Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη

• georen
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10993 από georen
Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη δημιουργήθηκε από georen
για γελια
www.neolaia.de/2opse...l

για κλαματα; πιθανον σιγουρα ομως για σκεψη
www.enet.gr/?i=news....5

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10999 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
αληθεια αυτο με την ταχυτητα πεζει?
οτι πηγενε ποιο γρηγορα απο εσενα για να σε πιασει? (μπορεις να του την βγεις ετσι?)

• georen
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11073 από georen
Απαντήθηκε από georen στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
μαλλον οχι εχουν το ελευθερο και το ακαταλογιστο

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11076 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
Το ηθικό δίδαγμα ποιό είναι??????Όποτε μας σταματάνε να τους ζητάμε το δίπλωμά τους και αν δεν έχουν τους γράφουμε εμείς!!! χιχιχι:clap: και αν μας αρνηθούν ξέρετε ε??? :gun: :gun:

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11091 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
No comments.....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• georen
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11103 από georen
Απαντήθηκε από georen στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
ακριβως σπυρο συμφωνουμε αλλωστε εδωσα το λινκ οχι για το μεταξυ μας κουτσομπολιο τοσο, οσο για να γελασουμε το πρωτο και για δουμε αλλη μια φορα τι γινεται εκει εξω το δευτερο
παιδια προσοχη δεν ξερεις απο που θα σου ερθει με στολη η χωρις, πιτσιρικας στο τιμονι η οχι, δεν εχει σημασια το θεμα ειναι η νοημοσυνη του καθενος και τα κομπλεξ του.
δεν ξερω στο εν πλω ποιος ακουσε οταν ειπα οτι στο δρομο εκανα κοντρες με μια bmw το θεμα ειναι οτι στην πραγματικοτητα αυτος εκανε κοντρα με μενα και εξηγουμε
ηρθα στην συναντηση κατευθειαν απο το εξοχικο που ημουνα με γεματο πορτ μπαγκαζ ενας απο τους λογους που ηρθα κλειστος (ε βοηθησε και το ψιλοβροχο αλλοιως υπηρχε λυση) μεσα στο φερυ ο διπλανος μου <κοιμηθηκε> οπως λεμε και αργησε να ξεκινηση οποτε κοβοντας λιγο δεξια εφυγα μπροστα του ε μεχρι τον πειραια η μα****α του τον εκανε να σπαει το αμαξι για να με προσπεραση οπως και δηποτε η ατυχια του ηταν οτι τον συγκεκριμενο δρομο τον ξερω με κλειστα ματια και μια ζωη ηταν σφηνωμενος πισω μου σε λαθος λουριδα που ειχε κινηση ενω εγω χωρις η αληθεια να τρεχω ιδιαιτερα ημουν σε σωστη λουριδα και <ξεφευγα> παραλιγο να τρακαρει 4 φορες και 2 να τον διωξη η στροφη
και ολα αυτα γιατι; για ενα λογο
ε δεν μπορει το οπελακι τωρα να τη λεει στην bmw κλασικη περιπτωση κομπλεξικου με το αμαξι του η ηλικια του γυρω στα 35

το ηθικο διδαγμα το γραφεις σπυρο κατω απο το αβαταρ σου ειμαστε σε πολεμο και μαχομαστε να επιβιωσουμε

Υ.Γ. οχι οτι βγαζω την ουρα μου απ εξω ειμαι και εγω του γκαζιου γουσταρω τα χωσιματα (φιλικα ανοιγματα) αλλα δεν ρισκαρω το αμαξι μου και αυτους που εχω μεσα ουτε τους τριγυρω μου

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11108 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
georen έγραψε:

Υ.Γ. οχι οτι βγαζω την ουρα μου απ εξω ειμαι και εγω του γκαζιου γουσταρω τα χωσιματα (φιλικα ανοιγματα) αλλα δεν ρισκαρω το αμαξι μου και αυτους που εχω μεσα ουτε τους τριγυρω μου

Νομίζω Γιώργο εδώ, τα είπες όλα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11121 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Για Γέλια, για Κλάματα και Σκέψη
georen έγραψε:

ακριβως σπυρο συμφωνουμε αλλωστε εδωσα το λινκ οχι για το μεταξυ μας κουτσομπολιο τοσο, οσο για να γελασουμε το πρωτο και για δουμε αλλη μια φορα τι γινεται εκει εξω το δευτερο
παιδια προσοχη δεν ξερεις απο που θα σου ερθει με στολη η χωρις, πιτσιρικας στο τιμονι η οχι, δεν εχει σημασια το θεμα ειναι η νοημοσυνη του καθενος και τα κομπλεξ του.
δεν ξερω στο εν πλω ποιος ακουσε οταν ειπα οτι στο δρομο εκανα κοντρες με μια bmw το θεμα ειναι οτι στην πραγματικοτητα αυτος εκανε κοντρα με μενα και εξηγουμε
ηρθα στην συναντηση κατευθειαν απο το εξοχικο που ημουνα με γεματο πορτ μπαγκαζ ενας απο τους λογους που ηρθα κλειστος (ε βοηθησε και το ψιλοβροχο αλλοιως υπηρχε λυση) μεσα στο φερυ ο διπλανος μου <κοιμηθηκε> οπως λεμε και αργησε να ξεκινηση οποτε κοβοντας λιγο δεξια εφυγα μπροστα του ε μεχρι τον πειραια η μα****α του τον εκανε να σπαει το αμαξι για να με προσπεραση οπως και δηποτε η ατυχια του ηταν οτι τον συγκεκριμενο δρομο τον ξερω με κλειστα ματια και μια ζωη ηταν σφηνωμενος πισω μου σε λαθος λουριδα που ειχε κινηση ενω εγω χωρις η αληθεια να τρεχω ιδιαιτερα ημουν σε σωστη λουριδα και <ξεφευγα> παραλιγο να τρακαρει 4 φορες και 2 να τον διωξη η στροφη
και ολα αυτα γιατι; για ενα λογο
ε δεν μπορει το οπελακι τωρα να τη λεει στην bmw κλασικη περιπτωση κομπλεξικου με το αμαξι του η ηλικια του γυρω στα 35

το ηθικο διδαγμα το γραφεις σπυρο κατω απο το αβαταρ σου ειμαστε σε πολεμο και μαχομαστε να επιβιωσουμε

Συμφωνώ σε όλα Γιώργο!! Και πάνω απ' όλα σε αυτό...!

....αλλα δεν ρισκαρω αυτους που εχω μεσα ουτε τους τριγυρω μου

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi