Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67034 από mdsars
Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί δημιουργήθηκε από mdsars
Κάποια στιγμή ο Χρήστος (Chrisalex) είχε βάλει φωτογραφίες με μεγαλύτερους πίσω τροχούς. Η συγκεκριμένη τροποποίηση εκτός από εμφάνιση έχει κάποια σοβαρή (και μη) επηρροή στο πως συμπεριφέρεται το όχημα ?

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67035 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί
Διάφορα έχει σε πισωκίνητα πάνω απο 200ΗΡ. Σε εμάς είναι καθαρά αισθητικό πιστεύω που προσωπικά όμως δε μου αρέσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67036 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί
Εκτος του αισθητικου δλδ δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο ? Εμενα προσωπικα μου αρεσει ;-)

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67037 από chrisalex
Απαντήθηκε από chrisalex στο θέμα Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί
Δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημα δεν αλλάζει τίποτα στο αμαξι.ΤΟ μόνο που με φοβίζε ήταν λόγο πολυ μεγαλύτερου ελαστικου πισω 255 αν θα το έκοβε.....αλλα μια χαρα.Το Eos για μένα δεν είναι αμαξι επιδόσεων. ΓΙα να μπει όμως ζαντα φαρδιά με πατουρα θέλει πολυ χαμηλωμα κ μόνο ρυθμιζομενη ανάρτηση.?...

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67040 από mdsars
Επειδή Χρήστο το αμάξι (εκτός σοβαρού απροόπτου) δεν θα το πουλήσω σκέφτομαι να το έχω ως project και όχι καθημερινής χρήσης για αυτό και έχω αρκετές ιδέες που θέλω να κάνω εν καιρώ με όσο περισσότερη προσωπική δουλειά μπορώ. Φυσικά δεν θα το ξεκινήσω μέσα στο έτος που διανύουμε οπότε προς το παρόν μαζέυω γνώσεις !!!

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67050 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί
μιας και η ερώτηση σου είναι σαφής θα απαντήσω μόνο σε αυτή.
όχι δεν επηρεάζει κάτι..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": mdsars

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67053 από mdsars
Ευχαριστώ ;-)

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67065 από chrisalex

Guardian έγραψε: μιας και η ερώτηση σου είναι σαφής θα απαντήσω μόνο σε αυτή.
όχι δεν επηρεάζει κάτι..

:good:

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67066 από chrisalex
Θες όμως περισσότερο χαμηλωμα όπως το είδα στο mall κ έχει το καλο το Eos ότι ρυθμίζεις τα camber πίσω....το μόνο που θα θέλα κι άλλο χαμηλωμα εμπρός ....αλλα για καθημερινή χρηση :unsure:

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67079 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Μεγαλύτεροι πίσω τροχοί
θα ψιλοδιαφωνισω... :crazyman:
πραγματικα δεν βρισκω καποιο λογο για φαρδυτερη πισω ζαντα σε προσθιοκινητο αυτοκινητο. :ouaaaaaaa
οσον αφορα το αισθητικο κομματι,περι ορεξεος που λενε...
η βασικη διαφωνια μου βρισκεται στην αποψη 'δεν επηρεαζει τιποτα'.το να βαζεις ο,τι ζαντα σου ερθει δεν με βρισκει συμφωνο.αν το αυτοκινητο το πας "κυρια",βαλε ο,τι θελεις πανω(αν και διαφωνω με την τοποθετηση σπορ-αγωνιστικου εξοπλισμου σε αυτοκινητα που οπως αναφερθηκε πιο πανω δεν τα θεωρειτε επιδοσεων... :tsantila: ).απο εκει και περα οταν το πατας και λιγο το γκαζι,οταν πας και λιγο πιο γρηγορα στις στροφες,τοτε ολα εχουν σημασια,ποσο μαλλον οι τροχοι.αν το αμαξι δεν εχει αλογα,το καταστρεφεις με το 255 λαστιχο.επισης του αλλαζεις συμπεριφορα στο βρεγμενο.το eos εκ κατασκευης δεν ειναι αυτοκινητο για τετοιο λαστιχο.και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χωρις καμπεριασμα πισω,9.5αρα ζαντα(γιατι μαλλον τετοια θελει το 255)σε οποιαδηποτε λακουβα βρισκει θολο ανετα.

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67083 από chrisalex
Σαφώς κ είναι γούστα γιαυτο κ το αμαξι το φτιάξαμε έτσι........εννοείται κ ότι με το υπερβολικό χαμηλωμα κ καμπεριασμα τρωει τα λαστιχα κ βρισκει στους θολους αλλα σε καμία περίπτωση στο αμαξι δεν έχει χαλάσει η οδικη του συμπεριφορά του ουτε στις μεγάλες ταχύτητες αλλα ούτε σε βρεγμενο δρόμο! Το ότι δεν είναι αμαξι επιδόσεων δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το βελτιώσεις.... :good:

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67084 από PETROS
το θεμα 'βελτιωσης' ειναι προσωπικο θεμα του καθενος πως το βλεπει οσον αφορα το θεμα της αισθητικης.εκει κανεις ο,τι σου αρεσει πραγματικα.απο εκει και περα οταν οι βελτιωσεις επηρεαζουν ειτε τον κινητηρα ειτε τις επιδοσεις ειτε το στησιμο του αυτοκινητου,προσωπικα διαφωνω με τη λογικη 'φοραω ο,τι μου αρεσει στο ματι'.τι εννοεις "δεν εχει επηρεαστει η οδικη συμπεριφορα" ? δεν στεκει αυτο :ouaaaaaaa .σε ενα αυτοκινητο 1400cc,με 1.5 τονο βαρος,με μαμα λαστιχα 215,βαζεις 255 και μαλιστα καμπεριασμενο και αυτο δεν το επηρεαζει καθολου?????? μεσα στην πολη πιθανον εκτος απο λιγο αυξημενη καταναλωση,να μην καταλαβεις καποια διαφορα.σε γρηγορες διαδρομες,πατηματα,εκκινησεις,ρεπριζ κτλ ενα ιδιο αυτοκινητο με μαμα τροχους και παρομοιο χαμηλωμα θα ειναι σαφως ταχυτερο.

(μια διευκρινιση:δεν το παιζω εξυπνος,ουτε ειδικος,ουτε παω να την πω σε κανεναν.απλα εχω ασχοληθει ερασιτεχνικα με αρκετους φιλους που ασχολουνται και επαγκελματικα με αυτο που λεγεται tuning και λεω τη γνωμη μου.προς αποφυγην παρεξηγησεων... :friend: )

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67085 από chrisalex

PETROS έγραψε: το θεμα 'βελτιωσης' ειναι προσωπικο θεμα του καθενος πως το βλεπει οσον αφορα το θεμα της αισθητικης.εκει κανεις ο,τι σου αρεσει πραγματικα.απο εκει και περα οταν οι βελτιωσεις επηρεαζουν ειτε τον κινητηρα ειτε τις επιδοσεις ειτε το στησιμο του αυτοκινητου,προσωπικα διαφωνω με τη λογικη 'φοραω ο,τι μου αρεσει στο ματι'.τι εννοεις "δεν εχει επηρεαστει η οδικη συμπεριφορα" ? δεν στεκει αυτο :ouaaaaaaa .σε ενα αυτοκινητο 1400cc,με 1.5 τονο βαρος,με μαμα λαστιχα 215,βαζεις 255 και μαλιστα καμπεριασμενο και αυτο δεν το επηρεαζει καθολου?????? μεσα στην πολη πιθανον εκτος απο λιγο αυξημενη καταναλωση,να μην καταλαβεις καποια διαφορα.σε γρηγορες διαδρομες,πατηματα,εκκινησεις,ρεπριζ κτλ ενα ιδιο αυτοκινητο με μαμα τροχους και παρομοιο χαμηλωμα θα ειναι σαφως ταχυτερο.

(μια διευκρινιση:δεν το παιζω εξυπνος,ουτε ειδικος,ουτε παω να την πω σε κανεναν.απλα εχω ασχοληθει ερασιτεχνικα με αρκετους φιλους που ασχολουνται και επαγκελματικα με αυτο που λεγεται tuning και λεω τη γνωμη μου.προς αποφυγην παρεξηγησεων... :friend: )

δεν μπαινω σε καμια αντιπαραθεση,δεν υπαρχει λογος κ δεν θελω :unsure: εχω βελτιωση απο seicento μεχρι porsche ολα βελτιωνονται προς το καλυτερο αλλα κ προς το χειροτερο......αυτα

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67086 από PETROS
σαφως και δεν υπαρχει κανενα θεμα αντιπαραθεσης.τη γνωμη μας λεμε. :clap:
και συμφωνω απολυτα με αυτο που γραφεις ως κατακλειδα.τα παντα "βελτιωνονται"...
το θεμα, οπως γραφεις και εσυ, ειναι αν τα λεφτα που δινεις για να φτιαξεις κατι, οπως σου αρεσει οπτικα,εχουν τελικα θετικο η' αρνητικο αποτελεσμα στη λειτουργια του αυτοκινητου.γιατι αλλο η αισθητικη βελτιωση και αλλο το tuning.το πρωτο το κανει οποιοσδηποτε,το δευτερο θελει γνωσεις και σπουδες.

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #67087 από chrisalex

Συντονιστές: nikitas tsi