Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....

• rallakias
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17740 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
coo έγραψε:

...... Αλλά για μένα η μυρωδιά και η αίσθηση του καινούργιου είναι το κάτι άλλο.

Συμφωνώ με τα παραπανω που λες.Οσο για την αισθηση του καινουριου ,καταλαβαινεις ποσο την πλήρωσες όταν ερθει η ώρα να το πουλησεις......

Για πείτε τώρα:
Πριν 2 χρονια αγόρασα πχ ενα EOS 1.4-122άλογα με τον βασικό εξοπλισμο αξιας 25.000€ (+μεταλλικο χρώμα+πινακιδες πηγε στα 26.000€).Πόσο θα το βάζατε αγγελία σήμερα?

Αφού προτείνατε τιμή ,μπειτε και στη θεση του αγοραστη και πείτε ,θα το αγοράζατε αυτο το μεταχειρισμένο απο ιδιώτη ή οχι και γιατι?

Το αντιστοιχο ερωτημα ισχυει και για 1.6-115 άλογα που δεν βγαινει πλέον.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17741 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Θα το έβαζα αγγελία 20.000 με αέρα μέχρι τα 18.
Προσωπικά ΔΕΝ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17744 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Magnum έγραψε:

Θα το έβαζα αγγελία 20.000 με αέρα μέχρι τα 18.
Προσωπικά ΔΕΝ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.

Συμφωνώ...20,000, ούτε λίγα ούτε πολλά. Για τα 1.6 θα αγόραζα ένα με γύρω στα 16-17.000. Θέλεις να το πουλήσεις;
Και πάλι "ειδικός" δεν είμαι, απλά κάπου εκεί μου φαίνονται "φυσιολογικές τιμές" για ένα καλομεταχειρισμένο και προσεγμένο Eos.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17745 από Magnum
Α..και Μήτσο ευτυχώς που δεν πήρες το Astra...
Όλοι ξέρουμε πως συμπεριφέρονται στα αυτοκίνητα Test-Drive οι εκάστοτε οδηγοί...τα πιο κακομεταχειρισμένα αυτοκίνητα που υπάρχουν είναι...έστω και με ελάχιστα χλμ..όχι 12.000 που λες εσύ...είναι και τα 12.000 στο "σκίσιμο" το αμάξι..

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17746 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
rallakias έγραψε:

Corbil έγραψε:

Να μπω και γω σ αυτη την ωραία συζήτηση γιατί 'εχει πολύ ενδιαφέρον.
Καταρχίν είμαι κατά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Θεωρώ οτι για να αγοράσεις ενα μεταχειρισμένο πρεπει να ξέρεις απ έξω και ανακατωτά τον ιδιοκτήτη του, γενικά να ξέρεις το ιστορικό του αυτοκινήτου. Θεωρώ οτι θα αγόραζα ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μόνο πολυτελείας, του τεστιν ενα τζιπ η μια Porsche του οποίου το κοστος δε θα μπορούσα να αντέξω εαν θα το έπαιρνα καινούργιο.
Στις πολλές των περιπτώσεων ενα τέτοιο αμάξι που κοστίζει 70 ~ 80.000 € το πα'ιρνες ανετα μετα απο 2~3 χρόνια 40.000. Και τα ποιο πολλά απο αυτά με εξτρα ανω των 15000 €. Εαν το αμάξι είναι τζιτζι, πιστεύω οτι αξίζει μια τέτοια αγορά.

Το πόσο ''πολυτελειας'' θεωρειται ενα αυτοκινητο εξαρταται απο το μεγεθος της τσεπης του.Για εσενα πολυτελειας ειναι στα 70.000€ ,ενω μπορεις να δώσεις 40.000€ να το πάρεις μετα απο 3 χρόνια.Για μένα μπορει πολυτελειας να ειναι τα 100.000 και για καποιον άλλο να ειναι τα 30.000€.Οπότε γι αυτο πιστεύω οτι κάθε μεταχειρισμένο ,εχει και κάποιον για να το αγορασει.
Εδώ κάποιοι ''έλληνες'' προερχόμενοι απο κοντινη μας χώρα αγοράζουν mercedes 20ετίας με 2.000€ για να λένε οτι εχουν mercedes.
Πάντα υπάρχει κάποιος που θεωρει οτι αξιζει ενα ''τέτοιο αυτοκινητο''....

Πολύ σωστά αυτα που λές Βασίλη. Το σκεπτικό μου όμως για το τι θεωρείται πολυτελείας και τι όχι ειναι το εξής. Η Ελλάδα κατοικείται ως επι το πλείστον απο μικρομεσαίους σε εισόδημα ανθρώπους. Με το εισόδημα αυτο μπορείς να αγοράσεις σίγουρα ενα μικρομεσαίο αυτοκίνητο 1000 1200 1400 1600 αντε το πολύ 1800 €. Βάζεις 0% προκαταβολή μεχρι 72 δόσεις και καποια μερα μετα απο 5 χρονια επιτέλους το ξοφλάς. Επίσης αντέχεις με αυτο το εισόδημα και να το συντηρήσεις. Με καμία Παναγία όμως δε μπορεις να βάλεις τοσες δόσεις σε ενα αυτοκίνητο για το οποίο να δίνεις δοση όση θα έδινες για να αγοράσεις ενα σπίτι.Για μενα αυτο αποτελεί είδος Πολυτελείας, και κεί στηρίζω τις απόψεις μου. Πόσο μάλλον τα έξοδα που θα χει να το συντηρήσεις μετά όπως βενζίνες, τελη κυκλοφορίας service κτλ. Ιδιο service έχει το Eos σε σχέση με να Touareg?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17747 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Magnum έγραψε:

Α..και Μήτσο ευτυχώς που δεν πήρες το Astra...
Όλοι ξέρουμε πως συμπεριφέρονται στα αυτοκίνητα Test-Drive οι εκάστοτε οδηγοί...τα πιο κακομεταχειρισμένα αυτοκίνητα που υπάρχουν είναι...έστω και με ελάχιστα χλμ..όχι 12.000 που λες εσύ...είναι και τα 12.000 στο "σκίσιμο" το αμάξι..

Ακριβώς αυτό ήταν που με απέτρεψε τελικά παρά την καλή προσφορά σε χρήματα και τον καλό εξοπλισμό. Όσο και καλή συντήρηση να του έκαναν πρίν μου το έδιναν, δεν θα έπαυε να ήταν ένα "σκισμένο" αυτοκίνητο... Σκέφτηκα αυτό που του έκανα εγώ στο Test Drive, θα του το έχουν κάνει άλλες 1,000 φορές πριν το πάρω στα χέρια μου...και δεν έλεγε..

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17750 από Magnum
Το έχω οδηγήσει και καταλαβαίνω τι μου λες απόλυτα.
Και εγώ τότε είχα ως μέσο σύγκρισης το EOS 1.6 115....

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17755 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Εγώ πάλι θα το έβαζα ανάμεσα στις δυο προτεινόμενες τιμές ιδιώτη-εμπόρου, γύρω στις 19.000 δηλαδή. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να το αγοράσω ως μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά, ειδικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είναι και cabrio και έχει αρκετές "ιδιαιτερότητες", ανάγκες συντήρησης κλπ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17761 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
κατι που κανω εγω ειναι οτι διαδιδω οτι πουλαω το αμαξι μου σε φιλους και γνωστους οι οποιοι ξερουν ποσο ψειρας ειμαι με το αμαξι οποτε αυτο βοηθαει να πουλησω το αμαξι στην τιμη που θελω.βεβαια για να γινει αυτο δεν πρεπει να βιαζεται κανεις

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17767 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
το θεμα των μεταχειρισμενων..ειναι κατι που ποναει..μιας και ολοι θελουμε να πουλησουμε κατι οσο το δυνατον περισσοτερα λευτα...αλλα παντα θελουμε να το βρουμε οσο ποιο φτηνα γυνεται...
Εγω παντως...μιας και οσα αυτοκινητα ειχα ηταν μεταχειρισμενα, και ειδικα τα τελευταια 2 που τα αγορασα και τα 2 μου εβγαλαν προβληματα που δεν τα ειχα προσεξει οταν τα αγορασα,
αυτο που πεζει μεγαλο ρολο οταν περνεις ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο ειναι να μην αφησεις τον ενθουσιασμο να σε κυριαρχισει γιατι δεν βλεπεις αρκετα προβληματα που εχει...απο την καψα να το παρεις.

Εγω παντως οσον αφορα το εος...δεν νομιζω να το περνα μεταχειρισμενο...και γενικα οποιοδηποτε καμπριο με μεταλικη οροφη ξερωντας τις ιδιετεροτητες που εχουν, οπως ειπαι και ο βαγκελης.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17773 από Magnum
Τι προβλήματα είχες Λευτέρη με τα 2 αυτοκίνητα;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17872 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Καλησπερα, καταρχην συγνωμη για την καθυστερηση...αλα δεν προλαβα τοσες μερες να κατσω στον υπολογιστη.
Λοιπον
με το σαξακι που ειχα, παροτι ηταν 1400cc, ειχα προβλημα με τις στροφες ανεβενανε πολυ αργα, και παροτι το ειχα παει και σε αρκετους μηχανικους, ποτε δεν μου βρηκανε τι εφτεγε, επιανε ταχυτητες αλλα αργουσε υπερβολικα να ανεβασει στροφες,
αυτο ηταν το κυριοτερο προβλημα που ειχα με το σαξακι,

τωρα οσον αφορα το megane, το πισο παραθυρο ειχε χαλασει ο γρυλος, ο οποιος ειχαι 400€ καινουργιος και δεν υπηρχε και ιμιτασιον...αλλα ευτιχως βρηκα τελικα εναν και τον επισκευασε με 200€ + 50€ τοποθετηση και εβαλε και ποιο ενυσχημενα υλικα,
ειχαν προβλημα επισης κατι διακοπτες, ενα προβληματακι με την πισο ζωνη την οποια για να ηταν τεντωμενη την ειχαν πιασει με βιδα (ως αποτελεσμα να μην μπορεις να την τραβηξεις,) την εβγαλα απο το παξιμαδι που ηταν πιασμενη αλλα δεν ειναι τεντωμενη τωρα...επισης δεν προσεξα καν οτι ελειπε ενα κοματακι απο την οροφη,
και αυτο το οποιο μου την δινει ποιο πολυ και δεν το εχω πολυκηταξει ακομα τι φταιει ειναι με της ταχυτητες η οποιες κουμπωνουν πολυ δυσκολα εως και καθολου στο κατεβασμα, ειδικα απο 3η σε 2η, επισης αν ξουλισει εστω και λιγο το αυτοκινητο ακομα και με νεκρα δεν μπενει η πρωτη.
Και ολα αυτα γιατι ειχα εντυπωσιαστει με το ηχοσυστημα που ειχε, και που ηταν φτιαγμενο το αυτοκινητο (εξατμισεις, φιλτροχουανη ,κτλ.) και δεν πολυ προσεξα ολα τα παραπανω.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18374 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινητων....
Εγώ θα συμφωνήσω με την διαπίστωση του Βασίλη. Σίγουρα η απάντησή στο αρχικό του δημοσίευμα είναι όχι! Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να σκεφτώ να αγοράσω ένα από τα αυτοκίνητα που παρέθεσε, ή οποιοδήποτε άλλο σε παρόμοια κατάσταση.

Από εκεί και πέρα όμως όταν μιλάμε για λογικές τιμές τα δεδομένα αλλάζουν. Για μένα η πρώτη προτίμηση είναι το καινούριο. Μου αρέσει να είναι στα μέτρα μου, όπως ακριβώς το θέλω εγώ και να μην έχω πάντα την απορία πόσο έχει κακοπεράσει σε άλλα χέρια και πόδια!! Αν όμως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που το παίρνεις θέτοντας για κάποιο λόγο χαμηλά στάνταρντς (όπως συνέβη με το πρώτο μου αυτοκίνητο) ή σε μία περίπτωση όπως αυτή που περιγράφει πολύ σωστά ο Παναγιώτης τότε όλα εξετάζονται σε ένα άλλο πλαίσιο!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi