Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79899 από lancelot
Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original) δημιουργήθηκε από lancelot
Καλημέρα, από χθες, για κάποιο περίεργο λόγο χτυπάει ο μαμίσιος συναγερμός που έχω στο αμάξι, σε ακαθόριστα σημεία. Είναι όλα κλειστά, παράθυρα, κλπ κλπ αλλά για κάποιο λόγο χτυπάει. Το έκανε χθες το βράδυ όπως πάρκαρα σπίτι 2 φορές (να είσαι στην βροχή και να περιμένεις αν θα ξαναχτυπήσει :tsantila: ) και σήμερα το πρωί στην δουλειά πάλι 2 φορές αλλά τώρα δείχνει να είναι οκ.

Ξέρει κανείς αν πρώτα από όλα υπάρχει τρόπος να κλείσεις το συναγερμό; Δεν έχω ιδέα πως και τι, να είναι δλδ κλειδωμένο το αμάξι χωρίς alarm, δεν μου είχε τύχει ποτέ (μαλακία τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να το ξέρω). Επιπλέον, σε αυτό αν πας στο μάστορα θα βρει τι φταίει ή είναι μόνο από αντιπροσωπεία;

Ευχαριστώ ;-)

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79908 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)
Διαφορες οι αιτιες,κι εμενα μου χτυπαει διχως λογο
α εχεις light k sight με ενεργο το rain close ?
β εχεις γατες;
γ μηπως βαζεις το καλοριφερ στο ζεστο,με τον αερα να ερχεται απ'εξω και οπως φυσαει το ματι του συναγερμου πιανει την ριπη αερα;
δ αφου κλειδωσεις μετα ποση ωρα χτυπαει; σε συντομο διαστημα η πολυ μακρινο;

Νikitas TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79909 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)
α. Αυτό είναι επιλογές μέσα από το Convenient Mode του αυτοκινήτου;
β. όχι δεν είναι αυτό πιστεύω
γ. Δεν το κάνει ενώ είμαι μέσα βρε, αλλά όταν είναι κλειστό το αμάξι άρα δενπ ρέπει να είναι αυτό
δ. Ακαθόριστο. Εχθές το έκανε μετά από 6-7 λεπτά, βγήκα τσέκατα τα πάντα, ξαναμπήκα σπίτι και πάλι τα ίδια, ξανά τα ίδια και μετά δεν το ξανάκανε. Σήμερα τα ίδια όπως χθες, 2 φορές. Χαχα, πάντως μετά από τους 2 ελέγχους σταματάει!

Υπάρχει τρόπος να κλείσω το συναγερμό μόνο; Πχ στην δουλειά που είμαι, μην τρώει την μπαταρία

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79910 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)

lancelot έγραψε: α. Αυτό είναι επιλογές μέσα από το Convenient Mode του αυτοκινήτου;
β. όχι δεν είναι αυτό πιστεύω
γ. Δεν το κάνει ενώ είμαι μέσα βρε, αλλά όταν είναι κλειστό το αμάξι άρα δενπ ρέπει να είναι αυτό
δ. Ακαθόριστο. Εχθές το έκανε μετά από 6-7 λεπτά, βγήκα τσέκατα τα πάντα, ξαναμπήκα σπίτι και πάλι τα ίδια, ξανά τα ίδια και μετά δεν το ξανάκανε. Σήμερα τα ίδια όπως χθες, 2 φορές. Χαχα, πάντως μετά από τους 2 ελέγχους σταματάει!

Υπάρχει τρόπος να κλείσω το συναγερμό μόνο; Πχ στην δουλειά που είμαι, μην τρώει την μπαταρία

Εννοειται,αφου κλειδωσεις ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη το καλοριφερ εβγαζε ζεστο αερα

Νikitas TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79911 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Περίεργο θέμα με συναγερμό (τον Original)
Αυτό παίζει, χμμμ, θα το δω την επόμενη φορά.

Συντονιστές: nikitas tsi