Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84910 από gorinos
Καλησπερα στη παρέα! Είμαι κάτοχος ενός Eos εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου!ειναι 12/2006 1.6 fsi.Το αμαξι είναι τέλειο μόνο που έχει ένα θέμα στα παράθυρα όταν ανοίγουν οι πόρτες,δε κάνει καλή λειτουργία.Οταν ανοίγω τη πόρτα αργεί να πέσει το τζαμί με αποτέλεσμα να βρίσκει λίγο στο λάστιχο και όταν τη κλείνω κλείνει αμέσως το τζαμι και μαγκώνει λίγο το λάστιχο (δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι)με αποτέλεσμα να βάζει λίγο νερό όταν βρέχει! Στη αντιπροσωπεία μου λένε για γρυλους ενώ δουλεύουν κανονικά ! Μήπως κάποιος από εσάς που έχει το ίδιο μοντέλο με μένα και λειτουργούν σωστά τα παράθυρα μπορεί να μου πει τον αριθμό κωδικοποίησης από τον εγκέφαλο της πόρτας ;μπορεί να έχει ξερυθμιστει κάπως γιατί το πρόβλημα είναι και στα δυο παράθυρα ! Ευχαριστω εκ των προτέρων

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84911 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Βάλε μια φωτό με κλειστές πόρτες.
Δες αν θέλουν ρύθμιση τα παράθυρά σου!
www.youtube.com/watc...s

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84912 από gorinos
Απαντήθηκε από gorinos στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
ειναι καλα ρυθμισμενα . οταν ειναι κλειστο το τζαμι οι γραμμουλες ειναι
ευθυγραμμισμενες.

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84913 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Καλησπέρα, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του προβλήματος για να έχουμε εικόνα, αν και νομίζω κάποιο θέμα με το συγχρονισμό τους είναι το πρόβλημα και όχι στα μοτερακια.

Silver 1.6 FSI, 2006

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84914 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
@gorinos
Καλησπέρα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα στο δικό μου εος 2007. Δυστυχώς σε αυτά τα μοντέλα δεν μπορείς να κανεις κάτι...εγώ παρόλο που άλλαξα γρυλους παραθύρων και έφτιαξα τις επαφές έφτιαξε ελάχιστα για 2 μήνες και μετά επανηλθε ! Η μόνη λύση σ αυτό είναι όταν τραβάς το χερούλι της πόρτας να περιμένεις λίγο να κατέβει το παράθυρο και μετά να τραβήξεις την πόρτα. Θέμα με τα λάστιχα έχουν όλα τα εος έως το έτος 2007 . Μετά τα άλλαξαν στα μοντέλα του 2008 και πάνω ! Καλή λίπανση θέλει και καθάρισμα . Ελπίζω να βοήθησα

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84915 από Vempire_G4
Επίσης δείτε και αυτό
www.vweos.gr/diys/50...ι

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84916 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Εγώ έχω 1,6Fsi, 10/2006 μοντέλο. Eχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο να κατεβεί το τζάμι την οποία την έλυσα δίνοντας του ένα δευτερόλεπτο χρόνο να κατεβεί και δεν τραβάω απότομα το χερούλι. Στο κλείσε δεν μου εμφανίζει όμως κανένα πρόβλημα, δουλεύει άψογα. Βέβαια και απότομα να το τραβήξω, απλά θα κάνει μια ελαφριά ταλάντωση το τζάμι, δεν δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Και γενικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μου έχει παρουσιάσει ούτε μια σοβαρή βλάβη, απλά θέλει λόγο οροφής μια extra προσοχή.

Ο οδηγός (ΘΕΜΑ: DIY - Φτιαξιμο παραθυρων οταν τραβαμε το χερουλι) από τι διάβασα είναι για EOS κατασκευής μετά το 2008.

Πιθανολογώ πάντως ότι μαζί με αυτή την εργοστασιακή αστοχία και την απρόσεκτη χρήση χρόνον έχει πάρει μπόσικα όλο το σύστημα των παραθύρων σου Gorinos, με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα με τα λάστιχα, μήπως για αυτό σου λένε για αλλαγή των μοτέρ κτλπ. ή μήπως τα λάστιχα στο συγκεκριμένο σημείο έχουν φθαρεί / έχουν πέσει ?

Silver 1.6 FSI, 2006

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84918 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Επειδή είδα το πρόβλημα του gorinos από κοντά, τα παράθυρα δεν κατεβαίνουν καθόλου. Ούτε όταν ανοίγεις την πόρτα, ούτε όταν βγάζεις το κλειδί από την μίζα, ούτε όταν κλείνεις την πόρτα. Οδηγού και συνοδηγού.
Στα 11+ χρόνια που έχω το αμάξι δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. Είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που λένε μερικοί, που αργεί να κατέβει το παράθυρο όταν τραβάς το χερούλι.
Το παιδί πήγε σε αντιπροσωπεία και του λένε ότι να’ναι. Εδώ δεν μπορούσαν να του κωδικοποιησουν τα παράθυρα να ανοιγοκλείνουν από το τηλεχειριστήριο και του το έφτιαξα εγώ!
Όποτε όποιος έχει κάποια ιδέα να τον βοηθήσουμε.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84919 από Vempire_G4
Το βάλατε σε vag? Έδειξε κάποια βλάβη;
Ναι κάπου πάει το μυαλό μου.
Ήταν από την αρχή έτσι;
Η οροφή λειτουργεί κανονικά;
Στο 42 door elect driver στο byte 1 το bit 6 πρέπει να είναι untick.
Μήπως κάποιος πείραξε τις ρυθμίσεις και τα μπέρδεψε;
Θα τσεκαρα τα can gateway μήπως κάποιος controller δεν είναι ενεργος.
Στο can gate way στο byte 7 στο bit 0-3 δηλώνει 00 manufacturer Volkswagen
Και στο bit 4-7 50 Model Cabriolet Roadster spider
Γενικά θα κοιτούσα σε αντιπαραβολή με ένα άλλο τις ρυθμίσεις που μπορεί να είναι σχετικές.
Μετά θα έβγαζα και μπαταρία για κάνα 10 λεπτό.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84920 από gorinos
Σας Ευχαριστω πολύ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρων !τα παράθυρα είναι σωστά ρυθμισμενα, τα λαστοιχα δεν είναι φθαρμένα, η οροφή δουλεύει σωστά και γενικά το αμαξι είναι πολύ προσεγμένο και από το προηγούμενο κάτοχο και από μένα.(το είχε ο aggelakis που ήταν και μέλος εδώ).το μεγάλο πρόβλημα είναι στο κλείσιμο της πόρτας όπου κλείνει γρήγορα το τζαμι και όταν βρέχει πέρνει λίγα νερα και πρέπει να το ανοίξω λίγο και να το κλείσω όταν είναι κλειστή η πόρτα !το ερώτημα είναι όταν κλείνουμε τη πόρτα το τζαμι δε πρέπει να κλείσει μετα από λίγο;και αν μπορεί κάποιος που έχει το ιδιο μοντέλο με μένα να μου πει τις κωδικοποιησεις της πόρτας μήπως και μου έχουν ξερυθμιστει κάπως!

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84921 από Vempire_G4
Αν ήσουν κοντά θα το ψάχναμε, εγώ έχω vag.
Πιστεύω ότι κάτι έχει γίνει εκεί.
Αν ήταν κάτι άλλο, θα έπρεπε να είχε γενικά θέμα και όχι μόνο στο άνοιξε κλείσε.
Έτσι δεν είναι;;;

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84922 από gorinos
Αυτό πιστεύω και και γω .

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84929 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Λάθη εμφάνιζε στο 09: Cent. Elect. (00093 - Terminal 15 for Starting Relevant Consumers -> 008 - Implausible Signal - Intermittent και 01049 - Supply Voltage Term 50 -> 012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent), τα οποία ίσως είναι σχετικά με το θέμα
και στο CAN Gateway (01305 - Databus for Infotainment και 01304 - Radio 004 - No Signal/Communication - Intermittent) που αφορούν όμως το ραδιόφωνο.

Το πρώτο σφάλμα νομίζω ότι έχει σχέση με τα παράθυρα. Και με το Ignition Switch. Αν έχει κάποιος ελεύθερο χρόνο μπορεί να το ψάξει.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84932 από gorinos
Σας Ευχαριστω πολύ όλους .....μήπως βρω καμία άκρη

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84933 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
@gorinos Τώρα κατάλαβα τι έγινε ...έτσι όπως μας τα πες καταλάβαμε ότι ήταν πιο απλό το ζήτημα. Πήγαινε στον ABT sportsline στο μενιδι είναι ... θα στο φτιάξει !

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84937 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα

dragonfighter έγραψε: Το πρώτο σφάλμα νομίζω ότι έχει σχέση με τα παράθυρα. Και με το Ignition Switch. Αν έχει κάποιος ελεύθερο χρόνο μπορεί να το ψάξει.

Όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι μου έκανε κάτι τέτοια κόλπα, τότε μου είχαν αλλάξει το ignition switch (εντός εγγύησης) και είχαν ρεγουλάρει από την αρχή τα παράθυρα. Αυτά όμως για ΜΥ 2008..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84949 από gorinos
Τελικά το έψαξα και εκει που μου είπαν κάποια παιδιά απο δω και πήγα και άλλου και τίποτα ! Μάλλον Οι γρυλοι μου λενε! Προσπάθησαν να δώσουν χρόνο στα παράθυρα όταν ανοίγει και κλείνει η πόρτα αλλα τίποτα ! Πάντως σας Ευχαριστω για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84950 από Vempire_G4
Δηλαδή δεν πέφτουν καθόλου; Ούτε με το ελαφρύ τράβηγμα από το χερούλι, ούτε αν φύγει η πόρτα 0,5 πόντο από το πλαίσιο;

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84951 από gorinos
Αργούν να πέσουν και όταν κλείνει η πόρτα κλείνουν αμέσως ! Δεν έχουν αυτή τη καθυστέρηση του ενός η δυο δευτερολέπτων οπως πρέπει να είναι στο κλείσιμο !

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84952 από gorinos
Πέφτουν όταν απομακρυνθεί η πόρτα,αυτό οκ πες Την ανοίγω σιγά σιγά ! Στο κλείσιμο είναι το θέμα .... με το που κλείνει η πόρτα κλείνει και το τζαμι ταυτόχρονα! Δείτε στα δικά σας ....αφού κλείσει η πόρτα ,το τζαμι κλεινει μετά από λίγο σε δεύτερο χρόνο !

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84953 από Vempire_G4

gorinos έγραψε: Δείτε στα δικά σας ....αφού κλείσει η πόρτα ,το τζαμι κλεινει μετά από λίγο σε δεύτερο χρόνο !

Ναι το ξέρω αυτό.
Κοίτα, για το άνοιγμα εγώ θα πρότεινα να δεις αυτό.
www.vweos.gr/diys/50...ι
Το έχω κάνει και δουλεύει.
Το άλλο, γνώμη μου, δεν πιστεύω να έχει σχέση με τον γρύλο. Πιο λογικό θα μου ακουγόταν να είναι κάποιος διακόπτης πάνω στην πόρτα. Το κάνει και στις δυο πόρτες;

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84955 από gorinos
Ναι το κάνει και στις δυο ! Και γω πιστεύω ότι δεν είναι οι γρυλοι! Κάποια κωδικοποίηση η κάποια ρύθμιση μάλλον ! Είμαι και άσχετος από αυτά !

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84956 από Vempire_G4
Δεν είναι θέμα αν είσαι γνώστης ή όχι.
Δεν είναι ένα ζήτημα που έχει ξανασυζητηθεί!!!
Πάντως είναι περίεργο.

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84957 από gorinos
Το ξέρω... έχω ψάξει σχεδόν όλο το φορουμ! Μακαρι να βρω άκρη γιατί το αμαξι,μου αρέσει πολύ .

Περισσότερα
4 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84962 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πρόβλημα στα παράθυρα όταν ανοίγει η πόρτα
Το προβλημα του Γιωργου (gorinos)αυτο ειναι,με το που κλεινει η πορτα κλεινουν και τα τζαμια

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi