- Ληφθείσες Ευχαριστίες 11
Γρυλος παραθυρου
- polivios89
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
3 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85683
από polivios89
Γρυλος παραθυρου δημιουργήθηκε από polivios89
Καλημερα και χρόνια πολλα σε ολο το forum.Ειμαι σε ταξιδι και χαλασε ο γρυλος συνοδηγου, το ανοιξα και ειδα τη ντιζα μαγκομενη, δυστυχως ειχε μεινει κατεβασμενος και εχω μπροστα μου ταξιδι 7 ωρων, καταφερα με λυσιμο και πατεντα ,να το πιασω το παραθυρο ανεβασμενο. Μιας και ειναι αργια καθως μονο αργιες χαλαει το αμαξι μου, απο Δευτέρα θα παει σε μάστορα στη Θεσσαλονίκη. Εχετε να προτείνεται καποιον καλο σε παραθυρα και πορτες; θέλω να γινει καλη δουλεια ,να μπουν ξανα ολες οι βιδες και τα βιδακια και οχι τσαπατσουλικη δουλεια. Ευχαριστω,οποιος γνωριζει να μου στειλει!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- polivios89
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
3 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85684
από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Γρυλος παραθυρου
Είναι κάποιος που να αλλαξε γρυλο παραθύρου στξ Θεσσαλονίκη;;γιατι σε 2 μάστορες που πηγα δεν ειχαν αλλαξει σε eos και εμαθα οτι εχει μια ιδιαιτερότητα ως προς το ρεγουλαρισμα Τους είδα διστακτικούς να το αναλάβουν.Γρύλλο μετα κοπο κ βασάνων βρηκα aftermarket
- Goudis
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
3 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85685
από Goudis
Γιάννης 1.4 TSI
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Γρυλος παραθυρου
Αν έχεις χρόνο και όρεξη και δεν το φοβάσαι,μπορείς και μόνος,δεν είναι κάτι τρελό...
Το παράθυρο με λίγες δοκιμές έρχεται μια χαρά,δεν είναι τπτ ιδιαίτερο το ρεγουλαρισμα...
(Έχω αλλάξει αρκετούς,αλλά δεν είμαι Θεσσαλονίκη να σε βοηθήσω)
Αν πάρεις aftermarket μην πάρεις άγνωστη μάρκα κι ας δώσεις κάτι παραπάνω,χαλάνε και θα καταλήξεις να δώσεις τα ιδια..Ο μόνος που μου βγήκε καλός είναι της Valeo
Το παράθυρο με λίγες δοκιμές έρχεται μια χαρά,δεν είναι τπτ ιδιαίτερο το ρεγουλαρισμα...
(Έχω αλλάξει αρκετούς,αλλά δεν είμαι Θεσσαλονίκη να σε βοηθήσω)
Αν πάρεις aftermarket μην πάρεις άγνωστη μάρκα κι ας δώσεις κάτι παραπάνω,χαλάνε και θα καταλήξεις να δώσεις τα ιδια..Ο μόνος που μου βγήκε καλός είναι της Valeo
Γιάννης 1.4 TSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": gorinos
- polivios89
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
3 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85686
από polivios89
Δυστυχως ηδη αγορασα εναν ,δεν ξερω τι μαρκα καθως ηταν ο μοναδικος που βρήκα.Τον παλιό τον εβγαλα μονος μου,οντως δεν ειναι κατι αλλα πηρα τηλεφωνο το μαγαζι που μου πέρασε φιμε και θα το βαλει με 30 ευρω και λέει εχει βαλει πολλα σε vw eos. ο κυριος λογος που θα θελα να μαθω να το αλλαζω δεν ειναι τα 30 ευρω που θα γλειτωσω αλλα που θα μπορω να το φτιαχνω γιατι σιγουρα θα ξανα χαλασει ηδη του οδηγου κανει κατι κολπα.Αν εχεις καποιον οδηγο αλλαγης ή καποιο καλο σχετικο βιντεο αν μπορεις στειλτο μου.Ποιανουν τα χερια μου αρκει να εχω manual ,εστω βιντεο
- polivios89
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
3 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85687
από polivios89
Τελικα αυτο που αγορασα πλαστικά αυτακια εχει, αν αντεξει και 2 χρόνια καλα θα ειναι. κρατησα τον παλιο μηχανισμο, λετε να μπαινουν μεταλικα αυτακια σε περίπτωση που σπασουν του καινουριου;
Συντονιστές: nikitas tsi