ΦΩΤΑ LED η XENON

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #83311 από Leon
ΦΩΤΑ LED η XENON δημιουργήθηκε από Leon
καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αφορα στην σκεψη μου για αλλαγη λαμπας στον μεσσαιο φωτισμο αναμεσα σε aftermarket xenon η σε led λαμπες can bus και τι τυπος λαμπας σε led φοραει vw eos 1600 fsi 2007 .σας υχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #83312 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON
Οι λάμπες που φοράει είναι Η7. Η λύση των LED είναι πιστεύω καλύτερη, λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης και χαμηλότερης θερμοκρασίας αντανάκλασης στο φανάρι σε σχέση με τα ξένον. Λογικά το κόστος για κάτι της προκοπής θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #83317 από Leon
Απαντήθηκε από Leon στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON
Σαν κοστος αγορας εχω βρει στα 50 ευρω μαζι με ενα τσιπακι για το canbus απο ελληνικο σαιτ με την τοποθετηση απο εμενα ,αυτο που δεν ξερω ειναι τι τυπο να αγορασω διοτι σαν λαμπες Η7 αναγραφουν διπλα C1,CO κλπ και δεν εχω ιδεα τι αφορουν αυτοι οι κωδικοι

Περισσότερα
5 Χρόνια 9 Μήνες πριν #84803 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON
Καλημερα σε ολους. Εχω το 1.6 fsi 2007 και ψαχνω μια εταιρια σωστη για led μιας και τα προηγουμενα που ειχα βαλει δεν τα διαβαζε σωστα ο εγκεφαλος και μ δημιουργουσαν θεμα σε ολο το αμαξι. Εχει καποιος να προτεινει καποιο site ή καποια εταιρια για τοποθετηση; θελω μεσαια,μεγαλη και ψειρες.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85106 από Captain
Απαντήθηκε από Captain στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON

Anargyros έγραψε: Καλημερα σε ολους. Εχω το 1.6 fsi 2007 και ψαχνω μια εταιρια σωστη για led μιας και τα προηγουμενα που ειχα βαλει δεν τα διαβαζε σωστα ο εγκεφαλος και μ δημιουργουσαν θεμα σε ολο το αμαξι. Εχει καποιος να προτεινει καποιο site ή καποια εταιρια για τοποθετηση; θελω μεσαια,μεγαλη και ψειρες.

Βρήκατε κάτι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην δέσμη της μεσαίας σκάλας και στο εγκέφαλο?
Ρωτάω διότι ψάχνω και εγώ, ευχαριστώ.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85107 από Anargyros
@captain Επειδη ρωτησα και εγω σε εναν που κανει τοποθετησεις, μου ειπε οτι οι ψειρες led ειναι απαγορευτικες για τα eos διοτι δημιουργουν προβληματα στον εγκεφαλο ακομα και αν ειναι can bus. Σαν λυση και ευκολη μ προτεινε χενον μονο. Γιατι λογω του προτζεκτορα πρεπει να μπει ειδικο led για να φωτιζει σωστα. Φανταζομαι μπαινει led μεσαια εννοειται αλλα δε ξερω πως θα φωτιζει, συγκριτικα με χενον. Κανενας απο το κλαμπ δεν εχει βαλει led?

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85111 από Captain
Απαντήθηκε από Captain στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON
@Anargyros Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #85119 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:ΦΩΤΑ LED η XENON
Έχω ψείρες led can bus χωρίς κανέναν πρόβλημα εδώ και τουλάχιστον μια 7ετια. Τα led με τα xenon δεν έχουν καμία σχέση στο φανάρι μας που έχει και τον προτζέκτορα. Βοηθάει ο προτζέκτορας γιατί κατευθύνει την δέσμη. Οποίο kit xenon και να πάρεις να φροντίσεις να έχει μεταλλική βάση λάμπας και να είναι φυσικά can bus.
Εξαιρετική ποιότητα φωτός και καμιά σχέση με τις πυρακτώσεως που φοράει από την μάνα του. Θέλει μια πατέντα βέβαια για να περάσει και η καλωδίωση τους αλλά αξίζει τον κόπο.
Παρακάτω στην φωτογραφία φαίνεται το φως που βγάζουν και με σκούρες μεμβράνες στα φανάρια, που υποτίθεται ότι κόβουν.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": ΜΑΡΙΟΣ, Vempire_G4, gorinos

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85128 από Captain
Απαντήθηκε από Captain στο θέμα Re:ΦΩΤΑ LED η XENON
@pavlito Πολύ ωραία φώτα.
Τα μεσαία φώτα έχουν μία βίδα με την οποία ρυθμίζουν την δέσμη?
Που θα μπορούσα να μου κάνουν αυτή την τοποθέτηση και οτι χρειασθεί?
Ευχαριστώ

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85132 από pavlito
Καλημέρα, για την βίδα που λες για να αλλάξεις ρύθμιση στην δέσμη, δεν νομίζω πως χρειάζεται, στο δικό μου δεν την πείραξα καθόλου, είναι στην θέση που το παρέλαβα ως καινούργιο από την αντιπροσωπεία.

Τώρα για τοποθέτηση, οι περισσότεροι πλέον ηλεκτρολόγοι, αν όχι όλοι (γιατί κάποιοι βαριούνται κιόλας) μπορούν να σου κάνουν αυτήν την αλλαγή. Τα δικά μου τα πέρασα μόνος και τα πήγα για μια μέτρηση δέσμης σε έναν ηλεκτρολόγο ανατολικά που είχε αντίστοιχο μηχάνημα μέτρησης δέσμης.

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Υπάρχει ένας πραγματικά καλός ηλεκτρολόγος που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με vag group αλλά είναι κέντρο προς ανατολικά, μιλάω πάντα για Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85136 από Captain
Απαντήθηκε από Captain στο θέμα Re:ΦΩΤΑ LED η XENON
Κατάλαβα, είμαι Αθήνα, αν ξέρεις κάποιον εδώ?

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85137 από pavlito
Για Αθήνα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα από εκεί είναι, κάποιος θα δει το θέμα και θα δώσει λύση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #85182 από Γιωτης
Απαντήθηκε από Γιωτης στο θέμα Re:ΦΩΤΑ LED η XENON
Καλημέρα παιδιά! Θέλω να αλλάξω φωτισμό από μαμά σε led (μεσαία, προβολακια) έχετε καποιο σαιτ η κάποιον ηλεκτρολόγο συγκεκριμένο?

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Ημέρες πριν - 5 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #85183 από pavlito
Δες λίγο τα post παραπάνω στην συζήτηση και πριν το κάνεις, δες κάποια αυτοκίνητα που φοράνε aftermarket φωτισμό led για το αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα ή όχι. Γνώμη μου είναι να μην βάλεις led.

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #85184 από Γιωτης
Απαντήθηκε από Γιωτης στο θέμα Re:ΦΩΤΑ LED η XENON
Σίγουρα led. Απλά ρωτάω για συγκεκριμένη μάρκα γιατί δεν πρόσεξα πιο πάνω να λέει κάπου για μάρκα.

Περισσότερα
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85461 από Γιωτης
Απαντήθηκε από Γιωτης στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON
Σημερα παρέλαβα το δέμα μου με τα led Η7. Προσπάθησα να τα βάλω άλλα έχω πρόβλημα και θελω να δω ιδέες. Έβαλα την λάμπα που λέτε και δε μπαίνει τελείως ίσια και εμποδίζει το πλαστικό κουμποσα του φαναριου. Εχω σκεφτεί τα να κόψω σε αυτό το σημείο. Έχει κανείς καμιά άλλη λύση?

Περισσότερα
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85462 από Anargyros
@Γιωτης το eos δεν παίρνει led σε H7 εκτός κ αν του κανεις πατέντες που επίσης δεν το συνιστώ γιατί γενικότερα ακούω θέματα με εγκέφαλο. Έπειτα από πολύ ψάξιμο αυτά που πέρασα εγώ είναι ψείρες led της philips και xenon philips για τη μεσαία σκάλα και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι παρά πολύ καλό.Στα υπόλοιπα που δεν είναι επώνυμα απλά παίζεις με την τυχη σου . Θα σου πρότεινα να κανεις το ίδιο.

Περισσότερα
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85463 από Γιωτης
Πηρα ένα ζευγάρι από αλιαξεπρες στα 20 ευρο ledcanbus και θελω να το δοκιμάσω γιατι βλέπω ότι και άλλη έχουν led και δεν είναι και φιλιπς.. τι μπορεί να προκαλέσει δλδ ?

Περισσότερα
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85464 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα ΦΩΤΑ LED η XENON

Anargyros έγραψε: @captain Επειδη ρωτησα και εγω σε εναν που κανει τοποθετησεις, μου ειπε οτι οι ψειρες led ειναι απαγορευτικες για τα eos διοτι δημιουργουν προβληματα στον εγκεφαλο ακομα και αν ειναι can bus. Σαν λυση και ευκολη μ προτεινε χενον μονο. Γιατι λογω του προτζεκτορα πρεπει να μπει ειδικο led για να φωτιζει σωστα. Φανταζομαι μπαινει led μεσαια εννοειται αλλα δε ξερω πως θα φωτιζει, συγκριτικα με χενον. Κανενας απο το κλαμπ δεν εχει βαλει led?

Καλησπέρα.
Εγω είχα βάλει led can bus στις ψείρες και στο ένα μετά από 2 χρόνια έκαψε την αντίσταση και το διάβαζε σαν καμένο . Πήγα σε εναν εδω στην Αθήνα που ασχολείται μόνο με φώτα και μου πέρασε εξωτερικές αντιστάσεις και στα 2 και απο τότε δεν εχω κανένα πρόβλημα, ούτε εχουν καεί τίποτα και μπορώ να βαλω και non can bus αν θέλω αφου υπάρχει η εξωτερική αντίσταση. Την ίδια λύση ακολούθησα και με τα led στις πίσω πινακίδες που έπαιζαν για λίγο και μετά καιγόταν η έξτρα αντίσταση που έχουν τα canbus.

Επίσης μου ρύθμισε και τα xenon που είχα βάλει σε άλλον και είδα τεράστια διαφορά (το ενα ειχε φύγει και απο την θέση του..)

Εγώ αυτά τα εκανα στην Xenonlights.gr . To αναφέρω γιατί νομίζω οτι εχει αναφερθεί και απο άλλους. Ειναι φαρμακείο απο τιμές βέβαια.. Μια λάμπα ξενον που άλλαξα κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια μου πηραν 35€. 25 η λάμπα και 10 η τοποθέτηση αλλα είναι άριστοι επαγγελματίες.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #85515 από Γιωτης
www.skroutz.gr/s/182...l

Παιδιά σκέφτηκα μήπως βάλω αυτά ώστε να βάζω ότι λάμπα θέλω. Τι γνώμη έχετε?

Συντονιστές: nikitas tsi