Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Ξέρει κανείς αν πρώτα από όλα υπάρχει τρόπος να κλείσεις το συναγερμό; Δεν έχω ιδέα πως και τι, να είναι δλδ κλειδωμένο το αμάξι χωρίς alarm, δεν μου είχε τύχει ποτέ (μαλακία τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να το ξέρω). Επιπλέον, σε αυτό αν πας στο μάστορα θα βρει τι φταίει ή είναι μόνο από αντιπροσωπεία;
Ευχαριστώ
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
α εχεις light k sight με ενεργο το rain close ?
β εχεις γατες;
γ μηπως βαζεις το καλοριφερ στο ζεστο,με τον αερα να ερχεται απ'εξω και οπως φυσαει το ματι του συναγερμου πιανει την ριπη αερα;
δ αφου κλειδωσεις μετα ποση ωρα χτυπαει; σε συντομο διαστημα η πολυ μακρινο;
Νikitas TSi
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
β. όχι δεν είναι αυτό πιστεύω
γ. Δεν το κάνει ενώ είμαι μέσα βρε, αλλά όταν είναι κλειστό το αμάξι άρα δενπ ρέπει να είναι αυτό
δ. Ακαθόριστο. Εχθές το έκανε μετά από 6-7 λεπτά, βγήκα τσέκατα τα πάντα, ξαναμπήκα σπίτι και πάλι τα ίδια, ξανά τα ίδια και μετά δεν το ξανάκανε. Σήμερα τα ίδια όπως χθες, 2 φορές. Χαχα, πάντως μετά από τους 2 ελέγχους σταματάει!
Υπάρχει τρόπος να κλείσω το συναγερμό μόνο; Πχ στην δουλειά που είμαι, μην τρώει την μπαταρία
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Εννοειται,αφου κλειδωσεις ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη το καλοριφερ εβγαζε ζεστο αεραlancelot έγραψε: α. Αυτό είναι επιλογές μέσα από το Convenient Mode του αυτοκινήτου;
β. όχι δεν είναι αυτό πιστεύω
γ. Δεν το κάνει ενώ είμαι μέσα βρε, αλλά όταν είναι κλειστό το αμάξι άρα δενπ ρέπει να είναι αυτό
δ. Ακαθόριστο. Εχθές το έκανε μετά από 6-7 λεπτά, βγήκα τσέκατα τα πάντα, ξαναμπήκα σπίτι και πάλι τα ίδια, ξανά τα ίδια και μετά δεν το ξανάκανε. Σήμερα τα ίδια όπως χθες, 2 φορές. Χαχα, πάντως μετά από τους 2 ελέγχους σταματάει!
Υπάρχει τρόπος να κλείσω το συναγερμό μόνο; Πχ στην δουλειά που είμαι, μην τρώει την μπαταρία
Νikitas TSi
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan