- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα..
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #36630
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα.. δημιουργήθηκε από Corbil
Εαν τα καταφέρω αύριο θα βρίσκομαι εδώ:
32ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ
16 ΟΚΤ 2010 - 24 ΟΚΤ 2010
Οργανωτής:
EXPO ONE - ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ.
Τύπος:
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΥ
Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινές: 16.00 - 21.30
Σαββάτο - Κυριακή: 10.00 - 21.30
Αντικείμενο:
Σκάφη παντός τύπου, Μηχανές Θαλάσσης, Εξοπλισμός και Αξεσουάρ σκαφών, Ναυτιλιακά όργανα, Είδη Αλιείας και Θαλάσσιων σπορ
URL:
www.expoone.gr
Ισως πολλοί απο εσάς δεν το γνωρίζετε αλλά αυτό το μεγαθήριο
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
κατασκευάστηκε απο την εταιρεία που εργαζόμουν και ήμουν ο υπεύθυνος μηχανικός κατασκευής για την μια απο τις 4 αίθουσες που το αποτελούν και συγκεκριμένα το Hall 3 εμβαδού 12.000 τ.μ. Στη φωτογραφία παρακάτω φαίνεται η αιθουσα 3 κατα τη φάση των τελειωμάτων.
Η έκταση των χώρων έκθεσης φτάνει συνολικά τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ το εμβαδό του οικοπέδου συμπεριλαμβανομένου και του parking είναι 110.000 τ.μ.
Για πολλούς μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον η έκθεση με τα σκάφη (εγώ τρελαίνομαι με αυτά και γενικά με οτι εχει να κάνει με θάλασσα) αλλά σε λίγο καιρό στον ιδιο Εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθει το auto-show 2010
και ποιο συγκεκριμένα στις 4 με 12 Δεκεμβρίου. Θα χαρώ ώς τότε να οργανώσουμε μια επισκέψη στην έκθεση αυτοκινήτου και σαν καλός οικοδεσπότης να σας ξεναγήσω στους χώρους τους οποίους με αίμα και ιδρώτα το 2008 καταφέραμε να υλοποιησουμε.
32ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ
16 ΟΚΤ 2010 - 24 ΟΚΤ 2010
Οργανωτής:
EXPO ONE - ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ.
Τύπος:
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΥ
Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινές: 16.00 - 21.30
Σαββάτο - Κυριακή: 10.00 - 21.30
Αντικείμενο:
Σκάφη παντός τύπου, Μηχανές Θαλάσσης, Εξοπλισμός και Αξεσουάρ σκαφών, Ναυτιλιακά όργανα, Είδη Αλιείας και Θαλάσσιων σπορ
URL:
www.expoone.gr
Ισως πολλοί απο εσάς δεν το γνωρίζετε αλλά αυτό το μεγαθήριο
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
κατασκευάστηκε απο την εταιρεία που εργαζόμουν και ήμουν ο υπεύθυνος μηχανικός κατασκευής για την μια απο τις 4 αίθουσες που το αποτελούν και συγκεκριμένα το Hall 3 εμβαδού 12.000 τ.μ. Στη φωτογραφία παρακάτω φαίνεται η αιθουσα 3 κατα τη φάση των τελειωμάτων.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Η έκταση των χώρων έκθεσης φτάνει συνολικά τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ το εμβαδό του οικοπέδου συμπεριλαμβανομένου και του parking είναι 110.000 τ.μ.
Για πολλούς μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον η έκθεση με τα σκάφη (εγώ τρελαίνομαι με αυτά και γενικά με οτι εχει να κάνει με θάλασσα) αλλά σε λίγο καιρό στον ιδιο Εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθει το auto-show 2010
και ποιο συγκεκριμένα στις 4 με 12 Δεκεμβρίου. Θα χαρώ ώς τότε να οργανώσουμε μια επισκέψη στην έκθεση αυτοκινήτου και σαν καλός οικοδεσπότης να σας ξεναγήσω στους χώρους τους οποίους με αίμα και ιδρώτα το 2008 καταφέραμε να υλοποιησουμε.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #36631
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα..
Πάνο μου στο συγκεκριμένο κτίριο πήραμε κι εμείς μέρος τον Απρίλιο με την εταιρεία που εργάζομαι σε μία έκθεση (οπότε έχουμε και τα κονέ μας) και μπορώ να πώ πως είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και πολύ προσεγμένος χώρος. Βέβαια έχω να πώ τα χειρότερα για τους ιδιώτες που έχουν αξιοποιήσει τα εσωτερικά καταστήματα τύπου καντίνας.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #36635
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα..
Οι 7 καφετέρειες και τα 2 εστιατόρια ήταν εξαρχής μέρος του σχεδιασμού της έκθεσης. Δεν φύτρωσαν αργότερα. Τώρα απο τιμές το γνωρίζω ότι δεν ειναι και απο τα φθηνότερα μέρη για πιεις τον καφέ σου.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #36636
από Guardian
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα..
Δεν αναφέρομαι μόνο στο κοστολογικό μέρος αναφέρομαι κυρίως στην ανάρμοστη συμπεριφορά τους..
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #36638
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και κάτι ακόμα..
Δεν έχω άποψη όντας πελάτης....ίσως εσεις που συμμετείχατε ως εκθέτες να ήταν διαφορετικά
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Συντονιστές: nikitas tsi