Κάμερα οπισθοπορείας

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #48353 από sakisdal
Κάμερα οπισθοπορείας δημιουργήθηκε από sakisdal
Παιδία καλησπέρα και Χριστός ανέστη. Θα ήθελα τη βοηθειά σας σχετικά με μία κάμερα οπισθοπορείας. Θα μπορούσε κάποιος να μ δώσει ελα link να βρώ κάποια που να ταίριαζει στο λαμπάκι της πινακίδας???????

tsi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #48359 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Σάκη δες εδώ... cgi.ebay.de/REAR-VIE...e

ή αν δε σου κάνει βάλε στο ebay vw eos rear view camera για να δεις τι άλλο υπάρχει.

Μπορείς επίσης και σε μαγαζιά που τοποθετούν ηχοσυστήματα να βρείς άνετα αυτο που ζητάς....

κοιτα να ειναι 100% αδιάβροχη η κάμερα.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #49273 από KostiSs13
Απαντήθηκε από KostiSs13 στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Παιδες να κανω μια ερωτηση εγω σχετικα με τις καμερες οπισθοπορειας.. πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου που ασχολειται με τετοια μου παρηγγειλε μια καμερα..σχετικα καλη θα ελεγα, ειναι απ'αυτες που μπαινουν στη θεση απ το λαμπακι πανω απ την πινακιδα... το προβλημα ειναι οτι ενω οταν ειχαμε σβηστη μηχανη κ βαζαμε οπισθεν δουλευε κανονικα αλλα οταν βαζαμε μπρος τοτε δν εδειχνε τπτ....(ρευμα δωσαμε απ τ λαμπακι της οπισθεν οπως κανουν ολοι σ αυτες τις περιπτωσεις) δοκιμασαμε ν αφησουμε την οπισθεν μεσα κ να βαλουμε μπρος κ σιγα σιγα χαθηκε η εικονα κ μαυρισε παλι σαν να μν τν αναγνωριζε καν.. δοκιμασαμε ν δωσουμε σταθερο ρευμα απ αλλου κ δουλευει κανονικα.. RNS-510 τ κινεζακι εχω..ολα δουλευου κομπλε ετσι οπως τ εχουμε τωρα (οταν θ βαλω οπισθεν δειχνει κανονικα) ακομα κ εν κινησει αν πατησω απ τν επιλογη camera θα μ δειχνει αλλα το φιλαρακι μ φοβαται πως θα καει η καμερα αν παιρνει δουλευει συνεχεια η καμερα...

Υπαρχει οντως κινδυνος ν γινει αυτο?? κ αν ναι τοτε τι μπορω ν κανω για να δουλεψει με ρευμα απ τ λαμπακι της οπισθεν..??

KostiS

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70510 από janis
Απαντήθηκε από janis στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
παιδοα μεταξυ αυτων των 2 ποια ειναι η γνωμη σας οτι αξιζει να παρω?ευχαριστω¨)

cgi.ebay.de/ws/eBayI...3

cgi.ebay.de/REAR-VIE...e

μου αρεσει να τραγουδαω σε μαγαζια και μου αρεσει το διαβασμα

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70511 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Εγω λέω τη Sony καθώς όπως λέει, έχει αισθητήρα CCD, ο οποίος εν αντιθέσει με τον CMOS είναι κλάσης ανώτερος στην ποιότητα εικόνας (απ'οσο ξέρω απο τις φωτογραφικές μηχανες, βέβαια ας με διορθώσει ο Coo, ο οποίος πιστέυω οτι τα ξέρει καλύτερα). Ωστόσο δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να έχει εμπρακτα αποτέλεσμα αυτό στην οθόνη.

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70512 από janis
δηλαδη τι ακριβως κανει ο αισθητηρας?εμενα ποιο πολυ φανταζομαι η ποιοτητα εικονας θα με ενδιαφερε,δεν ξερω τι αλλο μπορε να μου προσφερει:)

ευχαριstω vaggeli

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70515 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Ο αισθητήρας είναι αυτος που συλλέγει το φως και απεικονιζει ψηφιακα την εικόνα που θέλεις. Δες εδω για να καταλάβεις electronics.howstuff...m

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70516 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Σε τι πηγή θέλεις να την τοποθετήσεις?

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70519 από janis
εννοεισ πηγη το dvd?

εχω αγορασει ενα dvd apo το ebay και εκει θα εβαζα την καμερα

www.ebay.com/itm/171...r

παρεμπιπτόντως πως το βλεπετε το dvd ?:)

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80601 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Παιδιά εδώ και πολλές μέρες σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να καταλήξω σε μια καμερα οπισθοπορείας που θέλω να βάλω γιατι η πηγή μου εχει reverse mode (δειχνει δλδ μια μαυρη οθόνη με κατι λωριδες για το τιμόνι αναλογα με το που το έχεις)το οποίο οσο και αν έψαξα, ρωτησα και τον κατασκευαστή,δεν βγαίνει (τουλαχιστον χωρις root).Επειδή αυτο με ενοχλέι θέλω να βάλω μια καμερα οπισθοπορείας και ας ειναι (σχεδόν) αχρηστη αφου εχω aftermarket αισθητήρες με οθόνη.
Το πρόβλημα ειναι οτι εχω χαθεί τελείως και δεν καταλαβαίνω τι χρειάζομαι.
Καταρχήν θα ήθελα καποια που να μπαίνει και να αντικαθιστά την 1 λαμπα πινακίαδας αλλα να έχει και αυτή λάμπα γα να φωτίζεται ομοιόμορφα η πινακίδα.
κατι σαν αυτές.

1)

2)

Η δευτερη νομίζω ειναι πιο καλή αλλα παλι δεν καταλαβαίνω αν διατηρεί το εργοστασιακο λαμπακι,η τι κανει...
Επίσης καμία απο τις δυο δεν εχει τρύπα για τις βίδες και δειχνει να ειναι κουμπωτή.Το γυαλι ομως τωρα που ειναι πανω απο την λαμπα εχει 2 βιδάκια.Γιατι να το χασω αυτο το feature στεγανότητας;

Μετα επειδή δεν εβρισκα άκρη με αυτές είπα να πάω σε αυτήν

Το πρόβλημα εδω ειναι οτι θα πρεπει να τρυπήσω προφυλακτήρα αλλα ας πούμε οτι και αυτο δεν μας πειράζει.

Το μεγάλο μου πρόβλημα-αγωνία είναι στο τι καμερα πρεπει να παρω σε σχεση με τα καλώδια σύνδεσης.
Για αυτές θα πρεπει να κοψω και να παρω ρευμα απο το φως της οπισθεν και αλλα τετοια ενω εχω ακούσει οτι μπορεις να δώσεις ρεύμα απευθείας απο την πηγή.Εκει θελω αλλη καμερα που να χει στο καλωδιο το κιτρινο (RCA-Video) μαζι και το ρευμα.
Αυτο όμως δεν ξέρω αν το κάνει η πηγή μου (link στην υπογραφή μου) και θα ηθελα να αποφύγω το κόψιμο αν γίνεται.
Επειδή πρώτη φορά ασχολούμε με το είδος θα μπορούσε κάποιος που ξερει/καταλαβαίνει να με πάρει απο το χέρι και να μου πει "θα παρεις αυτήν" ! (Η κατι σαν αυτήν,η με αυτην θα πρεπει να κανεις αυτο και θα εχεις αυτο κλπ,προφανως δεν ζηταω να αναλάβει κανενας ευθύνη :PPP )

Δεν ξεκινησα αλλο post για να υπάρχει όλο σαν αρχείο μαζι για να βοηθηθούν πιο εύκολα μελλοντικοί αναγνώστες.
Ελπίζω να το δει κάποιος εδώ :shy:

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80603 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Έχω βάλει εγώ σχεδόν σαν αυτή που εβαλες.Ενιαια με το πλαίσιο της πινακίδας,την ειδες κιόλας.Ουτε ρεύμα από την οπισθεν ούτε τπτ.Το καλώδιο που είχε μέσα κουμπωσε απευθείας στην πηγή και τέλος.Και τι έννοεις να τρυπήσεις;Δεν υπαρχουν ηδη τρύπες για τις βίδες της πινακίδας; Και διακριτική ειναι,και μία χαρά ορατότητα εχει παρ'ολο που είναι χαμηλά.Αν δεν πας για την αυθεντική στο σήμα είναι ή καλύτερη λύση πιστεύω..

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80607 από denkar13
Εσενα δεν εχει και καποιο αλλο για ρεύμα;;
Μόνο αυτο εβαλες το κίτρινο και δούλεψε;;
Δηλαδη απο το καλώδιο του Video πήρε και ρεύμα;
Δεν ειχε αλλο η πηγή που έδινε;;

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80610 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Τα καλώδια από πού περνάνε για να πάνε στην πηγή;

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80614 από denkar13
vweos.gr/kunena/28-D...4

Aυτο το βρίσκεις.Εμενα εχει και afterarket αισθητήρες αρα θα ακολουθήσω τα καλώδια αφου εχει οθονιτσα με την απόσταση πανω απο τον καθρέφτη.Απόσο εχω δει περναει κατω απο την πορτα και συνεχίζει μεχρι πανω στο πλαι της μεριας του συνοδηγου που εχει ενα ενα καπακι που το βλεπεις οταν εχεις ανοίξει την πόρτα και απο εκει το βαζεις μέσα και μετα κάπως,λογικά έυκολα φτάνει στην πηγή.
Το θέμα ειναι αν γίνεται αυτό που λέει ο Γίαννης...
Γίαννη ήσουν μπροστά στην εγκατάσταση;;
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να δινει ρευμα η πηγη χωρις αλλο παρα μονο με το RCA....Αυτο ειναι για video και για να το ειχαν κατι TVs 20ετιας φαντάζομαι οτι ειναι και αναλογικό.Τι ρεύμα λέμε...
Candlemass βοήθησε εσυ που ξέρεις :PPP

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80615 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Κάμερα οπισθοπορείας
Το ρεύμα λογικά θα το παίρνει από το πίσω φως της όπισθεν

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80616 από Candlemass
Το ρεύμα το παίρνει από μια πηγή 12V, που σωστά αναφέρει ο dragonfighter, μπορεί να είναι το λαμπάκι της όπισθεν, για να λειτουργεί η κάμερα μόνο τότε.
Μόνο το RCA πάει μπροστά στην πηγή, εμένα όμως με προβληματίζει από πού θα περάσει το καλώδιο, δεδομένου ότι η οροφή ανοίγει και δεν ψήνομαι να ξηλώνω ταπετσαρίες...

Πιο πολύ το ψήνω για wireless : www.ebay.co.uk/itm/W...4 , αρκεί να κάνει σωστό reverse triggering μέσω του canbus. Άν και είναι CMOS ο αισθητήρας και όχι CCD...

EDIT : Έλα πάρε-πάρε ασύρματες κάμερες οπισθοπορείας CCD :
www.aliexpress.com/i...l
www.aliexpress.com/i...l

EOS 1.4 TSi 122hp

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80617 από Corbil
Όλο το know how για ενσύμαρτη κάμερα είναι ΕΔΩ

ψάξε στο ebay το item number 172168235952 για πιο ΟΕΜ λύση.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80624 από denkar13
Για το πως την περνας μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι.Αυτο το βρίσκεις δεν πιστεύω οτι πρέπει να μας τρομάζει τοσο Candlemass εμας τους ακάμερους.
Ποια κάμερα χρειάζομαι δεν ξέρω και αν γίνεται να αποφύγεις το κόψιμο των καλωδίων τις οπισθεν και να της δώσεις ρεύμα απο την πηγή.
Μήπως το καλώδιο της πηγης μου που λεει back ειναι για την όπισθεν;;
Αλλα παλι είναι 1,θες και αρνητικό και θετικό...Στην περίπτωση που γίνεται πρεπει να βρω μια καμερα που να χει 6Μ καλώδιο και για το ρεύμα και οχι μόνο για το Video.
Σε ΟΕΜ δεν θα πάω γιατι είναι πάρα πολλά τα χρήματα χωρίς λόγο.Εδώ και την κάμερα θα βάλω μονο και μόνο για να μην βλέπω αυτην την μαύρη οθόνη :PPP
Ας περιμένουμε να μας πει και ο Goudis πώς ειναι η δική συνδεδεμένη.
Candlemass αυτές που πόσταρες κανουν σίγουρα για το EOS μας;Τα εργοστασιακα φωτα πινακίδας εχουν 2 βίδες,αυτα μονο κουμπώνουν;;
Υπάρχει κάποιος που να μας πεί έχω παρει αυτήν : (link)
την εχω συνδέσει ετσι : (2 λόγια για το ρευμα απο που το πήρε)
Μπηκε στο φωτακι της πινακιδας και δουλεύει σωστά.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80625 από Corbil
Αν έχεις 6 μ καλώδιο πάλι δε θα χρειαστεί να κόψεις κάπου μπροστά για να πάρει 12V? Αν φοβάσαι το ξεγύμνωμα του καλωδίου χρησιμοποίησε εναν "κλέφτη"

www.emimikos.gr/KLEF.../

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80629 από Goudis
@denkar Επειδή ξαναειδα τη δικιά μου πάντως,καλωδιο έχει μόνο καμερα-πηγη κ είναι διπλό.θα βγάλω και φωτό μόλις μπορέσω..

@candlemass Πανο πάει από το χώρο της ρεζέρβα κάτω από τα πίσω καθίσματα,πλαινο πλαστικό πόρτας και φτάνει ταμπλό..

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80631 από denkar13
Ευχαριστώ Γιαννη!
Ωραια,αντε να το σιγουρέψουμε και αν μπορεις δωσε και ενα λινκ ποια πηρες γιατι εγω οσες εχω δει θελουν ρευμα απο την οπισθεν.
Επίσης αν καποιος καταλαβαίνει να μου πει αν δίνει ρευμα η πηγη μου και πιοοειναιτ ο θετικο και ποιο το αρνητικο ετσι οπως τα χει :(

Δεν φοβάμαι το ξεγύμνωνα απλα αν γινεται να το αποφυγω για πιο εργοστασιακή εφαρμογή,αν γινει παντως ειναι πιο σωστό με κλέφτη!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80639 από Goudis
Λινκ δεν υπάρχει,την είχα πάρει από μαγαζί Θεσσαλονίκη,εκει που είχα πάει να μου περάσει και την πηγή και τα αυτοκόλλητα στα διακοσμητικά του ταμπλό...

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80641 από denkar13
Αρα παλι καταλήγουμε οτι δεν ξέρω ποια κάμερα να πάρω και αν η πηγή μου μπορει να δώσει ρεύμα...

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80642 από Goudis
Κοιτα,οτι οι πηγες δινουν ρευμα δινουν,γτ ξερω οτι για τη δικια μου αυτος που την περασε πηρε απο εκει,και απ'οτι μου ελεγε ευκολα κιολας.Αλλα σημερα που κοιταξα ερχονται δυο(τρια στην ουσια) καλωδια πισω.Ενα για ρευμα και ενα διπλο του βιντεο,ολα απο την πηγη.Αλλα τα εχει μαζεμενα ολα με ταινια σε ενα σημειο και φοβαμαι να την ανοιξω μην κ κανω καμια ζημια. :shy: Παρασκευη-κυριακη θα ειμαι αθηνα,θες να βρεθουμε να το δεις;;Εβγαλα και κατι φωτο,θα τις ανεβασω λογικα μεχρι το βραδυ,αλλα δεν θα καταλαβεις και πολλα..

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80643 από Candlemass
Γιάννη, άμα είναι κλειστή η μηχανή, το κλειδί στη θέση 0 (δλδ να μη δίνει ρεύμα για να μην ανάβει το λαμπάκι της όπισθεν) και βάλεις όπισθεν, έχεις εικόνα από την κάμερα;

EOS 1.4 TSi 122hp

Συντονιστές: nikitas tsi