προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)

• OR-EOS
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62536 από OR-EOS
προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε) δημιουργήθηκε από OR-EOS
καλησπερα παιδες και ΝΑΙ εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με παρα πολλα ατομα που εχουν στην κατοχη τους εος.συνχρονιζε 1ης 2ας κλασσικα γκκκκρρρρρρρρρρρ απο αλλαγη πρωτης δευτερας.Ξερουμε πανω κατω το κοστος επισκευης η αλλαγης?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• nuberlis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62541 από nuberlis
Απαντήθηκε από nuberlis στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
Παιδική αρρώστεια του group vag τα συγχρονιζέ 2ας.Ήταν και είναι μάλλον συχνό πρόβλημα σε πολλά μοντέλα του ομίλου:ouaaaaaaa
Το κόστος επισκευής δεν είναι μικρό,υπολόγισε περίπου 500 ευρώ τα αντ/κα χωρίς το κόστος της εργασίας με το φπα ενώ θα χρειαστεί να παραμείνει στο συνεργείο 2-3 ημέρες.Αναφέρομαι σε εξουσιοδοτημένο επίσημο service του δικτύου Kosmocar.Φρόντισε να κλείσεις ραντεβού για τον έλεγχο αρχικά και για την επισκευή αργότερα ενώ προτίμησε συνεργείο που θα μπορεί να σου παραχωρήσει όχημα αντικατάστασης μέχρι να πάρεις το δικό σου.
Μέχρι τότε προσπάθησε να αλλάζεις από 1η σε 2α αργά και μαλακά ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση και να μην είναι τόσο ''υπαρκτό'' και ενοχλητικό το πρόβλημα.Ένα αργό πέρασμα του λεβιέ από την νεκρά πρίν βάλεις την 2α,είναι επίσης καλή συμβουλή.

• OR-EOS
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62548 από OR-EOS
Απαντήθηκε από OR-EOS στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου.Λεω να μην το κανω σε συνεργειο της βολκςβαγκεν γιατι πιστεω πως θα μου παει ο κουκος αηδονι.Λογικα θα εχω αμεση εγγυηση στο ανταλλακτικο που θα μου βαλουν σε ενα τετοιο συνεργειο. για συνεργειο εκτος εταιριας παιζει να μου δωσουν καποια εγγυηση?? η θα εχω γκρρρρρρρ μετα απο κανα μηνα παλι?

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62552 από paterak
Απαντήθηκε από paterak στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
Είχα το ίδιο πρόβλημα και γω. Δεν είναι πάντα λύση η αλλαγή συγχρονιζέ. Εμένα το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή βαλβολίνων μόνο.

Το πρόβλημα στο παρουσιάζει πάντα ή μετά από μεγάλη χρήση / ζόρισμα? Αν παρουσιάζεται μετά από χρήση / ζόρισμα, ίσως είναι βαλβολινες οι οποίες ζεσταίνονται και γίνονται πιο λεπτές.

Stelios 1.4 TSI

• nuberlis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62561 από nuberlis

OR-EOS έγραψε: σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου.Λεω να μην το κανω σε συνεργειο της βολκςβαγκεν γιατι πιστεω πως θα μου παει ο κουκος αηδονι.Λογικα θα εχω αμεση εγγυηση στο ανταλλακτικο που θα μου βαλουν σε ενα τετοιο συνεργειο. για συνεργειο εκτος εταιριας παιζει να μου δωσουν καποια εγγυηση?? η θα εχω γκρρρρρρρ μετα απο κανα μηνα παλι?

Το επίσημο service προσφέρει εγγυήση αντ/κου και εργασίας,αν δεν κάνω λάθος 2 χρόνια για το αντ/κο και 1 για την εργασία.Σε μη επίσημο service επίσημη εγγύηση δεν θα λάβεις,πλήν της ''προφορικής''εγγύησης που πιθανόν να λάβεις από τον μάστορα και θα αφορά την εργασία του.Κάνε μια έρευνα κόστους αλλά πρίν από αυτή,έλεγξε το πρόβλημα για να διαπιστωθεί όντως ότι χρειάζεται αλλαγή το γρανάζι και δεν είναι θέμα βαλβολίνων όπως σωστά αναφέρει ο φίλος paterak.

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62566 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
Τι ακριβως εννοειτε οταν λετε,προβλημα στο συγχρονιζε?
Πως το αντιλαμβανεστε,τι παρουσιαζει το αυτοκινητο;

Νikitas TSi

• OR-EOS
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62568 από OR-EOS
Απαντήθηκε από OR-EOS στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
ευχαριστω ολους σας για τισ αμεσες απαντησεις σας.λοιπον το αυτοκινητο κανει τον θορυβο γκρρρρρρρ απο αλλαγη πρωτης δευτερας οταν η πρωτη ειναι φορτωμενη πολυ.οταν το αυτοκινητο ειναι σε χαμηλες ταχυτητες (νορμαλ αλλαγη απο πρωτη σε δευτερα το αυτοκινητο λειτουργει κανονικοτατα)δηλαδη μονο οταν ζοριζεις την πρωτη το κανει αυτο επισης εχει πεσει και η αποδοση του κινητηρα μολις εμφανιστηκε αυτο το προβλημα. :klaps:

• nuberlis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #62569 από nuberlis
Κλασικό συγχρονιζέ 2ας.

Περισσότερα
2 Χρόνια 9 Μήνες πριν #85746 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
Καλησπέρα, έμενα όταν ζέσταινε ο καιρός μαζί με αρκετά χλμ και χρήση air-condition μου παρουσίαζε πρόβλημα/ήχο στην αλλαγή πρώτης με Δευτέρα (συγχρόνιζε δευτέρας).Άλλαξα βαλβολίνες στα 107Κ χλμ και το πρόβλημα εξαφανίστηκε όπως και σχεδόν βελτιώθηκε  το γνωστό κοληματάκι όταν βάζεις όπισθεν.Εκεί που θέλω να καταλήξω, αλλάξτε τις βαλβολινες  σας  γιατί νομίζω η VW δεν συνιστά αλλαγή και είναι μέγα λάθος.

Silver 1.6 FSI, 2006
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": gorinos

Περισσότερα
2 Χρόνια 9 Μήνες πριν #85748 από gorinos
Απαντήθηκε από gorinos στο θέμα προβλημα στο σασμαν(συνχρονιζε)
Είχα και γω αυτό το πρόβλημα με συγχρόνιζε Δευτέρας έντονο ! 
αλλαξα βαλβολίνες και διορθώθηκε άμεσα !
εβαλα τις g 055512A2 

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": totio

Συντονιστές: nikitas tsi