ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ CSC (ΚΑΜΠΡΙΟ)

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #81095 από αλεξανδρεος
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ CSC (ΚΑΜΠΡΙΟ) δημιουργήθηκε από αλεξανδρεος
καταρχας καλησπερα σας! Αλεξανδρος το μικρο μου και χαιρομαι για την γνωριμια εκ των προτερων!κατοχος του ερωτα μου 6 μηνες τωρα! προχθες με στεναχωρησε δυστηχως.πηγα να ανοιξω την οροφη και δεν ανοιγε.εχω ενα θεμα με τα κλιψακια που ειναι στο πορτπαγκαζ στον αισθητηρα που διαβαζει οτι ειναι κλειστη η προστασια συσκευων ,μου φευγουν συχνα απο την θεση τουσ!! τελοσπαντων προχθες ειχαν βγει και τα αφησα να τα τοποθετησω στη θεση τους την επομενη μερα δηλαδη χθες!και εκει που φευγω απο το σπιτι για καφε ανοιγω καμπριολαδα ολα κομπλε κλεινω ολα κομπλε,παω σημερα και βρισκω το ενα κλιψακι στα πισω καθισματα και το ενα σφυνομενο στο πισω παραθυρο απο τον οδηγο (σε αυτο το πλαστικο που ανασηκωνεται απο το πλαι για να μπει η οροφη ).κουμπονω κλιψακια παω να ανοιξω ,τιποτα!!! και αναρωτιεμαι τι μπορει να εχει ! παρακαλω την βοηθεια σας για εχω σαστησει!! ευχαριστω εκ των προτερων !!! :clap:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #81097 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ CSC (ΚΑΜΠΡΙΟ)
Κάποιος να βάλει μία φώτο με τη λύση του πενηνταλεπτου-διευρου;;;

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #81098 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ CSC (ΚΑΜΠΡΙΟ)
Αυτό που αναφέρει ο Γιάννης: Βάζεις ένα 2ευρο στην ασφάλεια αριστερά ώστε να την κρατάς μόνιμα ανοιχτή - έτσι δε χρειάζεσαι το καπάκι (και τα κλιπ). Προσοχή μην ξεχάσεις πράγματα όταν θέλεις να ανοίξεις και χτυπήσεις την οροφή!

Σχετικά με το πρόβλημα σου: Εφόσον το ένα κλιπ είχε σφηνώσει στον μηχανισμό αναδίπλωσης του πλαϊνού, ίσως εκεί έχει γίνει κάποια ζημιά. Καλό θα ήταν να το ελέγξεις. Πέραν αυτού, η οθόνη θα πρέπει να βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους - πες μας τι.

PS: Φωτογραφίες του προβλήματος πάντα βοηθούν

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #81101 από αλεξανδρεος
Απαντήθηκε από αλεξανδρεος στο θέμα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ CSC (ΚΑΜΠΡΙΟ)
Αχαχαχαχ ωραίο αυτό με το διευρω :good: πήγα σε ενα συνεργείο σημερα το έβαλε στη μπριζα και έβγαλε θερμική αντίσταση στην αντλία ,όποτε δεν ειναι κάποιος αισθητήρας ! Βρήκε κάπου ζόρι μαλλον στο κλείσιμο και για να μην καεί η αντλία κάηκε η αντίσταση , μου ειπε να του το πάω απο δευτερα στο κλείσιμο του μαγαζιού αλλα την προηγούμενη φορα που του πήγα το αμαξι γιατί είχα πρόβλημα στο ψυγείο εισαγωγής και το άλλαξα χρεώθηκα 80 ευρω για εργασία που το άφησα 3 ωρες εκει ! Τώρα αν κάτσει να βρει το πρόβλημα στο καμπριο θα του πάρει μέρες :hahaha: ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις τζονυ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Goudis

Συντονιστές: nikitas tsi