Μηχανισμός Παραθύρων

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11142 από serres tsi
Μηχανισμός Παραθύρων δημιουργήθηκε από serres tsi
πριν ενα μηνα περιπου το παραθυρο του συνοδηγου σταματησε να κατεβαινει οταν ανοιγουμε την πορτα.οταν ξεκλιδωνα το αμαξι λειτουργουσε κανονικα.οταν ομως το αμαξι δουλευε και πηγαινε καποιος να ανοιξει την πορτα τοτε πρωτα ακουγοταν το(κλακ)της κλειδαριας και αφου αρχιζε να ανοιγει η πορτα τοτε κατεβαινε.οταν τους το πηγα(αντιπροσωπεια)μου ειπαν οτι εχει μια ντιζα ο μηχανισμος που χαλαρωνει και οτι απλα θελει ρυθμιση.αφησα εκει το αμαξι(γιατι ειπαν οτι χρειαζεται καμια ωρα και εγω ημουν σκαστος απο την δουλεια)και οταν πηγα το μεσημερι ενω μου ειχαν πει οτι το φτιαξανε,ξανα τα ιδια.μου ειπαν οτι επρεπε να τους το παω μια μερα απο το πρωι αλλα επειδη σε 3 βδομαδες θα εκανα το σερβις των 30000 χλμ κανονισαμε να γινει τοτε.προχθες λοιπον διαπιστωσαν οτι εχει χαλασει η κλειδαρια και την παρηγγειλαν να την αλαξουν.επισης δεν μηδενισανε τον υπολογιστη που εγραφε στην οθονη μου service now.ενω τους ειχα αφησει τα πανακια καθαρισμου της οροφης γιατι (συμφωνα με το βιβλιο συντηρησης αυτοκινητου σε αυτο το service πρεπει να γινει καθαρισμος και συντηρηση οροφης csc) αυτοι δεν κανανε τιποτα και οταν τους το ανεφερα μου ειπαν "που το γραφει αυτο και εμεις πως να το κανουμε".επισης αναγκαστικα οταν γυρισα σπιτι να δω τον κωδικο για το λαδακι λιπανσης της οροφης και να τους παρω τηλ για να το παραγγειλουν γιατι δεν ειχαν ιδεα γι'αυτο.επεμεναν να παρω το σπρευ σιλικονης για τα λαστιχα(ακουσον ακουσον).τες πα. σημερα που το πηγα για να γινει η αλλαγη κλειδαριας εγινε κανονικα αλλα δεν δουλευει παλι.ειδαν παλι τις ντιζες και το μονο που καταφεραν ειναι με το κλακ να κατεβαινει ταυτοχρονα και το παραθυρο.ναι αλλα δεν ηταν ετσι οταν το πηρα τους ειπα και τους εδειξα την πορτα του οδηγου που δουλευει κανονικα.εμεις μονο αυτο μπορουμε να κανουμε μου ειπε και να μην ανυσηχω γιατι με τον καιρο και τη χρηση θα ερθει στον κανονικο του χρονο λειτουργιας.θελω να ρωτησω 2 πραγματα.ξερει κανενας τι μπορει να εχει το παραθυρο μου;το επαθε κανενας;και 2 που μπορω να κανω μια καταγγελια για τη συγκεκριμενη αντιπροσωπει που δεν ξερουν που πανε τα 4; :gmt: :gmt: :gmt: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11144 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Για να λύνουμε κάποια πράγματα σιγά σιγά...
α) Για να μηδενίσεις τον service now μπορείς να το κάνεις κι εσύ.
www.vweos.gr/eosforu...8

β) Στα παλιότερα αυτοκίνητα το παράθυρο κατεβαίνει μόνο όταν αρχίζει να ανοίγει η πόρτα! Παράδειγμα στο δικό μου γίνεται έτσι ενώ στα '08 και '09 ανοίγει με το που τραβάς ελάχιστα το πόμολο!! Δεν ξέρω τί αλλάζει εκεί, απλά στο λέω ώστε να το γνωρίζεις και να έχουμε έναν μπούσουλα για αρχή.

γ) Για λίπανση προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν παρά μόνον τον εαυτό μου!!! Για σιλικόνη δεν το συζητώ από την στιγμή που το γράφει το βιβλίο!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11148 από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Δημητρη το θεμα μου δεν ειναι πως θα μηδενισω τα χλμ του service.αυτο το ξερω.το θεμα ειναι γιατι να μην το κανουνε αυτοι.μηπως δεν βαλανε ουτε το αμαξι στον υπολογιστη για ελεγχο;(λεω εγω τωρα)αν δεν κανουνε δηλ τα πιο απλα πραγματα τοτε με τα πολυπλοκα τι κανουνε και στην τελικη εγω γιατι τους πληρωνω;για να μου αλαξουν λαδια και φιλτρα;το κανω και μονος μου.

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11149 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Απόλυτα διακαιολογημένος... Είναι πράγματι τραγικοί από ότι περιγράφεις... Δεν έχει κάποια άλλη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο σέρβις εκεί κοντά; :unsure:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11150 από Γελάδι
serres tsi έγραψε:

Δημητρη το θεμα μου δεν ειναι πως θα μηδενισω τα χλμ του service.αυτο το ξερω.το θεμα ειναι γιατι να μην το κανουνε αυτοι.μηπως δεν βαλανε ουτε το αμαξι στον υπολογιστη για ελεγχο;(λεω εγω τωρα)αν δεν κανουνε δηλ τα πιο απλα πραγματα τοτε με τα πολυπλοκα τι κανουνε και στην τελικη εγω γιατι τους πληρωνω;για να μου αλαξουν λαδια και φιλτρα;το κανω και μονος μου.

Έχεις δίκιο Γιώργο!! Δεν το συζητώ καν! Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είνια να μην τους ξαναεμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου εκεί! Θα μου πεις πάλι, "Γιατί να ξενυτεύομαι;;"

Δεν ξέρω αν η Κοσμοκάρ μπορεί να κάνει κάτι.

Μήτσος

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11155 από serres tsi
μετα πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη.αλλα πρεπει να χασω μεροκαματο.δεν γινεται και αυτο.απλα σκεφτομαι να μην το ξανα παω εκει και ας χαθει η εγγυηση.αλλα τη ζημια θα τους την κανω.δεν ξερω πως και που θα απευθυνθω αλλα θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει.το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μετα το service των 15000 με ειχαν παρει απο την κοσμοκαρ και με ρωτουσαν διαφορα για το αν ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια τις τιμες και το περιβαλλον της αντιπροσωπειας.ας με παρουν τωρα να δεις τι εχει να γινει

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11466 από serres tsi
σημερα το πρωι χτυπησε το κινητο μου.ηταν απο την cosmocar.ξαναφουντωσα που θυμηθηκα τα της αντιπροσωπειας μου και αφου μου ζητησαν τα στοιχεια μου και τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου μου,εκατσα και τους ειπα χαρτι και καλαμαρι οτι εχει γιναι στο αμαξι.δεν ξερω αν εκαψα κανεναν απο κει μεσα αλλα δεν με νοιαζει καθολου.να μαθουν να κανουν καλα τη δουλεια τους .οταν με ρωτησε απο που ξερω ολα αυτα για το αμαξι ειπα οτι τα εμαθα απο internet σε διαφορα γερμανικα site για το εος.εμειναν μαλ....ες με αυτα που ακουγαν και μου ειπαν οτι θα κοιταξουν να βρουνε λυση στο προβλημα μου(με το παραθυρο)με τους μηχανικουσ τους και να ενημερωσουν εδω τους δικους μου.επισης ζητησα να γινει ενημερωση για το αμαξι μας και τη συντηρηση του εδω γιατι αλλιως θα χασουν πολυ πελατεια απο τις βλακειες τους και μου ειπαν οτι θα μιλησουν στους ανωτερους τους.μου εδωσαν σε ολα δικιο.εν αναμονη λοιπον να δουμε θα γινει τιποτα η τζαμπα μαλλιασε η γλωσσα μου;

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11468 από Γελάδι
Μπράβο Γιώργο! :super:

Θεωρώ ότι το χειρίστηκες τέλεια το θέμα! Ελπίζω μόνο να υπάρχουν και απτά αποτελέσματα και να βοήθησες σε αυτό!

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11474 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Μπράβο κι από εμένα, επέλεξες τον καλύτερο τρόπο πραγματικά....λογικά τώρα θα "ψάχνουν" τα φόρα του εξωτερικού για να βρουν πού έχουν γραφτεί όλα αυτά...:PPP :PPP :PPP

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11476 από serres tsi
ασ'τους να ψαχνουν:PPP :PPP :PPP :whistle: :trash_pc: :fucked_up_p

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11477 από Coo
Μπράβο ρε Γιώργη... καλά έκανες... Είμαστε η χώρα της άγνοιας... Το μόνο καλό που ξέρουμε να κάνουμε είναι το pitogyro...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11514 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Νομίζω το αντιμετώπισες όπως έπρεπε....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #11975 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Χώσε κι άλλα!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19174 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Exω κι'εγω προβλημα με το παραθυρο του οδηγου.
Κατεβαινει αφου ανοιξω τη πορτα με αποτελσμα να "γλιστραει πανω στα λαστιχα της οροφης σε αντιθεση με του συνοδηγου που κατεβαινει πριν προλαβει να ανοιξει η πορτα.
Γνωριζει κανεις τη λυση του προβληματος μιας και εχω σκοπο να ανοιξω τη πορτα για αλλο λογο??

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19181 από Coo
Νικήτα είναι ίδιο το πρόβλημα με αυτό που έχω περιγράψει αρκετές ημέρες τώρα και δεν έχω πάει να μου το φτιάξουν. Κρίνοντας από προηγούμενη παραπλήσια βλάβη που είχε το σύστημα (μόλις γύριζα στη θέση 1 το διακόπτη τα παράθυρα έπαιζαν) πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις εντολές του εγκεφάλου. Πολύ πιθανόν να μην είναι μηχανικό το πρόβλημα, όσο ηλεκτρονικό. Θα περάσω μία από αυτές τις ημέρες από την αντιπροσωπεία (πιθανόν και αύριο) να το δούνε και θα σου πώ, γιατί έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όσοι το έχουμε αυτό το πρόβλημα (επίσημα εγώ, εσύ και το τομάρι) είναι το ίδιο παράθυρο (οδηγού) ενώ του συνοδηγού είναι οκ. Σκέφτηκα ότι ίσως να οφείλεται στην κωδικοποίηση που είχαμε κάνει για να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα με τηλεχειρισμό από το κλειδί, αλλά το απέρριψα γιατί ο Θωμάς δεν έχει κάνει κωδικοποίηση και έχει το πρόβλημα. Άρα είναι κάτι άλλο, όπως προείπα κάποια εντολή που διαχειρίζεται λανθασμένα ο εγκέφαλος.

Δημήτρης

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19184 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Και γω το έχω αυτό το θεματάκι...

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19185 από Coo
Άλλος για τη βάρκα μας; :PPP
Η μαμά τόσα χρόνια έχει αυτό το πρόβλημα με τα παράθυρα και ακόμα δεν το έχει διορθώσει. Ήμαρτον...

Δημήτρης

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19187 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
καλα αυτοι στην κοσμοκαρ τον π....ζουν!Τα ιδια και χειροτερα με μενα οταν το ειχα παει για να δουν τιειναι αυτο που χτυπαει στην πισω κολωνα!εκτος απο το οτι δεν εφτιαξαν τιποτα κανανε και ζημια.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παρα τα παραπονα σου και την κατανοηση εκ μερους της κυριας αυτης δεν νομιζω να γινουν και πολα πραγματα.Σχετικα μα το παραθυρο εμενα το οδηγου δουλευει διαφορετικα απο του συνοδηγου.Του οδηγου το παραθυρο κατεβαινει πριν ανοιξει η πορτα ενω του συνοδιγου σχεδον ταυτοχρονα με την πορτα!

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19189 από Coo
aris έγραψε:

Σχετικα μα το παραθυρο εμενα το οδηγου δουλευει διαφορετικα απο του συνοδηγου.Του οδηγου το παραθυρο κατεβαινει πριν ανοιξει η πορτα ενω του συνοδιγου σχεδον ταυτοχρονα με την πορτα!

Εσύ είσαι ανάποδος... Ότι να'ναι...:surrender:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19191 από nikitas tsi
Ο Γιωργος απο Σερρες αναφερει οτι εχει να κανει με καποια ντιζα της κλειδαριας.
Ισως να παρουσιαζεται στου οδηγου τη πορτα μιας και αυτη ανοιγοκλεινει συχνοτερα απο του συνοδηγου.
Δεν ειδα ομως αν υπαρχει προβλημα οταν θες να βγεις απο το αμαξι π.χ με τη μηχανη αναμενη
Του Τασσου που το χαζευαμε προχθες δουλευει κανονικοτατα.

Νikitas TSi

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19192 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
βρε παιδια συγχωρεστεμε συνοδΗγου ηθελα να γραψω :trash_pc:

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19194 από Coo
nikitas tsi έγραψε:

Ο Γιωργος απο Σερρες αναφερει οτι εχει να κανει με καποια ντιζα της κλειδαριας.
Ισως να παρουσιαζεται στου οδηγου τη πορτα μιας και αυτη ανοιγοκλεινει συχνοτερα απο του συνοδηγου.
Δεν ειδα ομως αν υπαρχει προβλημα οταν θες να βγεις απο το αμαξι π.χ με τη μηχανη αναμενη
Του Τασσου που το χαζευαμε προχθες δουλευει κανονικοτατα.

Ακριβώς αυτό με κάνει να πιστεύω αυτό που προανέφερα.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19279 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Απ:Μηχανισμός Παραθύρων
Το αμαξι μου 3 μηνες πριν που το πηρα απο την αντιπρωσοπια ειχε προβλημα του συνοδηγου. Το πηγα κ ο ηλεκτρολογος δεν το ειχε ξαναδει, μιλησε με την κοσμοκαρ κ ουτε αυτοι ηξεραν απο τι προερχεται και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν. Φτανωντας σπιτι γυρισα 2-3 φορες με κατσαβιδακι την επιλογη που σου εχει πανω η πορτα να κλειδωνει χειροκινητα κ τωρα λειτουργει κανονικοτατα. Οπως ειπε κ ο Νικητας που το ειδαμε μαζι.

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19280 από Coo
tasos_sib84 έγραψε:

Το αμαξι μου 3 μηνες πριν που το πηρα απο την αντιπρωσοπια ειχε προβλημα του συνοδηγου. Το πηγα κ ο ηλεκτρολογος δεν το ειχε ξαναδει, μιλησε με την κοσμοκαρ κ ουτε αυτοι ηξεραν απο τι προερχεται και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν. Φτανωντας σπιτι γυρισα 2-3 φορες με κατσαβιδακι την επιλογη που σου εχει πανω η πορτα να κλειδωνει χειροκινητα κ τωρα λειτουργει κανονικοτατα. Οπως ειπε κ ο Νικητας που το ειδαμε μαζι.

:wtf: Έχει τέτοιο πράγμα η πόρτα;

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19283 από nikitas tsi
Ο Τασσος αναφερεται στη πορτα του συνοδηγου.
Εχει μια ταπα πανω απο το μανταλο την οποια τη βγαζεις και φανερωνεται μια κλειδαρια για να μπορεσεις να κλειδωσεις το αυτοκινητο σε περιπτωση που μεινεις απο ρευματα.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi