Όριο ταχύτητας
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #408
από Coo
Δημήτρης
Όριο ταχύτητας δημιουργήθηκε από Coo
Αυτό πιστεύω πως είναι ένα θέμα το οποίο μπορούμε να συζητάμε για μέρες ολόκληρες συνεχόμενες με τους μισούς να λένε να τηρούμε τον ΚΟΚ και να πηγαίνουμε με ...50 σε μια ευθεία που θα μοπρούσε κανείς άνετα να τρέξει με περισσότερα χιλιόμετρα, και τους άλλους μισούς να λένε "σιγά μην κάνω 10 ώρες να φτάσω...και είναι απαράδεκτα τα όρια ταχύτητας".
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πως και οι δύο απόψεις είναι σωστές και λάθος ταυτόχρονα. Για να μην αρχίσω σα νεοελληνάρας να βρίζω το "ανύπαρκτο κράτος" με τους "άσχετους καρεκλοκένταυρους" και όλα τα σχετικά... :whistle:
Κατα βάση υπάρχει πάντα ένας παράγοντας που δεν μπορεί κανείς να τον προβλέψει : η τήρηση της ασφάλειας μέσω της πρακτικής εκμάθησης και εξάσκησης (αυτό που λένε "εμπειρία" μερικοί ..μάγκες πρίν μπουμπουνίσουν το μπουρί του Saxo). Αλλά και πάλι, εγώ μπορεί να είμαι σωστός και στα όρια μου να πάω με 90 (!) στην Εθνική οδό και να με περάσει ο άλλος με 200. Και να φτάσει ο άλλος πρίν από μένα και εγώ πάλι όχι γιατί κάποιος βλαμμένος έκανε την κοτσάνα του και την πληρώσαμε και οι δυό... Ή και το αντίθετο... Σε όσους ισχυρίζονται ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι ένα απαράδεκτο λάθος, η απάντηση είναι ότι κανένας δεν ξέρει αν και γιατί, το όριο που μπήκε είναι το σωστό. Σίγουρα με το να πηγαίνεις πιο αργά, ελαχιστοποιείς διάφορους κινδύνους που έχεις όταν πας με 160, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικό σε δρόμο με 32 λωρίδες ανα ρεύμα στην Ε.Ο. να πρέπει να πάς με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των... 80 ?
Άρα τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;
:wall:
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πως και οι δύο απόψεις είναι σωστές και λάθος ταυτόχρονα. Για να μην αρχίσω σα νεοελληνάρας να βρίζω το "ανύπαρκτο κράτος" με τους "άσχετους καρεκλοκένταυρους" και όλα τα σχετικά... :whistle:
Κατα βάση υπάρχει πάντα ένας παράγοντας που δεν μπορεί κανείς να τον προβλέψει : η τήρηση της ασφάλειας μέσω της πρακτικής εκμάθησης και εξάσκησης (αυτό που λένε "εμπειρία" μερικοί ..μάγκες πρίν μπουμπουνίσουν το μπουρί του Saxo). Αλλά και πάλι, εγώ μπορεί να είμαι σωστός και στα όρια μου να πάω με 90 (!) στην Εθνική οδό και να με περάσει ο άλλος με 200. Και να φτάσει ο άλλος πρίν από μένα και εγώ πάλι όχι γιατί κάποιος βλαμμένος έκανε την κοτσάνα του και την πληρώσαμε και οι δυό... Ή και το αντίθετο... Σε όσους ισχυρίζονται ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι ένα απαράδεκτο λάθος, η απάντηση είναι ότι κανένας δεν ξέρει αν και γιατί, το όριο που μπήκε είναι το σωστό. Σίγουρα με το να πηγαίνεις πιο αργά, ελαχιστοποιείς διάφορους κινδύνους που έχεις όταν πας με 160, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικό σε δρόμο με 32 λωρίδες ανα ρεύμα στην Ε.Ο. να πρέπει να πάς με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των... 80 ?
Άρα τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- betoven
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #436
από betoven
Απαντήθηκε από betoven στο θέμα Απ:Όριο ταχύτητας
πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη:lol:
- xaris101
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #479
από xaris101
Απαντήθηκε από xaris101 στο θέμα Απ:Όριο ταχύτητας
Πιστευω οτι παντα μετραει το μερος και το αυτοκινητο...ειδικα το δευτερο...
Συντονιστές: nikitas tsi