- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Περί εύρεσης ρεζέρβας
- okapi
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41197
από okapi
Περί εύρεσης ρεζέρβας δημιουργήθηκε από okapi
Παιδιά Καλησπέρα και Καλή Χρονιά
Τις προάλλες που ήμουν σε ορεινό δρόμο έπαθα λάστιχο.
Άλλαξα και έβαλα την μικρή μας ρεζέρβα και λίγο πριν φθάσω σε βουλκανιζατέρ ή βενζινάδικο ξαναέπαθα λάστιχο στη ρεζέρβα (μετά από 1,5 χρόνο που έχω το αυτοκίνητο είχε χάσει αρκετό αέρα τελικά και μας άφησε γρήγορα)
Έτσι αναγκάσθηκα να την "περπατήσω" μέχρι να βρω κάπου βοήθεια .
Η ρεζέρβα λοιπόν χάλασε τελείως αλλά με πήγε μέχρι το βουλκανιζατέρ, όπου έφτιαξα μόνο το κανονικό λάστιχο και γύρισα. (το λάστιχο διαλύθηκε και η σιδερένια ζάντα ψιλοτράβωσε αλλά φτιάχνεται που είπαν)
Η VW μου ζητάει 240 ευρώ για ζαντολάστιχο απ' τη μια και δεν μου φέρνει σκέτο λάστιχο,
και απ' την άλλη ο λαστιχάς μου, μου έδωσε προσωρινά ένα κανονικής διάστασης ζαντολάστιχο για ρεζέρβα (που μου "τρώει" όλο το χώρο του πορτ μπαγκάζ) μέχρι να μου βρει λάστιχο για τη ρεζέρβα.
Το θέμα μου είναι ότι ο λαστιχάς μου, μου είπε ότι θα μου βάλει μεταχειρισμένο λάστιχο μοτοσικλέτας!!! (δωρεάν) αλλά εγώ φοβάμαι για την αντοχή του.
Είναι όντως τόσο ακριβές οι ρεζέρβες-λάστιχα;;
Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ακριβής διάσταση της ρεζέρβας μας για να το ψάξω και σε άλλο λαστιχά γιατί την έχω αφήσει εκεί;
Τι θα κάνατε τώρα στη θέση μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ.
Ηθικό δίδαγμα: Να μην ξεχνάτε να ελέγχετε την πίεση της ρεζέρβας που και που, ή να έχετε μια ηλεκτρική τρόμπα στο αυτοκίνητο
Τις προάλλες που ήμουν σε ορεινό δρόμο έπαθα λάστιχο.
Άλλαξα και έβαλα την μικρή μας ρεζέρβα και λίγο πριν φθάσω σε βουλκανιζατέρ ή βενζινάδικο ξαναέπαθα λάστιχο στη ρεζέρβα (μετά από 1,5 χρόνο που έχω το αυτοκίνητο είχε χάσει αρκετό αέρα τελικά και μας άφησε γρήγορα)
Έτσι αναγκάσθηκα να την "περπατήσω" μέχρι να βρω κάπου βοήθεια .
Η ρεζέρβα λοιπόν χάλασε τελείως αλλά με πήγε μέχρι το βουλκανιζατέρ, όπου έφτιαξα μόνο το κανονικό λάστιχο και γύρισα. (το λάστιχο διαλύθηκε και η σιδερένια ζάντα ψιλοτράβωσε αλλά φτιάχνεται που είπαν)
Η VW μου ζητάει 240 ευρώ για ζαντολάστιχο απ' τη μια και δεν μου φέρνει σκέτο λάστιχο,
και απ' την άλλη ο λαστιχάς μου, μου έδωσε προσωρινά ένα κανονικής διάστασης ζαντολάστιχο για ρεζέρβα (που μου "τρώει" όλο το χώρο του πορτ μπαγκάζ) μέχρι να μου βρει λάστιχο για τη ρεζέρβα.
Το θέμα μου είναι ότι ο λαστιχάς μου, μου είπε ότι θα μου βάλει μεταχειρισμένο λάστιχο μοτοσικλέτας!!! (δωρεάν) αλλά εγώ φοβάμαι για την αντοχή του.
Είναι όντως τόσο ακριβές οι ρεζέρβες-λάστιχα;;
Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ακριβής διάσταση της ρεζέρβας μας για να το ψάξω και σε άλλο λαστιχά γιατί την έχω αφήσει εκεί;
Τι θα κάνατε τώρα στη θέση μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ.
Ηθικό δίδαγμα: Να μην ξεχνάτε να ελέγχετε την πίεση της ρεζέρβας που και που, ή να έχετε μια ηλεκτρική τρόμπα στο αυτοκίνητο
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41199
από Coo
Χαρίλαε εγώ αυτό που έκανα ήταν να πάω σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Πήρα ρεζέρβα απάτητη από τρακαρισμένο Golf (ανάγκης, όχι κανονικό μέγεθος) με 70 ευρω. Διάσταση δε θυμάμαι, αν δε θυμάται κάποιο από τα παιδιά θα πάω να δω στο αυτοκίνητο.
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Περί εύρεσης ρεζέρβας
** μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία **
Χαρίλαε εγώ αυτό που έκανα ήταν να πάω σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Πήρα ρεζέρβα απάτητη από τρακαρισμένο Golf (ανάγκης, όχι κανονικό μέγεθος) με 70 ευρω. Διάσταση δε θυμάμαι, αν δε θυμάται κάποιο από τα παιδιά θα πάω να δω στο αυτοκίνητο.
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41200
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Περί εύρεσης ρεζέρβας
Νikitas TSi
- okapi
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41203
από okapi
Απαντήθηκε από okapi στο θέμα Απ:Περί εύρεσης ρεζέρβας
Εμ...Νικήτα τόσα διαβάζεις, αλλά τα κάνεις;
Το πάθημα μου έγινε μάθημα τώρα, και μάλλον θα τα ελέγχω 1-2 φορές το χρόνο (χειμώνα καλοκαίρι).
Anyway:
Μόλις διάβασα στην τάπα βενζίνης για τη ρεζέρβα:
T 125/70 R16
οπότε αυτό το λάστιχο ψάχνω μάλλον..
Το πάθημα μου έγινε μάθημα τώρα, και μάλλον θα τα ελέγχω 1-2 φορές το χρόνο (χειμώνα καλοκαίρι).
Anyway:
Μόλις διάβασα στην τάπα βενζίνης για τη ρεζέρβα:
T 125/70 R16
οπότε αυτό το λάστιχο ψάχνω μάλλον..
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41207
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Περί εύρεσης ρεζέρβας
Για να εχεις μια εικονα.
www.car.gr/parts/vie...n
www.car.gr/parts/vie...n
Νikitas TSi
- okapi
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41210
από okapi
Απαντήθηκε από okapi στο θέμα Απ:Περί εύρεσης ρεζέρβας
Είσαι πρώτος! Σε ευχαριστώ!
edit: την αγόρασα τελικά.
edit: την αγόρασα τελικά.
Συντονιστές: nikitas tsi