Παράθυρο συνοδηγού

• gianna74
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #70953 από gianna74
΄παράθυρο συνοδηγού δημιουργήθηκε από gianna74
καλησπέρα σε όλους!
Έχω ένα πρόβλημα με το παράθυρο του συνοδηγού κ θέλω σχετική βοήθεια. Από χθες άκουγα ενα τρίξιμο στο τζάμι όταν το ανέβαζα και σήμερα έπεσε τελείως. Ελεγξα τις ασφάλειες αλλά οκ. Μου είπαν ότι μάλλον έχει πρόβλημα ο μηχανισμός και ίσως εχει κοπεί κάποια ντίζα. Το EOS το έχω από το 2009. Εχει συμβεί σε κανέναν σας. Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #70954 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΄παράθυρο συνοδηγού
Καλησπέρα, το πρόβλημα σου έχει να κάνει με τον γρύλο του παραθύρου, συνήθως αυτός έχει ένα γραναζάκι πλαστικό το οποίο με τον καιρό φθείρεται και σπάει. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζεται ολόκληρος ο μηχανισμός (σε αντιπροσωπεία μόνο). Το κόστος δεν το θυμάμαι ακριβώς, νομίζω είναι γύρω στο 200άρι...αν θυμάται κάποιος από τα παιδιά που το άλλαξαν πρόσφατα ας μας ενημερώσει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": gianna74

• gianna74
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #70955 από gianna74
Απαντήθηκε από gianna74 στο θέμα ΄παράθυρο συνοδηγού
Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω από Δευτέρα αντιπροσωπεία και θα αναρτήσω νεότερα!

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #70959 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα ΄παράθυρο συνοδηγού
Κι εγώ συμφωνώ με τον Βαγγέλη. Λογικά πρέπει να είναι ο γρύλλος. Κι εγώ έχω ένα θέμα. Στου συνοδηγού ένα μεσημέρι ανέβαζα το τζάμι και μόλις ανέβηκε πάνω εντελώς ακούστηκε ένα κρότος λες και κάποιος μου πέταξε πέτρα. Από τότε έχω καταλάβει ότι δεν είναι εντελώς συγχρονισμένο με του οφηγού όπως παλιά. Κλείνει μισό δευτερόλεπτο περίπου πιο αργά από του οδηγού όταν και τα δύο είναι εντελώς κατεβασμένα. Και όταν ακουμπάει στο λάστιχο πάνω κάνει ένα μικρό "κλακ". Παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά εδώ και ένα χρόνο περίπου χωρίς άλλα προβλήματα. Αλλά σίγουρα το βλέπω ότι θα χρειαστώ γρύλλο κάποια στιγμή.

Αυτό που σου προτείνω είναι να ψάξεις για ανταλλακτικό και αλλού εκτός από αντιπροσωπεία. ΑΚόμη και το ebay βρωμάει από γρύλλους.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #70963 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΄παράθυρο συνοδηγού
Γραναζια που μπορει να υποστουν βλαβη υπαρχουν τοσο σε αυτο που λεμε γρυλλο οσο και στο μοτερ του γρυλλου το οποιο παει μαζι με τον εγκεφαλο πορτας.
Παντως εχω δει και παρομοιο προβλημα με κομμενες και μασημενες ντιζες.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi