- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Προβλημα στην οροφη
- pavlito
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
1) Ξεκούμπωσε όλα τα λάστιχα της οροφής και τα έβαλε στην θέση τους γιατί είχαν τραβηχτεί-αλλάξει θέση και περνούσε το νερό μεταξύ κουκούλας-λάστιχου παρμπρίζ-τζάμι συνοδηγού,
2) Άνοιξε και τις 4 υδρορροές και έβαλε σιλικόνη αν και τις βρήκε καθαρές και δεν ήταν σκασμένες, προληπτικά την έβαλε την σιλικόνη και
3) Γενικό έλεγχο της λειτουργίας της οροφής (αυτονόητο βέβαια) για να δει αν όλα εφαρμόζουν και δουλεύουν σωστά μετά το βάλε-βγάλε.
Τ οθέμα είναι ότι όταν πήγα έλεγα μέσα μου, τσάμπα λεφτά θα δώσω πάλι στην ΕΤΕΑ.. Αλλά αυτήν την φορά τα άξιζε ο μάστορας. Η δουλειά που έκανε απέδωσε! Δεν μπαίνει μέσα σταγόνα όσο νερό και να πέσει πάνω του.
VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Vasilhs_pap
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
pavlito έγραψε: Ο μάστορας από ότι μου είπε:
1) Ξεκούμπωσε όλα τα λάστιχα της οροφής και τα έβαλε στην θέση τους γιατί είχαν τραβηχτεί-αλλάξει θέση και περνούσε το νερό μεταξύ κουκούλας-λάστιχου παρμπρίζ-τζάμι συνοδηγού,
2) Άνοιξε και τις 4 υδρορροές και έβαλε σιλικόνη αν και τις βρήκε καθαρές και δεν ήταν σκασμένες, προληπτικά την έβαλε την σιλικόνη και
3) Γενικό έλεγχο της λειτουργίας της οροφής (αυτονόητο βέβαια) για να δει αν όλα εφαρμόζουν και δουλεύουν σωστά μετά το βάλε-βγάλε.
Τ οθέμα είναι ότι όταν πήγα έλεγα μέσα μου, τσάμπα λεφτά θα δώσω πάλι στην ΕΤΕΑ.. Αλλά αυτήν την φορά τα άξιζε ο μάστορας. Η δουλειά που έκανε απέδωσε! Δεν μπαίνει μέσα σταγόνα όσο νερό και να πέσει πάνω του.
Αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ...μπορείς να μου πεις το κοστος???
- pavlito
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
84,90 € πλήρωσα
VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
- Vasilhs_pap
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

- angelakis
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk