Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ:

Κανονισμοί λειτουργίας και όροι χρήσης του φόρουμ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35

 • Coo
 • Το Άβαταρ του/της Coo Συντάκτης θέματος
 • Αποσυνδεμένος
 • Platinum Μέλος
 • Platinum Μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 8992
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 131

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:


1. Μέλος του VWEos.gr επιτρέπεται να γίνει μόνο ενήλικος άνω των 18 ετών. Κατά την εγγραφή του ο χρήστης υποχρεούται να δηλώνει την αληθή ημερομηνία γέννησής του. Αν διαπιστωθεί ανηλικότητα, ο χρήστης απορρίπτεται.

2. Τα μηνύματα του κάθε μέλους θα πρέπει να είναι ουσιώδη, σαφή και περιεκτικά, ώστε να γίνονται άμεσα κατανοητά από τα υπόλοιπα μέλη. Ψευδείς ειδήσεις ή αναφορές ή δημιουργία θεμάτων με παραπλανητικό περιεχόμενο απαγορεύονται.

3. Τα μηνύματα είναι υποχρεωτικό να είναι γραμμένα σε εναλλαγή πεζών – κεφαλαίων και όχι αποκλειστικά κεφαλαία. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι φωνάζετε, οπότε η συνεχή χρήση των κεφαλαίων είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Επίσης καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στις δημοσιεύσεις δημιουργώντας πρόβλημα στη λειτουργία του φόρουμ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η χρήση greeklish, δηλαδή ελληνικών λέξεων γραμμένων με αγγλικά γράμματα, όπως επίσης και η σύνθεση προτάσεων σε ξένη γλώσσα. Τα όποια μηνύματα γράφονται με greeklish θα διαγράφονται και o λογαριασμός του χρήστη θα απενεργοποιείται προσωρινά! Η επανενεργοποίηση του λογαριασμού θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον διαχειριστή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας.

4. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μελών, χωρίς οποιοσδήποτε να προσβάλλει τα "πιστεύω", τη θρησκεία, την καταγωγή και τις απόψεις κάποιου άλλο μέλους. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων και ιστορικών άλλων μελών ή τρίτων χωρίς έγγραφη αδεία τους. Επίσης απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ των μελών.

5. Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων από ενός λογαριασμού ανά μέλος. Μερικά μέλη τείνουν να δημιουργούν νέο λογαριασμό ώστε να επιτεθούν/βρίσουν και γενικά δημιουργήσουν πρόβλημα θεωρώντας έτσι ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί. Όμως οι IP διευθύνσεις καταγράφονται και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί τέτοια ενέργεια, δηλαδή να συνδεθούν οι δύο λογαριασμοί στο ίδιο άτομο και να εντοπισθεί. Αν κάποιο μέλος έχει αποκλειστεί οριστικά, δεν επιτρέπεται να εγγραφεί εκ νέου στο site.

6. Απαγορεύεται η κατάχρηση του χώρου φιλοξενίας του VWEos.gr, προκειμένου να αναδειχθούν προσωπικά συμφέροντα. Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση ή οιαδήποτε κερδοσκοπική ενέργεια.
Απαγορεύεται η τοποθέτηση λινκς στις συζητήσεις, στο προφίλ και στην υπογραφή των μελών που να διαφημίζουν άλλα φόρουμς, ιστοσελίδες που προωθούν την παράνομη διακίνηση λογισμικού ή επιχειρησεις/παροχές τρίτων με σκοπό τη διαφήμιση και την προσέλκυση μελών ή πελατών/αγοραστών. Στην περίπτωση που βρεθούν τέτοια λινκς θα διαγράφονται αυτόματα από τον διαχειριστή και θα αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στο μέλος του φόρουμ.
O χώρος της δημόσιας άμεσης επικοινωνίας (chat) προσφέρεται για διασκέδαση και για ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατάχρηση με πολλαπλά μηνύματα (spam) καθώς επίσης και η δημόσια συζήτηση βασισμένη σε προσωπικές διαφορές που δεν αφορούν τα υπόλοιπα μέλη.
Ταυτόχρονα απαγορεύεται η τοποθέτηση στο προφίλ των μελών και στην υπογραφή τους κείμενα που να προσβάλλουν άλλα μέλη, ή να αφήνουν υπονοούμενα για το φόρουμ, κάποιο συντονιστή ή μέλος του φόρουμ.
Τέτοια κείμενα στο προφίλ των μελών θα διαγράφονται αυτόματα από τους διαχειριστές και θα γίνεται σύσταση στα αντίστοιχα μέλη. Επίσης απαγορεύεται η έναρξη θεμάτων που περιέχουν ασάφειες και μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα για μέλη του VWEos.gr. Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται σύσταση στο μέλος από τους συντονιστές/διαχειριστές ώστε το μέλος να διορθώσει το μήνυμα για αποφυγή παρεξηγήσεων.

7. Απαγορεύεται η δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση παράνομου, επιβλαβούς, πορνογραφικού, απειλητικού, προσβλητικού, επιζήμιου, δυσφημιστικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλως αποδοκιμαστέου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή προκαλεί συναισθήματα μίσους ή τρόμου, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα, καθώς επίσης και η δημοσίευση παράνομα διακινούμενου λογισμικού.

8. Κάθε νέο μέλος θα πρέπει να παρουσιάζεται στην ενότητα παρουσίασης των νέων μελών. Αυτό μας βοηθάει να ερχόμαστε πιο κοντά στα νέα μέλη και να τα καλωσορίζουμε στο φόρουμ μας. Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης ενός μέλους. Εάν κάποιος δυσαρεστήθηκε με τη λειτουργία του site, δεν συμφωνεί με τους κανόνες του ή για προσωπικούς του λόγους θέλει να αποχωρήσει υποχρεούται να το πράξει αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής δεν είναι ανεκτή. Επίσης δεν γίνεται διαγραφή μέλους. Κάτι τέτοιο προκαλεί αναστάτωση και πυροδοτεί εντάσεις.

9. Τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται μέσω του προσωπικού τους ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης και γενικότερα μέσω του λογαριασμού τους (user account) και οφείλουν να δείχνουν ανάλογη επιμέλεια για τη διαφύλαξη των ανωτέρω στοιχείων.
Το VWEos.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των μελών να συμμορφωθούν με τους όρους του παρόντος.
Επίσης το VWEos.gr δεν είναι δυνατόν, λόγω του όγκου του περιεχομένου που αναρτάται από τα μέλη του να ελέγχει το σύνολό του, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Σε περίπτωση που το VWEos.gr ειδοποιηθεί για πρόκληση βλάβης ή άλλη ζημία προσώπου, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του αθέμιτου ή προσβλητικού περιεχομένου και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος.
Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο forum του vweos.gr εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο εκείνους που τις διατυπώνουν και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση συμβουλή - προτροπή προς πράξη, παράλειψη ή ανοχή.
Τέλος το VWEos.gr έχει δικαίωμα να διορθώνει, κλειδώνει, μεταφέρει ή να διαγράφει κείμενα όταν αυτό είναι απαραίτητο ή όταν αυτά πιστεύει ότι έρχονται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους. Η διόρθωση, η μετακίνηση ή και η διαγραφή θα γίνεται κατά τη διακριτική του ευχέρεια και χωρίς πάντα προηγούμενη ανακοίνωση. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους συντονιστές ή τους διαχειριστές και όχι με δημιουργία θέματος (topic).

10. Το site και το forum ανήκει στον administrator. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιους λόγους μπορεί να μην επιτραπεί σε οποιοδήποτε μέλος ή από κάποιο συγκεκριμένο Η/Υ η είσοδος ή η φιλοξενία στο site ή και στο forum. Εφόσον η φιλοξενία στο forum είναι δωρεάν και δεν απαιτείται πληρωμή από τους επισκέπτες, ο ιδρυτής του site έχει κάθε δικαίωμα να απομακρύνει συγκεκριμένους ανεπιθύμητους επισκέπτες οι οποίοι δεν δείχνουν το πρέπον ύφος, ήθος, αξιοπρέπεια και γενικά δημιουργούν εντάσεις, ιδιαιτερότητες και προβλήματα.

11. Κάθε μέλος που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του VWEos.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Η τακτική της διαγραφής μηνυμάτων δεν υιοθετείται από το VWEos.gr και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.

12. Τέλος για να κάνετε εγγραφή στο φόρουμ πρέπει να βάλετε ενα username (παρωνύμιο) και ενα password (κωδικο). Να διαλέγετε με προσοχή το παρωνύμιο που θα επιλέξετε. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση προσβλητικού, άσεμνου, με υπονοούμενα παρωνυμίου θα αποστέλλεται προσωπικό μήνυμα στο μέλος για αντικατάστασή του.
Σε περίπτωση που το μέλος αρνηθεί να το αλλάξει θα διαγράφεται από το φόρουμ.

13. ΑΓΓΕΛΙΕΣ
α. Τα εγγεγραμμένα μέλη του vweos.gr μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενότητα 'Αγοραπωλησίες' για την ανάρτηση αγγελιών πώλησης αντικειμένων. Το μέλος υποχρεούται να έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 50 (πενήντα) ουσιαστικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε τουλάχιστον 1 (μία) συναντήσεις του club , να καθορίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά (μάρκα,μοντέλο, χρήση) του εν λόγω αντικειμένου προς πώληση καθώς επίσης και να αναγράφει υποχρεωτικά την επιθυμητή τιμή.
β. Το μέλος που ανήρτησε την αγγελία (πωλητής) έχει δικαίωμα να ενημερώσει την επιθυμητή τιμή όποτε το επιθυμεί, χωρίς κανένα περιορισμό. Η τιμή δεν είναι δεσμευτική και μπορεί ελεύθερα ακόμα και την ώρα της αποπληρωμής να επαναδιαπραγματευτεί με τον αγοραστή το ποσό ή να ακυρώσει την πώληση.
γ.Το vweos.gr δεν έχει καμμία συμμετοχή ή ποσοστό επί της πώλησης στις αγοραπωλησίες και ούτε φέρει την ευθύνη εξασφάλισης της ποιότητας των αντικειμένων προς πώληση. Τα ενδιαφερόμενα μέλη οφείλουν να ενημερώνουν των πωλητή απ'ευθείας είτε μέσω του φόρουμ είτε μέσω άλλης προσωπικής επικοινωνίας που θα οριστεί από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία πώλησης-αγοράς και πληρωμής αφορά αποκλειστικά τα μέλη και όχι το vweos.gr.

14. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα στο φόρουμ μέλη, χωρίς περιορισμούς ως προς τη συμμετοχή ή τον χρόνο εγγραφής.
Α. Το μέλος είναι υποχρεωμένο να δηλώσει έγκαιρα και με σαφήνεια την παραγγελία του.
Β. Το VWEOS.gr είναι υποχρεωμένο να γνωστοποήσει στο μέλος το συνολικό χρηματικό αντίτιμο της συμμετοχής του μέλους, όπως επίσης και να το ενημερώσει ως προς τον τρόπο και τον χρόνο της πληρωμής.
Γ. Το μέλος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εξοφλήσει την παραγγελία του στο εκάστοτε χρονικό περιθώριο που δίνεται.
Δ.Η συμμετοχή σε μαζική παραγγελία αποτελεί δέσμευση του μέλους να εκπληρώσει οικονομικά τις υποχρεώσεις του εντός του δοθέντος χρονικού περιθωρίου ή σε συνεννόηση με τον συντονιστή της παραγγελίας. Η μη πληρωμή σε δηλωθείσα συμμετοχή συμπαρασύρει όλα τα υπολοιπα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν και αυξάνει το κόστος της μαζικής αγοράς σε κάθε περίπτωση. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, η παραγγελία του μέλους θα ακυρώνεται αυτόματα και ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.


15. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Όλο το υλικό του site (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπα, σήματα, εικονίδια, καθώς και άλλες τεχνικές παραμετροποιήσεις που αφορούν στο γραφικό και λειτουργικό περιβάλλον του) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του VWEos.gr, διέπονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, και διατίθεται στα μέλη του μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του VWEos.gr χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη του δεν επιτρέπεται. Σε οποιαδήποτε παραβίαση των ανωτέρω, θα τηρείται ο Ν. 2121/93 και οι κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα και θα επέρχεται ο ανάλογος καταλογισμός ευθυνών.


16. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την εγγραφή ενός μέλους στο VWEos.gr μπορεί να ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες,
Το VWEos.gr ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχει το VWEos.gr στα μέλη του και την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.
Κατ' εξαίρεση το VWEos.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των μελών του μόνο στην περίπτωση που έχει τη ρητή συγκατάθεση τους για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων.

Tο VWEos.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.

Ο χρήστης με την εγγραφή αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους χρήσης και οφείλει να συμμορφώνεται με αυτούςΕυχαριστούμε
vweos.gr
Δημήτρης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Κανονισμοί λειτουργίας και όροι χρήσης του φόρουμ 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #71231

Επειδή το φαινόμενα με τα greeklish τώρα τελευταία έχει παραγίνει, το επόμενο μήνυμα που θα γραφεί σε greeklish ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ - ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ

Το θέμα είναι κλειδωμένο.
 • Σελίδα:
 • 1
Συντονιστές: nikitas tsi
Ελληνικό Club Φίλων και Ιδιοκτητών Volkswagen Eos ©2024
Λέξη-Κλειδί