- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Anytime - buy the mile
- Pantelos
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81888
από Pantelos
Anytime - buy the mile δημιουργήθηκε από Pantelos
καλησπερα σε ολους.
σκεφτομαι να ασφαλιστω στην anytime και μαλιστα στο προγραμμα "buy the mile".
τα 5.000 χλμ ετησιως που ειναι το οριο, ειναι και το δικο μου οριο αρα το σκεφτομαι.
για να πιστοποιει η εταιρια τα χιλιομετρα που κανεις, σου στελνει μια συσκευη που πρεπει εσυ ο ιδιος να τοποθετησεις στο αυτοκινητο σου.
το εχει κανει κανεις;;
ειναι ευκολο;;
η συσκευη αυτη μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα στα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου;;
ευχαριστω
σκεφτομαι να ασφαλιστω στην anytime και μαλιστα στο προγραμμα "buy the mile".
τα 5.000 χλμ ετησιως που ειναι το οριο, ειναι και το δικο μου οριο αρα το σκεφτομαι.
για να πιστοποιει η εταιρια τα χιλιομετρα που κανεις, σου στελνει μια συσκευη που πρεπει εσυ ο ιδιος να τοποθετησεις στο αυτοκινητο σου.
το εχει κανει κανεις;;
ειναι ευκολο;;
η συσκευη αυτη μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα στα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου;;
ευχαριστω
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- denkar13
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 38
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81892
από denkar13
Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Anytime - buy the mile
Λογικά μόνο ρευμα θα πέρνει απο το αυτοκινητο.
Δεν νομίζω οτι αξίζει η buy the mile,Την είχα κοιτάξει πριν κανα εξάμηνο απο περιέργια γιατι εγω κανω 20.000χμ τον χρόνο να δωπόσο πιο πολύ θα ηταν και θυμάμαι οτι για 5.000χλμ μόνο μου έβγαινε 40€ λιγότερα απο την αλλη κανονική που έκανα με πολλές περισσότερες καλύψεις,χωρις απαλλαγές κλπ.
Αν όντως κανεις τόσα ΟΚ,αλλα μην φανταστείς οτι θα κερδίσεις και τίποτα ουσιαστικό (εκτός αν εχουν ρίξει τιμές) και αν τύχει κατι και ξεπερασεις τα χλμ θα ανεβουν τα ασφάλιστρα...
Δεν νομίζω οτι αξίζει η buy the mile,Την είχα κοιτάξει πριν κανα εξάμηνο απο περιέργια γιατι εγω κανω 20.000χμ τον χρόνο να δωπόσο πιο πολύ θα ηταν και θυμάμαι οτι για 5.000χλμ μόνο μου έβγαινε 40€ λιγότερα απο την αλλη κανονική που έκανα με πολλές περισσότερες καλύψεις,χωρις απαλλαγές κλπ.
Αν όντως κανεις τόσα ΟΚ,αλλα μην φανταστείς οτι θα κερδίσεις και τίποτα ουσιαστικό (εκτός αν εχουν ρίξει τιμές) και αν τύχει κατι και ξεπερασεις τα χλμ θα ανεβουν τα ασφάλιστρα...
Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi