Γρατζουνιες απο κλειδι

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61804 από xkokonis
Γρατζουνιες απο κλειδι δημιουργήθηκε από xkokonis
θα θελα τη γνωμη σας για ενα θεμα που μου εχει προκυψει.Τη προηγουμενη κυριακη βρηκα το αυτοκινητο χαραγμενο σε 2 σημεια,πορτπαγκαζ και πορτα συνοδηγου.Ειναι περιπου 40 εκ και εχει φυγει το χρωμα(φαινεται το ασταρι).Εχω παρει 2 προσφορες:Απο φαναρτζη γνωστο μου για ολικο βαψιμο πορτας και πορτπαγκαζ 150 euro και απο Paintbul τοπικο βαψιμο 200 euro.Τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο?

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61805 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Στο ολικό βάψιμο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου προκύψει διαφορά στο χρώμα, σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Εγώ θα επέλεγα τοπική διόρθωση...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61810 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Εγώ νομίζω ότι εξαρτάται από το μάστορα. Το μαύρο χρώμα δεν ειναι τραγικά δύσκολο να το πετύχεις, αλλά αν κάποιος κατέχει αυτό που κάνει σου φτιάχνει μέχρι και ..μπορδοροδοκόκκινο που λέει μια ψυχή και δεν υπάρχει διαφορά.
Για παράδειγμα λόγω τρακαρίσματος στο άλλο αυτοκίνητο στην οικογένεια χρειάστηκε να βαφτεί πίσω φτερό-κολώνα και πίσω πόρτα. Δε φαίνεται διαφορά καμία (κόκκινο μεταλλικό).
Από την άλλη αν κάποιος δεν το κατέχει μπορεί να κάνει π@π@ριά ακόμα και σε λευκό.
Αν ξέρεις σίγουρα τη δουλειά που κάνει ο γνωστός σου και είναι καλή εγώ θα έλεγα ολικό. Αν δεν είσαι σίγουρος, συμφωνώ με το Βαγγέλη πήγαινε για τοπική.

Στο ολικό ίσως αργότερα όταν θα θέλεις να το πουλήσεις, ο αγοραστείς να ψυλλιαστεί τρακάρισμα και άντε μετά να τον πείσεις ότι ήταν γρατζουνιά από κλειδί..

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61811 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Σκεφτείτε ακόμα και το γεγονός ότι και αντιπροσωπείες, που έχουν κωδικούς χρωμάτων και τα σχετικά, αρκετές φορές βγάζουν διαφορετικό αποτέλεσμα...(βλέπε Ρώρρης κλπ κλπ)...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• nuberlis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61835 από nuberlis
Απαντήθηκε από nuberlis στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι

Στο ολικό ίσως αργότερα όταν θα θέλεις να το πουλήσεις, ο αγοραστείς να ψυλλιαστεί τρακάρισμα και άντε μετά να τον πείσεις ότι ήταν γρατζουνιά από κλειδί..

Συμφωνώ,πραγματικά έτσι είναι.Καλύτερα τοπική βαφή για να μην έχεις μουρμούρες.

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61836 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Τοπικό βάψιμο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και δεν θα φαίνεται και θα έχει διαφορετικό πάχος χρώματος μόνο σε συγκεκριμένο σημείο (αν κάποιος, κάποτε το ελέγξει...). Αν το βάψεις ολόκληρο, άντε να αποδείξεις ότι δεν το τράκαρες

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61879 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Συμφωνώ κι εγώ για τοπικό βάψιμο. Πάντως πάρε και κάποιες ακομη προσφορές...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61891 από xkokonis
Απαντήθηκε από xkokonis στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Ευχαριστω παιδια.Θα παω για τοπικο τελικα αλλα θα παρω κι αλλες προσφορες οντως γιατι μου φανηκαν πολλα τα 200.Εχει υποψην του κανεις για το paintbull express στο Γερακα που συνεργαζεται και το club;

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κ.

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #61892 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
θα σου πρότεινα να πας στην cheapsaway στην αρχή της Αχαρνών. Συνήθως το κάθε μέρος που βάφει το χρεώνει 70 έως 80 ευρώ.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #61927 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι
Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα την Chipsaway στη Ν. Ιωνία. Ο Γιάννης που είναι ιδιοκτήτης και το δουλεύει μόνος του είναι πραγματικός καλλιτέχνης. Εμένα το μάτι μου που αντιλαμβάνεται διαφορές αποχρώσεων (λόγω δουλειάς) δεν φαίνεται τίποτα. Εκεί πάω και για γυάλισμα-κέρωμα

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #61949 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Γρατζουνιες απο κλειδι

andreas73 έγραψε: Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα την Chipsaway στη Ν. Ιωνία. Ο Γιάννης που είναι ιδιοκτήτης και το δουλεύει μόνος του είναι πραγματικός καλλιτέχνης. Εμένα το μάτι μου που αντιλαμβάνεται διαφορές αποχρώσεων (λόγω δουλειάς) δεν φαίνεται τίποτα. Εκεί πάω και για γυάλισμα-κέρωμα

Συμφωνώ...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi