Σπασμένος καθρέπτης
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
vaggelis4 έγραψε:
Θα βαλω τα κλαματα!!! :injured μολις ειχα κλεισει ραντεβου πριν 10-20 λεπτα δλδ για την αλλαγη λαδιων στη κουκλα μου και ξαφνικα ακουω εξω απο το σπιτι εναν ηχο σα να διαλυει κατι και ηταν απο τη μερια που ειχα το αμαξι μου... βγηκα αμεσως εξω και τι να δω;! ο πατερας μου ειχε την ιδεα να βαλει το αμαξι μεσα στο γκαραζ χωρις ομως να ξερει απο που ανοιγουν οι καθρεφτες και πηρε τον δεξιο καθρεφτη ολοκληρο σε μια γωνια ξεκουμπωσε σε 100 κομματια αλλου το φλας αλλου ττο καλημα αλλου ο καθρευτης και φυσικα εγω οταν ειδα το θεαμα δε πιστευα στα ματια μου!!!!!!!!! :ouaaaaaaa
καλα να μας τα κανουν αλλοι αλλα και μεταξυ μας;! #$%#$%@
θα το φτιαξω και αυτο την Δευτερα ελπιζω....
vabatzis έγραψε:
Ω ρε φίλε...γκαντεμιά...:wall:
vaggelis4 έγραψε:
Δεν ειναι γκαντεμια malakia ειναι... τα νευρα μου πανε να σπασουνε δε μπορω να το βλεπω ετσι!
vaggelis4 έγραψε:
Ρε παιδια ποσο εχει περιπου ενας καθρευτης (με το facelift) καινουργιος βαμενος το κοιταω και εχουν σπασει ολα μονο η βαση δεν εσπασε αλλα ειναι γρατζουνισμενη και φαινεται! ψυχολογικα θα παθω με αυτο το αμαξι!
coo έγραψε:
Σε ανάλογη περίπτωση, κάποιος παλαιότερα πλήρωσε συνολικά 400 ευρώ.... λυπάμαι...
vaggelis4 έγραψε:
:crazyman: :crazyman: :crazyman:
coo έγραψε:
Άν μιλάμε για φλάς, καπάκι, τζαμάκι, μηχανισμό.... τόσο έχει.
vaggelis4 έγραψε:
Ο μηχανισμος ευτυχως δουλευει και το ανοιγμα κλεισιμο και του καθρευτη τα αλλα ομως... αστα να πανε...
coo έγραψε:
Δε ξέρω ακριβώς πόσο θα ζου πάρουν, αλλά δε θα είναι λίγο...... :no:
nikitas tsi έγραψε:
Αν εχετε και δευτερο αυτοκινητο στην οικογενεια ας σου κανει καποιος μια δηλωση τρακαρισματος.
Ειναι κριμα να σκασεις 400 ζεστα για μια απροσεξια.
vaggelis4 έγραψε:
Το σκεφτηκα και αυτο αλλα η αδερφη μου εχει κανει ηδη 2 τροχαια οποτε τερμα το bonus malus και θα πρεπει να πληρσουμε αυξημενη ασφαλεια μετα...
Αυριο πρωι πρωι θα παω να δω τι θα μου πουν.. στο ρωρρη θα παω ελπιζω να ειμαι ευχαριστημενος ε;
Guardian έγραψε:
Στον Ρώρρη στο Ηράκλειο να πας.
vaggelis4 έγραψε:
Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε εμενα παντος με πεδευουν οι βλακιες της προηγουμενης ακομα...
Τελικα εκανα τη βλακεια μου και ειπα να μην παω στο Ρωρρη επειδη δεν τον ειχε στο site της Volkswagen σαν εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο και ειπα να παω στο Φιλλιπαιο που ειναι και πιο κοντα. Ετσι ημουν εκει στις 8:00 χωρις ραντεβου του ειπα οτι θελω αλλαγη λαδιων και μου λεει δε χειαζεται... τελος παντων με τα χιλια ζορια τον επεισα οτι ειμαι τρελος και θελω καινουργια λαδια και φιλτρο!
Υστερα ειχαμε το θεμα του καθρευτη... τον κοιταει και μου λεει ενταξει θα αλλαξουμε μονο το κρυσταλο και δε φαινεται τιποτα στον υπολοιπο, (εντωμεταξυ ειναι γρατζουνισμενος) και δε με αφηνε με τιποτα να τον αλλαξω γιατι συμφωνα με τον υπευθυνο αυτο θα ξανασυμβει και δε χρειαζεται να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια να τον αλλαξω αφου θα μου τον ξανασπασουν!!! :violin
Τελικα τον επεισα να μου τον αλλαξουν αλλα δεν ειχαν ανταλλακτικα και θα περιμενω να ερθει απο γερμανια σε 15 μερες... :wtf:
Το κοστος ηταν 330 ευρα για τον καθρευτη ολα ομως και βαμενος...
Και ενα τελευταιο...
ετυχε σημερα και ειδα εναν γνωστο που ειχε παραλαβει και εκεινος ενα sirocco TSI 160hp την ημερα που παρελαβα και εγω (15/7/09 δλδ) και μου λεει οτι χθες το βραδυ εμεινε στη Λ. Κηφησου καθως ξαφνικα του αναψε το λαμπακι της μηχανης και μετα εσβησε και δεν επερνε παλι (με 3400 χλμ PSOFIOS ), προσπαθησε μετα απο λιγη ωρα να βαλει μπρος και δουλευαν μονο οι 2 κυλινδροι με 400-500 στροφες/λεπτο και εβγαζε αβερτα ακαυστη βενζινη... το ειδα σημερα το πρωι και κοντεψα να βαλω τα κλαματα!! :bye:
Υπαρχουν και χειροτερα....
coo έγραψε:
Καλά ότι είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι (ή καλύτερα οι ...Γερμανοί) δε χρειαζόμασταν αποδείξεις. Είναι γνωστό από παλαιότερες εμπειρίες.
Οπότε, πράγματι, ένα ολοκληρωμένο σετ καθρέφτη έχει περίπου 400 ευρώπουλα... PSOFIOS
Όσο για το γνωστό σου, έτυχε σίγουρα στην περίπτωση. Αλλά αφού είναι καινούργιο και είναι εργοστασιακό σφάλμα, σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημά του ανέξοδα. Κρίμα βέβαια.... :bye:
vaggelis4 έγραψε:
Παντως στο επομενο σερβις θα δοκιμασω να παω στη αντιπροσωπεια της Κορινθου εχω ακουσει καλα λογια απο εναν φιλο volkswagenολογο....
Λιγο μακρια βεβαια αλλα λοξα ειναι αυτη....
vabatzis έγραψε:
vaggelis4 έγραψε:
Βαγγέλη υπομονή με το ανταλλακτικό...και να τους παίρνεις συχνά πυκνά. Ένας φίλος περιμένει ένα στερεοφωνικό για αντικατάσταση του δικού του σε ένα Passat CC εδώ και 3 μήνες!Παντως στο επομενο σερβις θα δοκιμασω να παω στη αντιπροσωπεια της Κορινθου εχω ακουσει καλα λογια απο εναν φιλο volkswagenολογο....
Λιγο μακρια βεβαια αλλα λοξα ειναι αυτη....
vaggelis4 έγραψε:
Καταλαβα... με σπασμενο καθρευτη θα σας ερθω στη συναντηση...
coo έγραψε:
Μην το δένεις, απλά να το έχεις υπ'όψιν ότι αργούν. Μπορεί να είσαι τυχερός και να μήν αργήσει το ανταλλακτικό.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
το τελικο κοστος ηταν 450 ευρο οποτε τους καθρευτες και τα ματια σας παιδια γιατι εμενα μου επεσαν τα μαλλια με τοσα που εκανε......
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.