Αναδιπλούμενοι καθρέφτες
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
* το θέμα αποτελεί μεταφορά των offtopic σε άλλη συζήτηση. Παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικοί στο πού συζητάτε ή ανοίγετε νέα θέματα.*
nikitas tsi έγραψε:
Light & sight Παναγιωτη 6εν εχω,6εν ξερω ουτε ακρ6ως τι ειναι.
Χρωματοπωλειο εχω,απλα μου αρεσει να σκαλιζω.
Corbil έγραψε:
Light & sight περιλμβάνει :
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ανακλαστικό κεντρικό καθρέπτη, αυτοματισμό υαλοκαθαριστήρων, και αυτοματισμό φώτων.
Ολα αυτά στα 08 τα έπαιρνες με 150 €. Στα 06 και 07 δεν υπήρχαν καν σαν εξτρά.
Τώρα για να τα βάλεις θα πρέπει να είσαι ο Χουντίνι, δηλαδή εσύ Νικήτα που κάνεις μαγικά:agree: :agree: :agree:
ant έγραψε:
Έχω δει σε 07!
Corbil έγραψε:
B εξαμήνου υποθέτω
Γελάδι έγραψε:
Πού ξέρεις;; Μπορεί μια μέρα να δεις και κάποιο Α' εξαμήνου!! :lol:
Guardian έγραψε:
:shades: :shades: :shades:
Corbil έγραψε:
Θα δρομολογηθεί
ant έγραψε:
Όχι, Α' ήταν.
Corbil έγραψε:
Την αναδίπλωση των καθρεπτών δεν θα την είχε σίγουρα πάντως
ant έγραψε:
Εξακολουθείς να επιμένεις.Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω video όπου θα φαίνεται vin και οι καθρέπτες.
Το ότι ένα αξεσουάρ δεν διατίθεται στον κατάλογο με τα optional, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει...
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Δεν είπε κανείς οτι δεν υπάρχει, όλα γίνονται, εγω απλά επεμενα στο γεγονός οτι τοτε δεν προσφεροταν σαν extra σε αυτοκίνητα εκείνης της χρονιάς.
Παρ ολα αυτά μ ενδιαφέρει να δω το video που ανάφερες
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- ant
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
2) Το αθερμικό παρμπρίζ δεν είναι κομμάτι του συγκεκριμένου πακέτου. Έχω δει αυτοκίνητα, με το συγκεκριμένο πακέτο, με και χωρίς αθερμικό.
3) Επαναλαμβάνω ότι επειδή δεν σου το έδειξαν δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε. Ούτε στο γνωστό μου το έδειξαν αλλά το βρήκε (σε Βρετανικό configuration καθώς και σε ένα Σλοβένικο προσπέκτους) και το ζήτησε.
4) Το πακέτο θεωρητικά μπορεί να τοποθετηθεί, είτε πλήρως, είτε μερικώς. Απλά να γνωρίζεις ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι:
Α) υπάρχουν όλες οι απαραίτητες καλωδιώσεις έτοιμες και το βάθος των επεμβάσεων που πρέπει να γίνουν την κατά τοποθέτηση.
Β) ότι το comfort module σου είναι συμβατό (εδώ σημείωσε ότι μπορεί να θέλει και εντελώς αντικατάσταση).
Γ) ότι μπορείς να βρεις όλα τα codings, και κυρίως αυτά που αφορούν adaptation, μόνος σου με vagcom.
Δ) δεν θα έχεις σφάλματα (μόνιμα λόγω conflict) στον εγκέφαλο, ειδικά μετά από μερική τοποθέτηση.
Το video σου θα το έχεις εντός ΣΚ.
Έχει χιλιοσυζητηθεί ότι ίσως και να είναι ανέφικτο, σίγουρα όμως δεν συμφέρει αφού πρέπει να αλλάξεις:
-Σίγουρα:
Διακόπτη φώτων
Διακόπτη καθρέπτη
Διακόπτη υαλοκαθαριστήρων
Καθρέπτη οδηγού (εκτός από το καπάκι και το φλας)
Καθρέπτη συνοδηγού (εκτός από το καπάκι, το φλας και το κρύσταλλο)
Μεσαίο καθρέπτη
-Ίσως:
Δοχείο υαλοκαθαριστήρων με αισθητήρα στάθμης
Παρμπρίζ
Comfort module
Σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά από τις παραπάνω λίστες…
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Φίλε ant οταν πας να παραγγείλεις ενα αυτοκίονητο ζητάς τον κατάλογο με τα extras. Τη συγκεκριμένη εποχή που παρήγγειλα το αυτοκίνητο και ήταν Ιούλιος του 06 και ενω το αυτοκίνητο ήρθε Ιανουάριο του 07, στον κατάλογο αυτό to extra δεν υπήρχε πουθενα, και είναι και απο τα αγαπημένα μου που σίγουρα θα το βαζα.
Πάνω σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω στην κουβέντα σας την προσωπική μου εμπειρία. Αυτό που λέει ο Παναγιώτης είναι σωστό, αλλά κατα το ύμιση. Πράγματι, ο Παναγιώτης στον κατάλογο που πήρε δεν το είδε πουθενά και αυτό το ξέρω χωρίς να ήμουν μπροστά, για τον εξής απλό λόγο:
Όταν πήγα στην Χ αντιπροσωπεία και ζήτησα κατάλογο με τα έξτρα, μου έδωσαν ένα χαρτί-λίστα που περιείχε 15 έξτρα (τυχαίο νούμερο) για το αυτοκίνητο. Ψάχνοντάς το και σε άλλες αντιπροσωπείες και στο λεκανοπέδιο και εκτός ανακάλυψα ότι η αρχική λίστα που είχα ήταν ουσιαστικά το 1/3 (!) από τα διαθέσιμα! Και αυτό γιατί από τη μισή σελίδα που είχα πάρει, απέκτησα ένα κατάλογο 2 σελίδων με όλα τα αξεσουάρ. Μάλιστα, επειδή το παρήγγειλα μαζί με το Tomary, όταν το πήγε στην αντιπροσωπεία από όπου και τελικά το παρήγγειλε, η κοπέλα είπε το εξής αλησμόνευτο: "Που τον βρήκατε αυτόν τον κατάλογο; Αυτός είναι μόνο για τους executives" !!! (τα σχόλια είναι περιττά).
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ναι μέν ο Αποστόλης έχει δίκιο λέγοντας ότι πάντα υπήρχε αυτό το έξτρα, αλλά ο Παναγιώτης -δικαίως- υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε πολύ απλά γιατί δεν του το έδειξε ποτέ κανένας...
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ευχαριστώ κύριε Χ αντιπρόσωπε για την μη εξυπηρέτηση που μου προσέφερες για 2η φορά.
Αλλώστε έχεις και το γνώθειν και κόβεις τον άλλον αν είναι executive costumer ή οχι. Τα 32.000 που πήρες ζεστα ζεστά για να τα φας το επόμενο βράδι στα μπουζούκια δε σε έπεισαν για το αν είμαι executive ή οχι. Ισως όταν θα αγοράσω απο σένα το 30ο αυτοκίνητο να με βάλεις στο club.
Ρε δε μου κόβονται τα χέρια καλύτερα. Νροπή
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Πολλοί δεν ξέρουν πολύ βασικά πράγματα για το αυτοκίνητο! Όταν είχα πάρει αμπάριζα τις αντιπροσωπείες για να καταλήξω από που θα το πάρω, και μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου, άκουγα ένα κάρο ηλιθιότητες για το αυτοκίνητο και τις δυνατότητές του, μέχρι και για τον εξοπλισμό του!! Δεν είναι της ώρας να αναφέρω παραδείγματα αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι οι γνωσεις της πλειοψηφίας των πωλητών είναι πολύ λίγες! 5 αυτοκίνητα έχουν να μάθουν όλα κι όλα που συνήθως έχουν παρόμοιο εξοπλισμό και εξτρά και χάνουν την μπάλα!
Σκεφτείτε τους τεχνικούς κατ' επέκταση... Το σταματάω εδώ γιατί ανοίγει μεγάλη κουβέντα.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- ant
- Senior Μέλος
-
EOS MY 07 with Sight & light pack
Ημερομηνία παραγγελίας: 12/07/2006
Εβδομάδα παραγωγής 47/06
Επιθεώρηση τέλη 12/2006
Παραλαβή 04/01/2007
Πρώτη άδεια 15/01/2007
Το σημαντικό μέρος του VIN, ο αισθητήρα βροχής φωτός και οι αυτόματα αναδιπλούμενοι καθρέπτες φαίνονται καθαρά.
P.S. 1: Είπα ΣΚ, δεν είπα ποιο ΣΚ…
P.S. 2: Τα περί executive καταλόγου καλύτερα να μείνουν ασχολίαστα.
P.S. 3: Video courtesy of owner Speedster.
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- rallakias
- Senior Μέλος
-
<ΜΥ08 ή ΜΥ08>
Γιατι έχουν διαφορετικούς καθρέπτες....
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Έχω αρχίσει και το ψάχνω για αλλαγή με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους...
......κάνε το θαύμα σου
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Για τι μοντέλο ψάχνεις?
<ΜΥ08 ή ΜΥ08>
Γιατι έχουν διαφορετικούς καθρέπτες....
Για MY 07 Βασίλη...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος