Χωρίς τίτλο...

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30012 από Coo
Χωρίς τίτλο... δημιουργήθηκε από Coo
Καλό μήνα!

Όπως πολλοί από εμάς, βρήκα την ευκαιρία να πάρω την οικογένεια μου και να επισκεφτώ ένα μέρος που μου αρέσει πολύ για να περάσω όμορφα την Πρωτομαγιά. Εγώ πήγα στη Β.Εύβοια, στο χωρίο, κάνοντας μια διαδρομή που πραγματικά τη λατρεύω και ίσως θα άξιζε κάποια στιγμή να την κάνουμε όλοι μαζί αφού συνδυάζει βουνό, ποτάμια και θάλασσα σε υπέροχα πράσινα τοπία, πραγματική οδηγική απόλαυση.

Δυστυχώς την όλη εικόνα μου την χάλασαν άνθρωποι που -για κάποιο λόγο- αποφάσισαν ότι αποτελούν γνήσιους απογόνους του Billy the King of the Road* και θέλησαν να βάλουν τη ζωή όλων μας σε κίνδυνο. Ειλικρινά σε μία ώρα δρόμο είδα τα πάντα! Από κόντρες, προσπεράσεις σε μέρη και στιγμές που απλά δεν γίνεται να προσπεράσεις, μποτιλιάρισμα, παρκάρισμα πάνω σε εθνικό δρόμο που κινούνται όλοι με ταχύτητα σε κλειστή στροφή και παρ'ολίγο καραμπόλα, σούζες, σφήνες και burn out στην έξοδο από την πόλη(συγκεκριμένα ένα Honda S-2000)!!!. Λές και η Πρωτομαγιά και η κάθε αργία είναι επίσημη ημέρα εξάσκησης πεοπαλινδρομισμού.
Την έχω κάνει 1000 φορές που λέει ο λόγος αυτή τη διαδρομή, είναι μια όμορφη διαδρομή που σπάνια βλέπεις τέτοια αίσχη... Πραγματικά θα το ξανασκεφτώ να το ξανακάνω σε μέρα αργίας.
Βγαίνει ο κάθε γκαζόκ@υλος μ@λάκ@ς στο δρόμο και πραγματικά όποιον πάρει ο Χάρος. Πραγματικά είμαστε βλ@μμένος λαός, το ότι σκοτώνονται τόσοι συνάνθρωποί μας εκ των οποίων οι περισσότεροι σίγουρα πήγαιναν τη βόλτα τους ή τη δουλειά του ήσυχοι και σωστοί και τους ήρθε από το πουθενά, είναι κάτι για το οποίο δε φταίνε μόνο οι ελληνικοί δρόμοι. Μεθυσμένοι από τα τριγύρω χωριά "που ξέρουν τους δρόμους να'ουμ...", άλλοι πνιγμένοι για μέρες, εβδομάδες μέσα στην πόλη βλέπουν δρόμο και "το ξεμπουκώνουν μωρέ λίγο"...

Πριν από λίγες ημέρες έχασα κάποιο φίλο σε τροχαίο, είμασταν μαζί φαντάροι. Είχε ένα από αυτούς τους δίπορτους δυναμίτες των 800 κιλών και των 3,000MW ηχείων - η ζώνη ήταν πάντα διακοσμητικό στοιχείο για αυτόν. Και ο ήχος από τις γκαζιές και το τούρμπο η αναπνοή του... έμελε να είναι η τελευταία αναπνοή του! Και στην εφημερίδα γράψανε για "κακό και στενό οδόστρωμα". Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό όλων, όπως και το δικό σου φίλε Χάρη! Να'σαι καλά εκεί που πήγες...

Ρε παιδιά, είναι η ζωή η δική μας, της γυναίκας μας, του παιδιού μας, του αδερφού μας.. Έλεος το τράγιο μου!!!!!! :tsantila: :tsantila:

* (για όσους δε γνωρίζουν σατιρικός χαρακτήρας του Χάρυ Κλύνν που αντιπροσωπεύει τον Ελληνάρα οδηγό-να'χα και δίπλωμα δικέ μου!)

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30013 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Σου βγαζω το καπελο μπραβο για το σχολια σου

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30016 από sakisdal
Απαντήθηκε από sakisdal στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Μπραβο Δημητρη για το σχολιο σου. Συμφωνω απολυτως

tsi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30020 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
:thinking σωστος... :ooooops

Πέτρος

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30021 από pr1g1pas
Απαντήθηκε από pr1g1pas στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Όλοι νομίζω συμφωνούμε με τα λόγι ατου Δημήτρη, αλλά πέρα απο αυτό πρέπει και κάτι να κάνουμε έμπρακτα. Δυστυχώς στην Ελλάδα νομίζουμε οτι όποιος βγαίνει στον δρόμο μαζί μας είναι εχθρός μας που σώνει και ντε πρέπει να τον ταπεινώσουμε με κάποιον τρόπο και να του δείξουμε πόσο λίγος είναι .Αλλοι πάλι νομίζουν οτι ο δρόμος είναι μόνο δικος τους και εμείς απλώς εμπόδια που πρέπει να εξαφανιστουμε ή δυνατον να εξαυλοθούμε.Ο ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Μιας και είναι και σημερινό, πως δηλαδή δημιουργήθηκε όλη αυτή η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τουλάχιστον, μόνο απο τους πολιτικούς? Γιατί σκοτωνόμαστε στους δρόμους σαν να είμαστε σε πόλεμο και γι΄αυτό οι πολιτικοί φταίνε και το σάπιο σύστημα? Χώρες της Ε.Ε. και της Αυστραλίας γιατί εχουν εκδώσει ταξιδιωτικές οδηγίες και ανάμεσα σε άλλα προειδοποιούν τους πολίτες τους που ταξιδεύουν στην Ελλάδα να μην οδηγουν γιατί οι Ελληνες είναι επικινδύνοι οδηγοί? Επειδή μας μισούν και αυτοι?
Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε και που διαπαιδαγωγούμαστε , για τα "δεινά" μας δεν φταίνε κάποιοι άλλοι αλλά εμείς, γι ατον τρόπο που ψηφίζουμε, για τον τρόπο που οδηγούμε, για το οτι δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας, για το οτι λαδώνουμε όπου μας συμφέρει για να γίνει η δουλεία μας, για το οτι δεν πληρώνουμε τους φόρους μας και δυστυχώς για πολλά ακόμα.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30026 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Γιώργο αποτύπωσες την αλήθεια ως έχει κι ας πειράζει πολλούς απο εμάς που η κατάσταση ειναι ακριβώς έτσι

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30035 από paterak
Απαντήθηκε από paterak στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Δημήτρη συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες.

Τέλειοι δρόμοι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχουμε πως οδηγούμε για να μην θέτουμε τον εαυτό μας και τους άλλουσ σε κίνδυνο.

Για να μειωθούν τα θανατηφόρα δύο είναι οι δρόμοι, και οι δυό μαζί απαραίτητοι. Παιδεία που ξεκινά από το σχολείο και την οικογένεια και αυστηρή, πολύ αυστηρή αστυνόμευση και τιμωρία στους παραβάτες.

Πρόσφατα ήμουν στην Κίνα για δουλιά. Όποτε βγήκαμε έξω για φαγητό το βράδυ, αυτός που οδηγούσε δεν έπαιρνε ούτε μυρωδιά από ποτό. Πόσοι από εμάς το κάνουμε, συμπεριλαμβανομένου και εμένα;

Με την ευχή να είμαστε πάντα γεροί

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30036 από paterak
Και κάτι ακόμα,

Δεν μας φταίνε οι πολιτικοί μας, εμείς τους ψηφίζουμε για βολέψουμε την πάρτη μας. Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30037 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
paterak έγραψε:

Και κάτι ακόμα,

Δεν μας φταίνε οι πολιτικοί μας, εμείς τους ψηφίζουμε για βολέψουμε την πάρτη μας. Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30045 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Εγω παντως σημερα τσιμπησα μια τσιπουρα στν Ε.Ο Πυργου-Πατρων επειδη το οριο ηταν 100 και πηγαινα με λιγο λιγοτερο απο τη ταχυτητα του φωτος δηλαδη 130.
Ηταν 100 € και 5 ποντοι στο διπλωμα αλλα μολις το στρουμφ ειδε το σηματακι του vweos.gr εκανε τoυμπεκι και καθαρισα με 20 € και 0 ποντους.
Ηταν και ψαγμενος με τα vw και λιγο ελειψε να του κανω κωδικοποιηση στο μπατσικο octavia.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30053 από paterak
Νικήτα είσαι ο θεός των κωδικοποιήσεων... :)

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30055 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
nikitas tsi έγραψε:

Εγω παντως σημερα τσιμπησα μια τσιπουρα στν Ε.Ο Πυργου-Πατρων επειδη το οριο ηταν 100 και πηγαινα με λιγο λιγοτερο απο τη ταχυτητα του φωτος δηλαδη 130.
Ηταν 100 € και 5 ποντοι στο διπλωμα αλλα μολις το στρουμφ ειδε το σηματακι του vweos.gr εκανε τoυμπεκι και καθαρισα με 20 € και 0 ποντους.
Ηταν και ψαγμενος με τα vw και λιγο ελειψε να του κανω κωδικοποιηση στο μπατσικο octavia.

Το θέμα είναι ότι και τα στρουμφάκια είναι μέρος αυτού του φαύλου κύκλου. Π΄ρωτα από όλα αυτοί οι ίδιοι θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα - αντ'αυτού πολλές φορές έχω δει πράγματα που ο χειρότερος οδηγός δεν κάνει τέτοιες παρανομίες. Αλλά είναι δυνατόν αυτός που έχει το μαχαίρι να κόψει επίτηδες το χέρι του; Μόνο ένας τρελός.
Συν τοις άλλοις, η δουλειά τους είναι η αστυνόμευση που έχει παραποιηθεί πλέον σε συντήρηση ταμειακής μηχανής και Bonus. Γιατί αυτός που θα πατήσει διπλή διαχωριστική με προσπέραση σε ευθεία που χάνεται το μάτι σου θα χρεωθεί 200 ευρά. Αυτός που πήγαινε με 35 σε εθνικό οδικό δίκτυο και τέρμα αριστερά και δημιουργεί εκνευρισμό στους υπόλοιπους και τεράστια ουρά; Και αν έχεις κανα γνωστό μπάτσο, το λές στον αστυνόμο και μπορεί να τη γλιτώσεις τη νύφη. Κάποτε την πλήρωσα τη νύφη γιατί έτρεχα με το εκωφαντικό 71Km/h σε δρόμο με όριο 60Km/h. Δε λέω, παρανόμησα, να πληρώσω. Μόνο που σε δρόμο με δύο λωρίδες ανα κατεύθυνση δεν το βάζεις αυτό το "60" γιατί ούτε στροφή υπήρχε ούτε τίποτα. Προφανώς είχε με΄΄ινει η πινακίδα από τότε που ο παππούς μου έπαιζε κρυφτό στο χωριό. ΜΕγάλωσε και η ελιά, άντε δες το το σήμα...
Το λάθος των ανεύθυνων του υπουργείου συγκοινωνιών (αν είναι αυτοί οι ανεύθυνοι) των λάνθασμένων ορίων, οπότε έχει βάλει στο πετσί μας να λέμε "20-30km/h παραπάνω δεν είναι τίποτα μωρέ". Σε μια στροφή όμως που το όριο είναι το σωστό μπορεί αυτό να σου κοστίσει. Όλοι έχουμε παρανομήσει, και ο υποφαινόμενος μαζί. Το θέμα είναι να κοιτάμε πρώτα το να φτάσουμε εκει που θέλουμε και όχι να κερδίσουμε τα 5' νωρίτερα. Δε γίνεται χωριό έτσι όπως πάμε...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30056 από paterak
Στην εθνική Κορίνθου - Πατρών, πριν το Ξυλόκαστρο με κατεύθυνση Πάτρα, όριο ταχύτητας 80χμ. Έχει μια γέφυρα που στήνεται το ραντάρ και περιμένουν στην έξοδο για ξυλόκαστρο, 300 μέτρα μετά. Στο αντίθετο ρεύμα, ακριβώς στο ίδιο σημείο, όριο ταχύτητας 100χμ...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30059 από Coo
Τα 170 εκατομμύρια ευρώ έφτασαν τα έσοδα από τις κλήσεις της Τροχαίας, για τις παραβάσεις στους δρόμους, στο πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους. Πιο αναλυτικά και ανά κατηγορία οι κλήσεις αυτές έχουν ως εξής:

Υπερβολική ταχύτητα: 41.687.800 ευρώ
Παράνομη στάθμευση: 18.914.500 ευρώ
Κατανάλωση αλκοόλ: 8.656.500 ευρώ
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: 8.230.800 ευρώ
Παραβίαση σηματοδότη: 7.298.900 ευρώ
Αντικανονικό προσπέρασμα: 5.576.200 ευρώ
Kίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 2.119.000 ευρώ
Παραβίαση προτεραιότητας: 541.800 ευρώ
Σύνολο: 170.086.790 ευρώ

:mpaaaa:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30062 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
Χωράει μεγάλη κουβέντα εδώ...

Εγώ θα σας παραθέσω το εξής απλό: Πείτε ειλικρινά πόσα μηχανάκια/μηχανές βλέπετε να περνάνε με κόκκινο... είτε είναι στην διασταύρωση της γειτονιάς σας είτε είναι μπροστά από το Χίλτον!
Σήμερα ένας κάφρος στην Σπύρου Λούη με την Κύμης
ξεκίνησε με κόκκινο ενω περνούσα κανονικά, του κορνάρισα να σταματήσει και κοιτάζω στον καθρέφτη να κάνει την χειρονομία που του έμαθε η μάνα του και ο πατέρας του στο σπίτι. Πιο κάτω με έφτασε στο μποτιλιάρισμα στην Σπύρου Λούη και περνώντας με έβρισε! Κρίνετε μόνοι σας!

Η καφρίλα σε αυτόν τον τόπο δεν έχει τέλος, και δεν παραξενεύομαι καθόλου που σκοτώνονται τόσοι στους δρόμους, έχω δει και εγώ πολλα σε επαρχιακούς δρόμους... ούτε παραξενεύομαι που με αυτα τα μυαλά που είναι ο νους μέσα πνιγμένος στην παγαποντιά και την λαμογιά, στο να κλέβει ο ένας τον άλλο και να στερεί ο ένας την ελευθερία του άλλου για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, για όλα αυτά καθόλου δεν απορώ που κατάντησε η χώρα σε αυτά τα χάλια και να πληρώνουμε όλοι, συνετοί και μη τα εγκλήματά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30064 από paterak
Παιδεία και αντικειμενική / πραγματική αστυνόμευση

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30070 από Coo
paterak έγραψε:

Παιδεία και αντικειμενική / πραγματική αστυνόμευση

++1 από εκεί ξεκινάει το κακό.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30077 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
nikitas tsi έγραψε:

κρατα μου μια δεκαρια σηματακια να βαλω γυρω-γυρω στο δικο μου...!!! :idea:

Πέτρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30095 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Χωρίς τίτλο...
αλα της το σηματάκι, καθάρισε.
Πετρο πιστεύω οτι λίγο το γκάζι να πατήσεις, ουτε τις πινακίδες σου δε θα προλάβουν να δούν

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Συντονιστές: nikitas tsi