Μου λένε Καμένη υδραυλική αντλία οροφής... μου είπαν κόστος 2000... θα βαλω τα κλάματα!!!

• Dkotz
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69299 από Dkotz
Γειά σας παίδες... καλως σας βρήκα! Τώρα ανακάλυψα το forum και φαίνεστε φοβερά διαβασμένοι! Διάβασα τα προηγούμενα post να μη σας πρήζω αδίκως αλλα δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Το EOSακι μου το ομολογώ το είχα εγκαταλείψει τελείως.. όσο έβρεχε απ έξω αλλό τόσο έβρεχε και μέσα. νερά πάνε-νερά έρχονται. ξεβούλωσα αποχετεύσεις μπρος πίσω. τπτ! έπλυνα τα λάστιχα, τα λα΄δωσα , πάλι τπτ! και τελικά κατέληξα μετά απο πολύμηνο ταξίδι στο εξωτερικό να βγάζω τα νερά απο τη ρεζέρβα με σεντινα!!! δεν κάνω πλάκα. μη βαράτε το ξέρω ... απαράδεκτος!!! :shhhh:
Η οροφή λοιπόν μετά την αποστράγγιση, δούλευε. αρκετές φορές βέβαια δεν άνοιγε με την εκίνηση αλλα έπρεπε να κάνω κανα τετράγωνο και μετά άνοιγε. όσπου μια μέρα (τώρα το καλοκαίρι χωρίς νερά) πατώ το κομβίο δεν ανοίγει, μου βγάζει error νεκρώνουν τα παράθυρα και με την κίνηση μου έβγαζε το warning convertible top open με αυτον το σπαστικό ήχο! :wacko:
Το πήγα στην αντιπροσωπεία μου το κρατήσανε πέντε μέρες και το πόρισμα ήταν οτι κάηκε λέει η υδραυλική αντλία :shades: , οτι της αλλάξανε τρεις ασφάλειες και τις έκαψε και οτι το κόστος επισκευής είναι 2.000 ευρώ... :ouaaaaaaa
μου είπε ο τύπος στην καρεντα εμπιστευτικά οτι μπορεί να βρω κανα μεταχειρισμένο αλλα τι λιωσίων πήγα, τι τηλέφωαν πήρα, μέχρι στην Ξάνθη τηλεφώνησα. κανείς δεν έχει μεταχειρισμένη. Δεν την παλέυω για καινουργια!
Υπάρχει κανεί χριστιανός να μου πει:
1ον αν όντως κάηκε και αν χρήζει επισκευής και
2ον αν δεν φτιαχνει που μπορώ να βρω μεταχειρισμένη???

Θα σας είμαι ευγνώμον αγαπητοί συνEOSίτες!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69300 από Coo
Καλό θα ήταν πριν τα βάψεις μαύρα να το πας και σε ακόμα 1-2 αντιπροσωπείες να σου πουν τη γνώμη τους χωρίς φυσικά να τους αναφέρεις τη διάγνωση των προηγουμένων συνεργείων.

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69302 από vabatzis
...και στην περίπτωση που έχεις πράγματι καμμένη αντλία, μπορείς να βρεις στο γερμανικό ebay με κόστος μέχρι 200-250 ευρώ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69304 από Corbil
Τα ίδια θα σου έλεγα κι εγώ......Το ebay εαν η αντλία σου είναι όντως καμμένη είναι μονόδρομος.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69308 από Corbil
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configuration...και για του λόγου του αληθές σ αυτά που λέει ο Βαγγέλης....

Η ποιο ακριβή σε μεταχειρισμένη που βρήκα πάει στα 250 €
Βρήκα και καινούργια η οποία έχει 950 €

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• Dkotz
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69310 από Dkotz
Παιδια δεν έχω λόγια!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ειλικρινά είχα απογοητευτεί...

εγώ πάλι βρήκα αυτή και έκανα bid:

www.ebay.com/itm/261...9

μήπως είναι μουφα ?? γιατί δεν έχω ξανααγοράσει απο ebay...

Corbil λες να χτυπήσω αυτή που βρήκες? πιο λογική τιμή μου φαίνεται...

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69311 από Corbil
Θα ελεγα να μη βιαστεις να αγορασεις αντλια. Κανε πρωτα το βημα που σου λεει ο coo και οταν βεβαιωθεις πως ειναι αντλια τοτε προχωρα σε αγορα.
Φροντισε απο την αντιπροσωπεια να σου πουν επακριβως το part mumber της αντλίας ωστε να αποφυγεις τυχον ασυμβατοτητες με νεοτερα μοντελα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69313 από vabatzis
Αυτή που χτυπάς έχει 75 λίρες μεταφορικά (!!!), ούτε με τα πόδια να την έφερνε ο τύπος...καλύτερα δες πως θα εξελιχθεί και ψάξε για κάτι φτηνότερο...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69325 από nikitas tsi
Η οροφή αν δεν ανοίγει έχει πολλές αιτίες όπως το κλειστρο τού πορτμπαγκαζ.
Η αντιπροσωπεία έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι δεν έχει ιδέα ειδικά σε θέματα οροφής.
Ζήτησε τους να σου πουν και τι σφάλμα έβγαλε το διαγνωστικό.
Αν μένεις Αθήνα καλό θα ήταν να σε γνωρίζαμε και να σου λέγαμε κι εμείς δύο απόψεις.
Και όπως σου είπαν και τα παιδιά μη κανείς βιαστικές κινήσεις.
Επιπλέον η αντλία χάλασε η ο εγκέφαλος της οροφής;

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2

Νikitas TSi

• Dkotz
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69341 από Dkotz
Νομίζω οτι δε θα ήταν κακή ιδέα να το πάω και αλλού. αλλα δεδομένου οτι ο πάτος του πορτ παγκαζ ήταν γεμάτο νερό στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ... πρέπει να έχουν δίκιο. το αμάξι μυρίζει μούχλα ακόμα... (το ξανα-ξέρω.. απαράδεκτος!!)
Γνωρίζετε κάποιον χριστιανό που να ξέρει τι του γίνεται με την οροφή? γιατί και γω γενικά είμαι πολύ παρμένος με τις αντιπροσωπείες και τις έχω γυρίσει όλες. Karenta, rorris, αυτο στην Αγ παρασκευή. μονο να εισπράτουν ξέρουν και μάλλιστα χοντρά..
Δεν μου είπαν για εγκέφαλο. μου έδωσε και το χαρτι με τα ανταλλακτικά που χρειάζεται και μου είπε επ ακριβώς υδραυλική αντλία οροφής. και οτι της αλλάξανε και δυο ασφάλειες τις οποίες έκαψε. Δεν ξέρω και τρελά πράγαματ απο αυτοκίνητα.
Αθήνα είμαι, ναι. Χαρά μου να σας γνωρίσω παιδία, τώρα που σας ανακάλυψα! ειλικρινά το ενδιαφέρον σας είναι απίστευτο!!! δεν ξέρω, έχετε meetings σε τακτά χρονικα?

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69342 από Corbil
Gratsias

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69343 από vabatzis

Corbil έγραψε: Gratsias

Ότι καλύτερο σε θέματα οροφής.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69351 από Guardian
αν και νομίζω ότι για να αναφέρει ο φίλος Αγία Παρασκευή πρέπει να έχει ήδη πάει..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• Dkotz
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69369 από Dkotz
ναι εχω πάει εκεί αλλά για να μου αλλάξουν τα λάστιχα της οροφής και μου σπάσανε το καθρεφτάκι της περσίδας του συνοδηγού :crazyman: αλλα όντως φαίνεται να είναι λίγο καλύτεροι απο τους άλλους. θα κλεισω εκει! thanks!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69370 από Corbil
Καλα πως το καταφερανε αυτο παλι;

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69371 από mike_xe
πω πω πω!! Θεος φυλαξει !!

• Dkotz
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69593 από Dkotz
Παιδιά το πήγα στο Gratsia και μου είπε οτι ανοιξανε το κουτί της αντλίας και είναι λέει γεμάτη σκουριά. την ψιλοκαθαρισαν και δούλεψε λέει μεχρι τη μέση αλλα μετά πάλι σταμάτησε. οπότε θα αγοράσω αυτη απο το ebay και άγιο ο θεός. εκτός και αν κανείς απο την παρέα είναι ηλεκτρονικάκιας να τη βάζαμε κάτω μια μερα μπας και τη σουλουπώναμε. Γιατί μου κάνει εντύπωση το οτι δούλεψε λέει μέχρι τη μέση. Τώρα τι να πω...
και μου τσίμπησε και ένα κατοσταρικό έτσι για το καλημέρα... ε συγνώμη τον έλεγχο. χαχαχα

Συντονιστές: nikitas tsi