Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)

• marinosl
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59723 από marinosl
Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα) δημιουργήθηκε από marinosl
Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (περιοχή Αθήνα)
Πληρωμή μετρητά
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59739 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Απ:Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)
Φίλε στείλε μήνυμα στον σπύρο(gurdian) νομίζω το χει ακόμα προς πώληση!....
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59740 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)
ναι η αλήθεια είναι πως το έχω ακόμα..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • marinosl
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59806 από marinosl
Απαντήθηκε από marinosl στο θέμα Απ:Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)
Ποια είναι η τιμή του? Έχει χρησιμοποιηθεί από εσένα ή είναι στο κουτί του? Ρωτάω για να ξέρω απλά για την εγγύηση. Υπάρχει?

Σε ευχαριστώ,
  • marinosl
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59807 από marinosl
Απαντήθηκε από marinosl στο θέμα Απ:Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)
Guardian έγραψε:

ναι η αλήθεια είναι πως το έχω ακόμα..

Ποια είναι η τιμή του? Έχει χρησιμοποιηθεί από εσένα ή είναι στο κουτί του? Ρωτάω για να ξέρω απλά για την εγγύηση. Υπάρχει?

Σε ευχαριστώ,
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59828 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Ζητείται Smart Top Comfort Module για EOS (Αθήνα)
έχει αγοραστεί από επίσημο αντιπρόσωπο της kufatec στην Ελλάδα και όχι μεταπωλητή.
Δεν έρχεται σε κουτί αλλά σε ζελατίνα σφραγισμένο. Το έχω χρησιμοποιήσει πλέον γιατί το έχω γύρω στον έναν χρόνο. Από άποψη εγγύησης δεν γνωρίζω, φαντάζομαι με τον κωδικό προιόντος θα υπάρχει υποστήριξη αφού πρόκειται για νόμιμη αγορά.
Η τιμή του 240,00€
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • marinosl
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59837 από marinosl
Guardian έγραψε:

έχει αγοραστεί από επίσημο αντιπρόσωπο της kufatec στην Ελλάδα και όχι μεταπωλητή.
Δεν έρχεται σε κουτί αλλά σε ζελατίνα σφραγισμένο. Το έχω χρησιμοποιήσει πλέον γιατί το έχω γύρω στον έναν χρόνο. Από άποψη εγγύησης δεν γνωρίζω, φαντάζομαι με τον κωδικό προιόντος θα υπάρχει υποστήριξη αφού πρόκειται για νόμιμη αγορά.
Η τιμή του 240,00€
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου..

Το έχεις σε πολύ ψυλή τιμή αφου το έχω βρεί ολοκαίνουργιο στο www.gelisound.gr
με € 240.
Αν την έριχνες την τιμή σου στα € 200 μαλλον θα το έπερνα και αύριο. Δεν κάνω παζάρι απλα οσο να είναι αλλο να το βλέπεις σε ζελατίνα και αλλο να το έχεις φορέση στο δικό σου αμάξι....

Σε ευχαριστώ πάντος για τον χρόνο σου και εάν σε ενδιαφέρει σε αυτήν την τιμή πές μου να κανονίσουμε...
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59838 από Guardian
έχεις pm..

Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #60153 από Guardian
Το θέμα κλειδώνει...

Franz Kafka
Σπύρος
Συντονιστές: nikitas tsi