γραντζουνια στο καπο

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73781 από geortrian
γραντζουνια στο καπο δημιουργήθηκε από geortrian
καλησπερα παιδια,
Σημερα πηγα να παρω το αυτοκινητο και ειδα μια γραντζουνια κατα μηκος του μσου μερους απο το καπο. Μαλλον καποιος (ας μην το χαρακτηρισω) μου το τραβηξε με κλειδι το βραδυ. Τι κανουμε τωρα? γιατι δεν μπορω να το βλεπω ετσι μου πιανεται η ψυχη. :klaps: :klaps:
Μπορω να το κανω μονος μου ή πρεπει να παω σε μαγαζι?

vw golf mk6 convertible 1.4 TSI 160PS

Γιώργος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73784 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Νομίζω το καλύτερο ειναι να απευθυνθεις σε ένα αξιόλογο κατάστημα προϊόντων καθαρισμού, γυαλισματος, και θα μπορέσουν να σου δώσουν μια αξιόπιστη απάντηση αν με αλοιφαδορο μπορούν να " σβήσουν" σε ικανό βαθμό τη ζημιά. Ο αλοιφαδορος δεν τρώει το χρωμα, εξομαλύνει το βερνίκι και απομακρύνει τους ρύπους χωρίς δυχρωμιες. Συνήθως απο προσωπική πείρα σε ένα φιατ 500 οι επιφανειακές ζημιές υποχωρούν περίπου κατα 90%. Καλή τύχη.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73785 από geortrian
Απαντήθηκε από geortrian στο θέμα γραντζουνια στο καπο
γνωριζουμε κανενα καλο τετοιο μαγαζι προς την Θεσσαλονικη?για να μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος...

Γιώργος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73790 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα γραντζουνια στο καπο

geortrian έγραψε: γνωριζουμε κανενα καλο τετοιο μαγαζι προς την Θεσσαλονικη?για να μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος...

Στην Αθήνα, τουλάχιστον, η Paintbull είναι η πιο αξιόπιστη για τέτοιες δουλειές. Δες εδώ για καταστήματα της στη Θεσσαλονίκη.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73792 από geortrian
το εχει δοκιμασει καποιος απο το φορουμ να μας πει εμπειριες? ή τι πρεπει να προσεξω?
γινεται μηπως να αφαιρεθουν και τα σημαδια στο καπο απο πετραδακια?

Γιώργος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73807 από demetreos
Απαντήθηκε από demetreos στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Αν η γρατσουνιά είναι βαθιά και δε βρεις γιατρειά. Μπορείς να σκεφτείς τοπική επέμβαση με βαφή. Αν σε ενδιαφέρει να σου πω που έχω πάει εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Θεσσαλονίκη εννοώ!

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73813 από geortrian

demetreos έγραψε: Αν η γρατσουνιά είναι βαθιά και δε βρεις γιατρειά. Μπορείς να σκεφτείς τοπική επέμβαση με βαφή. Αν σε ενδιαφέρει να σου πω που έχω πάει εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Θεσσαλονίκη εννοώ!

απο οτι ειδα ειναι με κλειδι γιατι φαινεται να το ζοριζει επιτηδες... τωρα δεν ξερω μεχρι που μπορει να φτιαχτει με αλοιφες.....

ηθελα να ξερα τι καταλαβε που μου το εκανε......

Γιώργος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73814 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Πάντως να ξέρεις ότι είναι προτιμότερο να το βάψεις όλο και όχι τοπικά.
Η τοπική βαφή κάποια στιγμή με τα χρόνια φαίνεται.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73824 από geortrian
αμα ειναι να το βαψω ολο δεν παιζει...μαλλον οτι γινει με τις αλοιφες μονο.. γιατι ειναι και μυστηριο το χρωμα του αυτοκινητου μου....

Γιώργος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73825 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Ο Σπυρος ολο οταν ειπε πιο πανω εννοουσε ολο το καπο οχι ολο το αυτοκινητο ,,, απλα προς αποφυγη παρεξηγησης το λεω.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Guardian

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73826 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Χωρίς να θέλω να σε απογοήτευσω... Τα σημάδια που κατάφερα να εξαφανίσω με τη χρήση αλοιφαδορου ήταν γρατζουνιές απο γάτα στο καπό (επιφανειακές δηλαδή κατα βάση φθορές του λουστρου) και σημάδια απο πετραδακια που δεν είχαν αποκαλύψει το ασταρι καθώς και σημάδια απο πόρτες άλλων αυτοκινήτων. Και μιλάω για χρωμα της fiat που ειναι υποδεέστερο απο της vw, ίσως αυτο να ειναι στα υπέρ σου. Συνήθως το κόστος ειναι 20-50€ ανα κομμάτι ( πόρτα, καπό κλπ) και φτάνει τα 150-350€ για όλο το αμάξι ( η τιμη εξαρτάται απο το πόσο χέρια θα περαστεί, απο 1 εώς 3 και απο δουλειά 10 λεπτών εώς 2 ημερών). Συνήθως οι φθορές απο κλειδιά λόγω υπερβαλοντως ζηλου του ηλιθίου που τις κάνει φτάνουν πιο βαθιά... Πάντως αν τελικά το βαψεις τοπικά καλο θα ήταν να το βγάλεις πρώτα φωτογραφία, όπου θα φαίνεται και η πινακίδα σου ώστε όταν το πουλήσεις να μη σε εκβιάζουν ότι το τρακάρες για να ρίξουν την τιμη.

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73827 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα γραντζουνια στο καπο
εγώ απλά θα αναφέρω(επειδή δεν έχω δεί ακριβώς την ζημιά) κάτι που κυκλοφορεί,οικονομικό και κάνει κάποια δουλειά και δίνεται από την αντιπροσωπία,είναι δυο μπουκαλάκια βαφή και βερνίκι με μικρό πινελάκι που τα σβήνεις και δεν φαίνονται ;) :clap:

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73828 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Re:γραντζουνια στο καπο
Θεωρώ υπερβολικά τα περί εκβιασμών και φωτογραφιών. Καλά να Ναι το φωτοσοπ..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73837 από geortrian

cdoum έγραψε: εγώ απλά θα αναφέρω(επειδή δεν έχω δεί ακριβώς την ζημιά) κάτι που κυκλοφορεί,οικονομικό και κάνει κάποια δουλειά και δίνεται από την αντιπροσωπία,είναι δυο μπουκαλάκια βαφή και βερνίκι με μικρό πινελάκι που τα σβήνεις και δεν φαίνονται ;) :clap:

μπορω να το προμηθευτω και να το σβησω εγω ? ή καλυτερα να μου το κανουν στην αντιπροσωπεια?
γιατι αυτο μου φανηκε ως η πιο σωστη λυση που θα μου λυσει το θεμα.... δυστηχως δεν εχω το αμαξι εδω που ειμαι αλλα μεσα στο σκ θα σας ανεβασω μια φωτο για να δειτε το προβλημα μου...

ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας

Γιώργος

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73838 από cdoum

geortrian έγραψε:

cdoum έγραψε: εγώ απλά θα αναφέρω(επειδή δεν έχω δεί ακριβώς την ζημιά) κάτι που κυκλοφορεί,οικονομικό και κάνει κάποια δουλειά και δίνεται από την αντιπροσωπία,είναι δυο μπουκαλάκια βαφή και βερνίκι με μικρό πινελάκι που τα σβήνεις και δεν φαίνονται ;) :clap:

μπορω να το προμηθευτω και να το σβησω εγω ? ή καλυτερα να μου το κανουν στην αντιπροσωπεια?
γιατι αυτο μου φανηκε ως η πιο σωστη λυση που θα μου λυσει το θεμα.... δυστηχως δεν εχω το αμαξι εδω που ειμαι αλλα μεσα στο σκ θα σας ανεβασω μια φωτο για να δειτε το προβλημα μου...

ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας

το βρίσκεις στα ανταλακτικά-αξεσουάρ στην αντιπροσωπία σου ζητάνε τον αριθμό πλαισίου σου για να σου δώσουν το σωστό χρώμα.είναι μια μικρή συσκευασία με 2 μπουκαλάκια(βαφή+βερνίκι)και έχουν πινελάκια(όπως αυτά που βάφουν τα κορίτσια τα νύχια τους χαχαχα )και κοστίζει αν θυμάμαι καλά 13 ευρώ..Την δουλειά την κάνεις εσύ απλά αυτοί σου λένε τις οδηγίες πως χρησιμοποιούνται..καλό θα είναι να ανέβαζες μια φώτο από την γρατσουνιά..πάντως κάνει δουλειά σε γρατσουνιές...

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73839 από demetreos
Απαντήθηκε από demetreos στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Τοπικη βαφή στην πόρτα του οδηγού με άψογο αποτέλεσμα έχω κάνει με κόστος 80 ευρώ!Καπό ίσως σου πάρει καμια 100άρα! Άν θες και είσαι θεσσαλονίκη στειλε μου pm να σε στειλω να ρωτήσεις!
Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με μαύρο περλέ χρώμα!Η επιλογή δική σου!

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73842 από geortrian
θα ανεβασω μια φωτογραφια μεσα στο σκ που θα εχω το αυτοκινητο για να μου πειτε τις αποψεις σας για το θεμα μου...
βαφη για ολοκληρο το καπο στην αντιπροσωπεια ξερουμε ποσο περιπου παει?
γιατι το χρωμα ειναι dark purple και φοβαμαι πως εξω ειναι λιγακι δυσκολο να μου το πετυχουν

Γιώργος

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73851 από cdoum
γιατι το χρωμα ειναι dark purple και φοβαμαι πως εξω ειναι λιγακι δυσκολο να μου το πετυχουν[/quote]

μην νομίζεις φίλε μου,πάντως ότι στην αντιπροσωπία πετυχαίνουν τα πάντα..
για να δούμε λοιπόν μια φωτο και τα ξαναλέμε

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73852 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Το κάθε χρώμα έχει κωδικό. Δεν παίζει το ερώτημα αν θα στο πετύχουν η όχι. Το μόνο που αν θα διαφέρει είναι όταν το χρώμα είναι πολυκαιρισμενο και μπορεί να έχει μια ελαφριά διαφορά απο το φρεσκοβαμμένο.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73853 από Guardian
Θεωρώ ότι ασχολούμαστε υπερβολικά.
Αν δεν το πετύχουν θα το ξαναβάψουν, συνήθως γυαλίζουν φτερά και προφυλακτήρα για να φαίνεται ενιαίο.
Σε σκούρο χρώμα δεν θα έχεις θέμα διαφοράς.
Ίσα ίσα που αν βάψεις τοπικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να στο πετύχουν.
Όσο για το πολυκαιρισμένο, μιλάμε για χρώματα μεταλλικά διπλής και τριπλής αν είναι περλέ για αυτοκίνητα maximum επταετίας.

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73858 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα γραντζουνια στο καπο
Μίας και λέμε για γρατσουνιές και γυάλισμα, μήπως έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα swell σκέφτομαι να το πάω αλλά τηλεφωνικά ούτε τιμή δε μου λένε και η απόσταση για να πάω απλά να ρωτήσω τιμή είναι σχετικά μεγάλη. Αν ξέρει κανείς κάτι ή έχει πάει ας μου στείλει pm με ο,τι γνωρίζει για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73860 από Guardian
μια χαρά παιδιά είναι και καλή δουλειά κάνουν..
πλέον έχουν και ενδιαφέρουσες τιμές.

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73876 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:γραντζουνια στο καπο
Δύσκολο να σου πει τιμή Βαγγέλη εάν δε το δει απο κοντά

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #73881 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:γραντζουνια στο καπο
Βαγγέλη για μένα αν μπορείς πήγαινε μια βόλτα αξίζει τον κόπο. Δε πιστεύω το οτι τίθεται θέμα διαφήμισης μιας και αποδεδειγμένα δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τη ποιότητα της δουλειάς του.
Οσο για το θεμα τιμής εξαρτάται και απο το τι θέλεις να κάνεις και απο την κατάσταση του αυτοκίνητου που θα εκτιμηθεί επί τόπου.
Υπάρχει και η επιλογή αν έχεις όρεξη να κάνεις και κάτι μόνος σου που δε θα ξεφυγεις με το κόστος των υλικών. Για κάτι τέτοιο ρίξε μια ματιά στην ενότητα detailing να πάρεις μια ιδέα.

1,4 TSI 2?? PS