- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
θορυβος ελαστικων
- giorgosbarkas
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #54154
από giorgosbarkas
θορυβος ελαστικων δημιουργήθηκε από giorgosbarkas
παιδια καλησπαιρα. πηγα το μωρο μου σε βουλκανιζατερ να ρωτησω αν πρεπει να κανω διασταυρωση ελαστικων επειδη στο δρομο μου κανει ενα μικρο βουιτο. το αυτοκινητο εχει 47000 χλμ. τα ελαστικα ειναι κατασκευης του 2008 εγω το πειρα μεταχειρο με 45000χλμ. ο μαστορας μου ειπε να κανουμε τα μπρος πισω και οτι αυτο επρεπε να γινει στα 15000. τα ελενξε μου ειπε οτι παρολο που ειναι λιγο ξερα αντεχουν για ακομα 15000 χλμ και μου προτινε να βαλω 32-34 πιεση. το αποτελεσμα ειναι οτι τα λαστιχα κανουν πολυ περισσοτερο θορυβο και το αυτοκινητο να χτυπαει!! τι μου προτεινετε να κανω να χαμηλοσω την πιεση μηπως χρειαζετε και ζυγοσταθμηση?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #54155
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:θορυβος ελαστικων
Το κοπάνημα σίγουρα επηρεάζεται από την πίεση στα ελαστικά σου - ίσως να έχει βάλει λίγο παραπάνω. Σε αυτό προσθέτει και ότι είναι "ξερά" οπότε το βρίσκω φυσιολογικό να σου βαράει. Αυτό που θα με ανησυχούσε περισσότερο θα ήταν η πρόσφυση σε αυτή την περίπτωση και όχι ο θόρυβος. Ειδικότερα αν έχει κάνει σχεδόν 50,000 χλμ θα έπρεπε να έχουν αλλαχτεί ήδη. Το σταύρωμα (δλδ μπρος-πίσω και όχι το "παλιό" σταύρωμα που τώρα λόγω κατασκευής δεν είναι σωστό να γίνεται) πρέπει να γίνεται στα 10,000 με max τα 15,000.
Η ζυγοστάθμιση χρειάζεται για την ισορροπία στους τροχούς σου, δεν επηρεάζει το κοπάνημα. Μια κακή ζυγοστάθμηση θα σου προκαλεί τριγμούς και "χοροπηδητό" στο δρόμο.
Η ζυγοστάθμιση χρειάζεται για την ισορροπία στους τροχούς σου, δεν επηρεάζει το κοπάνημα. Μια κακή ζυγοστάθμηση θα σου προκαλεί τριγμούς και "χοροπηδητό" στο δρόμο.
Δημήτρης
- thanos eos k.
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #54209
από thanos eos k.
Απαντήθηκε από thanos eos k. στο θέμα Απ:θορυβος ελαστικων
εγω προτεινω να σου χαμηλωσει την πιεση γυρω στις 30 λιμπρες.....
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #54211
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:θορυβος ελαστικων
Στο καπάκι που καλύπτει την τάπα της βενζίνης, υπάρχει στη μέσα μεριά αυτοκόλλητο που αναγράφει τις σωστές πιέσεις ανα περίπτωση. Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες.
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi