Παράθυρο Συνοδηγού

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43451 από demetreos
Παράθυρο Συνοδηγού δημιουργήθηκε από demetreos
Μήπως έχει διορθώσει κανείς το παράθυρο συνοδηγού που αργεί να κατέβει όταν ανοίγει;
Στον Παζαρόπουλο(Θεσσαλονίκη) μου αλλάξαν μοτέρ, το είδαν το ξαναείδαν...3 μέρες!
Αλλά τίποτα!
Στη Χαλκίδα στον Σταθόπουλο επίσης το έβαλαν στον υπολογιστή , κάναν επαναρυθμίσεις , μάγια, βουντού...αλλά τίποτα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Riise

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43453 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Φίλε Δημήτρη.....καταρχίν δεν ανοίγουμε θεματα στο forum οπου να ναι. Βρες τη σωστή ενότητα και ποστάρεις εκεί.
Δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει κανείς το να αργεί να κατέβει το παράθυρο. Οι περισσότεροι είχαν πρόβλημα οτι δεν κατεβαινε οταν ανοιγες την πορτα και άλλοι οτι κατέβαινε πολύ η λίγο, πάντα σε σχεση με το άνοιγμα της πόρτας.
Δε μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός απο ελλατωματικό μοτέρ. Αλλά όπως έιπες κι εσυ σου έχουν κάνει αλλαγή αλλά τίποτα.
Ακούς το μοτέρ να δυσκολέυται, να ζορίζεται οταν κατεβαίνει?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43463 από demetreos
Απαντήθηκε από demetreos στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Έχεις δίκιο, θα είμαι πιο προσεκτικός από τουδε και εξής!
Το παράθυρο του οδηγού κατεβαίνει με το που τραβήξεις ελάχιστα το χερούλι και πριν ανοίξει η πόρτα, αντίθετα το παράθυρο στην πόρτα του συνοδηγού- στο δικό μου τουλάχιστον, κατεβαίνει αφού ανοίξει η πόρτα με αποτέλεσμα να ''γλύφει'' τα λάστιχα της οροφής και όπως ανέφερα ποιο πάνω λύση δε βρήκα. Φοβάμαι μήπως με τον καιρό έχω πρόβλημα είτε στο παράθυρο είτε στα λάστιχα.

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43465 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Το κλασικό πρόβλημα που έχουμε όλοι και που μέχρι τώρα κανένα σέρβις/αντιπροσωπεία δεν έδωσε λύση. Έχω αλλάξει θρύλο, κλειστρο και ακόμα έτσι είναι. Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει όπως φαίνεται λύση. Και εγώ έχω δοκιμάσει στο Σταθόπουλο και στη Λάρισα αλλα παρα τις προσπάθειες τους δεν έχει βρεθεί άκρη.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43476 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Ελπιζω να γραφω στη σωστη ενοτητα κυριε corbil,χθες πηγα να χαρω τον υπεροχο ουρανο και καθως αμεριμνος περιμενα να ανοιξει η οροφη παρατηρησα οτι αργουσε.
Βλεπω οτι ενω ολα τα παραθυρα ειχαν κατεβει αυτο του συνοδηγου τιποτα,παταω το κουμπι κατεβαινει και τοτε συνεχισε η οροφη τη διαδικασια.
Τι να φταιει?

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43478 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Είναι τα κουλά των προγραμματιστών της VW! :PPP :PPP
Εμένα 2 φορές που είχε κάνει το εξής κουλό:
Όταν έκλεινα την οροφή, και συνέχιζα να πατάω για ανέβουν και τα παράθυρα, το πίσω δεξιά ξανακατέβηκε μόνο του! :crazyman:
Δεν το έχει ξανακάνει, έφτιαξε μόνο του! Αλλά καλού κακού ρίχνω πάντα μια ματιά στα παράθυρα πριν φύγω... :friend:

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43482 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Γιάννη στη δική σου περίπτωση θα έτυχε να βρεί κάπου, είτε σε τσαλακωμένο λάστιχο..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43493 από Coo
dragonfighter έγραψε:

Είναι τα κουλά των προγραμματιστών της VW! :PPP :PPP
Εμένα 2 φορές που είχε κάνει το εξής κουλό:
Όταν έκλεινα την οροφή, και συνέχιζα να πατάω για ανέβουν και τα παράθυρα, το πίσω δεξιά ξανακατέβηκε μόνο του! :crazyman:
Δεν το έχει ξανακάνει, έφτιαξε μόνο του! Αλλά καλού κακού ρίχνω πάντα μια ματιά στα παράθυρα πριν φύγω... :friend:

Αυτο αφορά την ασφάλεια, όταν βρίσκει εμπόδιο (πχ χέρι, λάστιχο κλπ) σταματάει να ανεβαίνει προς αποφυγή τραυματισμού. Βάλε το χέρι σου και θα δεις..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43499 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Nα σε διορθοσω Δημητρη,δεν σταματαει να ανεβαινει οταν βρει εμποδιο αλλα αναστρεφεται η κινηση του,δηλαδη αυτοματα ξανακατεβαινει.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43503 από Coo
nikitas tsi έγραψε:

Nα σε διορθοσω Δημητρη,δεν σταματαει να ανεβαινει οταν βρει εμποδιο αλλα αναστρεφεται η κινηση του,δηλαδη αυτοματα ξανακατεβαινει.

++1 filaraki

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43593 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
Φίλε demetrios δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα ούτε με τα λάστιχα ούτε κάπου αλλού. Η λειτουργία αυτή που σου κάνει το παράθυρο του συνοδηγού, είναι όπως λειτουργούν τα πρώτα μοντέλα Eos. Δηλαδή εμένα και τα δύο τα παράθυρα κατεβαίνουν με αυτόν τον τρόπο. Έτσι ήταν από παραλαβής όπως και όλα τα ΜΥ '07.
Λύση δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43907 από Coo
Εγώ απο προχθές απέκτησα θόρυβο στο παράθυρο του συνοδηγού. Ενώ στο κατέβασμα ο θόρυβος του μοτέρ είναι φυσιολογικός, όταν το ανεβάζω γίνεται αρκετά πιο δυνατός, σε σύγκριση με του οδηγού πάντα..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43927 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Παράθυρο Συνοδηγού
coo έγραψε:

Εγώ απο προχθές απέκτησα θόρυβο στο παράθυρο του συνοδηγού. Ενώ στο κατέβασμα ο θόρυβος του μοτέρ είναι φυσιολογικός, όταν το ανεβάζω γίνεται αρκετά πιο δυνατός, σε σύγκριση με του οδηγού πάντα..

Ωχ Μήτσε...γρύλος μου ακούγεται...έτσι έκανε και σ'εμένα του οδηγού και μου τον είχαν αλλάξει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #43931 από Coo
Και εγώ κάτι τέτοιο ψυλιάζομαι. Ευτυχώς είμαι στην εγγύηση (επέκταση). Ε τόσες φορές μου έχουν ξηλώσει του οδηγού την πόρτα, να έχει παράπονο και του συνοδηγού; δε λέει.. :shy:

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi