- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3189
από panos
Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού δημιουργήθηκε από panos
Τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει ότι ακούγεται συνεχώς από το κάθισμα του συνοδηγού ένας θόρυβος, σαν να "τρέμει'' η πλάτη του καθίσματος. Δοκίμασα να ρυθμίσω σε διαφορετική θέση την πλάτη, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? είναι θέμα άραγε του καθίσματος πχ αστοχία υλικού ή λόγω της εκ των υστέρων τοποθέτησης του δερμάτινου σαλονιού είχα παράπλευρες απώλειες?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3190
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού
Πάνο το εντόπισες στο κάθισμα ; Σε ρωτάω επειδή μου ακούγεται πιο πολύ σαν κακή επανατοποθέτηση των πλαστικών μερών, παρά ελάττωμα του καθίσματος...
Στο δικό μου δεν είχαν κουμπώσει καλά το πλαινό δεξί καπάκι στα πίσω καθίσματα και μου έκανε θόρυβο...το κούμπωσα σωστά και τέλος...

Στο δικό μου δεν είχαν κουμπώσει καλά το πλαινό δεξί καπάκι στα πίσω καθίσματα και μου έκανε θόρυβο...το κούμπωσα σωστά και τέλος...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3191
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού
Μμμμμ... σίγουρα είναι από την πλάτη του καθίσματος;; Δεν έχει και πολλά μηχανικά μέρη ώστε κάτι να τρίζει. Μόνο ο αερόσακος υπάρχει που λίγο απίθανο, και η ρύθμιση της υποβοήθησης της μέσης. Αλλά απ' ότι ξέρω όταν βάζουν δέρματα τα περνάνε από πάνω από τα υφασμάτινα εκτός κι αν κάνω λάθος! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που να τρίζει εκεί...
Μήτσος
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3193
από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού
Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι βέβαιος ότι προέρχεται από την πλάτη του καθίσματος αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει, με δεδομένο ότι και οπτικά έχω παρατηρήσει ότι το κάθισμα του συνοδηγού πάλεται ελαφρώς στις ανωμαλιές του οδοστρώματος. Νομίζω πως όταν έχω συνοδηγό δεν ακούγεται κάτι απο κεί, παρά μόνο όταν το κάθισμα είναι ελεύθερο βαρών. Επίσης πρόσφατα που είχα παέι το αυτοκίνητο για λίπανση, ο τεχνικός που το οδήγησε μου μίλησε για θόρυβο που προέρχεται από τα καθίσματα. Βαγγέλη θα κοιτάξω και αυτό που μου λες.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3339
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Τριγμοί από το κάθισμα του συνοδηγού
Πάνο κάτι που μου ήρθε τώρα διαβάζοντας ξανά το θέμα σου...
Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μην έχει μαζέψει καλά η ζώνη του συνοδηγού και να "χτυπάει" πάνω στο πλαστικό... Η αγκράφα να είναι τέρμα κάτω, και από πίσω να είναι αυτό το δίπλωμα που κάνει η ζώνη, το οποίο είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μην χτυπάει στο πλαστικό. Γενικά, κάνε έναν έλεγχο για ζώνη, μικροαντικείμενα που μπορεί να έχεις στο συρταράκι του καθίσματος και τα πλαστικά που λέει ο Βαγγέλης για το "δέσιμό" τους.
Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας!
Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μην έχει μαζέψει καλά η ζώνη του συνοδηγού και να "χτυπάει" πάνω στο πλαστικό... Η αγκράφα να είναι τέρμα κάτω, και από πίσω να είναι αυτό το δίπλωμα που κάνει η ζώνη, το οποίο είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μην χτυπάει στο πλαστικό. Γενικά, κάνε έναν έλεγχο για ζώνη, μικροαντικείμενα που μπορεί να έχεις στο συρταράκι του καθίσματος και τα πλαστικά που λέει ο Βαγγέλης για το "δέσιμό" τους.
Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας!
Μήτσος
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3352
από panos
Δημήτρη θα τα κοιτάξω όλα αυτά, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω και ο τεχνικός μου μίλησε για θόρυβο που προέρχεται από τα καθίσματα.
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3363
από panos
Τα δοκίμασα όλα. Μάλλον ο θόρυβος προερχόταν από το προσκέφαλο του συνοδηγού. Το ρύθμισα μία σκάλα πιο ψηλά και μου φαίνεται από τη μικρή διαδρομή που έκανα ότι ο τιγμός εξαφανίστηκε. Θα το παρακολουθήσω βέβαια.
Συντονιστές: nikitas tsi