα. τι κανω τωρα?

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84231 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Στο rcd310 γινεται ενεργοποιηση μεσω setup.
Στο δικο σου θελει καλωδιο για να ενεργοποιηθει.

www.vwclub.gr/vwforu.../

Νikitas TSi

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84290 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Εγκατασταση AUX - BLUETOOTH
Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο;
Μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον

www.skroutz.gr/s/128...l

Νikitas TSi

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84295 από tzimani
Κακή ποιότητα ήχου

Συντονιστές: nikitas tsi