Αγγελία ζήτησης krytox

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #80252 από geomozart1
Αγγελία ζήτησης krytox δημιουργήθηκε από geomozart1
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω 3 άτομα για αγορά 125ml o καθένας με τιμή 50 ευρώ. Κατά προτίμηση από Πειραιά ή Αθήνα ώστε να βρεθούμε και να το μοιράσουμε επί τόπου από συσκευασία των 500ml. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #80253 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Αγγελία ζήτησης krytox
Δυο πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζεις:

- Δικαίωμα οργάνωσης μαζικής αγοράς έχουν μόνο οι συντονιστές, εκτός αν εκείνοι επιλέξουν να ορίσουν κάποιο από τα μέλη που διατίθεται να την οργανώσει
- Για να μπορέσεις να τεθείς υπεύθυνος μιας τέτοιας κίνησης, θα πρέπει να έχεις καταγεγραμμένη παρουσία στο φόρουμ, με ελάχιστο αριθμό (ουσιαστικών) δημοσιεύσεων 50+
- Η παρούσα ομαδική αγορά δεν έχει λήξει - αν κάποιος δεν πληρώσει ακολουθείτε στη σειρά

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας, το έχουμε κάνει (σχεδόν) όλοι και προσπαθούμε να λειτουργούμε βάσει αυτών ώστε το φόρουμ να έχει σωστή λειτουργία.

Ως εκ τούτου, η δημοσίευση σου μεταφέρεται στις αγγελίες και ονομάζεται "Αγγελία ζήτησης krytox" με το περιεχόμενο της αυτούσιο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,
Εκ της Συντονιστικής Ομάδας

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #80259 από geomozart1
Απαντήθηκε από geomozart1 στο θέμα Αγγελία ζήτησης krytox
Συγνώμη για την αναστάτωση λόγω άγνοιας μου. Ήταν μια καλή αφορμή να διαβάσω τους κανόνες λειτουργίας μιας και είμαι λιγότερο από μια εβδομάδα μαζί σας. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": vabatzis, Corbil

Συντονιστές: nikitas tsi