Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84146 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις.. δημιουργήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Θυμάται κάποιος τι μπαταρία φορούσε το αυτοκίνητο από μαμά;;;; και αν παίρνει μεγαλύτερη η μικρότερη;;; αλλάζω Τρίτη φορά σε 11 χρόνια... Βέβαια έχω μόλις 95.000 χλμ... 11 χρόνια σε νησιά το αυτοκίνητο.. Και ειδικά τώρα μέχρι 2 χλμ απόσταση βαριά... Μόνο το καλοκαίρι λίγο παραπάνω... Απλά θέλω να αλλάξω.. Φοράω 60αρα...κανονικα φορούσε παραπάνω;;;; η αν κάποιος ξέρει τις διαστάσεις... Μοντέλο του 2008, 122hp 1400κυβικα..αν παίζουν ρόλο...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84148 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..
www.vweos.gr/kunena/...0

Εχει να κανει με κινητηρα,εξοπλισμο και πολλα αλλα.
Εγω φοραγα απο το εργοστασιο 51 αμπερ varta και εβαλα 60

Νikitas TSi

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84151 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..
Δεν έχω έξτρα εξοπλισμό.. οπως το πήρα το έχω... Οπότε σε 60αρα θα πάω πάλι... Απλά έλεγα αν παίρνει κάποια μεγαλύτερη... Κ επειδή θα την παραγγείλω ναου την στείλουν να μην κάνω καμιά βλακεια...

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84152 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..
Ξέρεις μήπως αν βάζουμε ενισχυμένες μπαταρίες;;;; η κάτι πιο απλό;;;; ρώτησα για την varta κολλητό ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι του επιστρέφουν πολλές.. Πάνω είχα bosch... Βγήκε προβληματική...

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84153 από Vempire_G4
Χωρίς να ξέρω αν μπαίνει στο αυτοκίνητό μας.
Μήπως θα έπρεπε να δεις και την λύση για μπαταρία start / stop
Είναι ποιο ακριβές, αλλά αντέχουν, έτσι λένε τουλάχιστο, περισσότερο.
Ξαναλέω, δεν ξέρω αν μπορεί να μπει.

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84161 από Goudis
Εμένα πάντως είχε πάνω 45αρα,και όταν την άλλαξα και είπα στο μαγαζί να βάλουμε μεγαλύτερη μ έβαλε 74αρα..

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84162 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μιλήσα με μηχανικό της αντιπροσωπείας και μου είπε να βάλω απλή... Το ρώτησα και αυτό... Αλλα μου πρότεινε απλή.. Και επειδή κάνω και λίγα χλμ μου πρότεινε μέχρι 60αρα... Ανάμεσα στις varta dynamic blue και bosch s5

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85050 από Alex_Sav
Καλησπέρα στην ομάδα,
Έμεινα και εγω απο μπαταρια, το αμάξι το έχω 1,5 χρόνο και δεν ξέρω πότε άλλαε τελεταιά φορά.
Τωρα φοράει Exide 540 Α και 61 Ah και μετά απο ψάξιμο λέω να πάω ή:
*) AtlasBX 62 Ah 540 A
*) Mitsuba 62 Ah 570 A

Απόψεις?

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85051 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τελευταία φορά είχα μιλήσει ένα παληκαρι σε αντιπροσωπεία... Μου σύστησε bosch... 60αρα...δεν την πήρα από εκεί σκέψου απλά μίλησα μαζί του... Απλά θέλει χιλιόμετρα.. Εγώ επειδή είμαι σε νησί και δεν κάνω πολλά την πατάω συχνά... Για κάθε εκκινηση μου εξήγησε ότι θέλει 10 με 15 χλμ να προλάβει να φορτίσει... Νόμιζω ότι έφυγα από varta και πήγα στη bosch.. Δεν έχω θεμα.. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο είναι... Νομίζω είναι ασημί χρώματος..

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85052 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..
Οι bosch πλεον εχουν 3 χρονια διαρκεια ζωης,προσωπικα απο δω και στο εξης μονο varta,ειναι λιγο ακριβοτερη αλλα αντεχει 6-7 χρονια

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Alex_Sav

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85053 από Alex_Sav
Λοιπον παιδια άλλαξα μπαταρία.
Έβαλα κορεάτικη απο την εταιρία Hankook Atlas κόστος 75€.
Μεχρι στιγμής ευχαριστημένος, ελπίζω να κρατήσει.

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85151 από Captain
Μπαταρία BANNER πουλάει πολύ εδώ και αυτή μου έβαλαν,(απροβλημάτιστη μπαταρία, το Εος το χρησιμοποιώ πολύ λίγο και πάντα η Banner είναι ενεργή. Eπίσης και μια Ιταλική πολύ καλή η FIAMM, υπάρχει και στην ελληνική αγορά. Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλές.

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #85152 από nikitas tsi
Οσοι δεν κανετε πολλα χιλιομετρα αλλα και εχετε γκαραζ θα πρεπει να σκεφτειτε τη λυση ενος φορτιστη,
20 € εχει και τη τιγκάρει,οσα χιλιομετρα και να κανετε δεν γεμιζει το ιδιο
Επιπλεον θα εχετε και μια μικρη εξοικονομηση καυσιμου διοτι το δυναμο δεν θα λειτουργει ολη την ωρα.

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": gorinos

Περισσότερα
4 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85226 από Dimitris Thessaloniki
Απαντήθηκε από Dimitris Thessaloniki στο θέμα Αλλαγή μπαταρίας χωρητικότητα και διαστάσεις..
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Το έψαξα αρκετά το θέμα μπαταρία. Το δικό μου 1.4/160 φοράει μαμά 60αρα. Ωστόσο ο χώρος μπαταρίας του αυτοκινήτου χωράει έως και 73αρα! Μετά από πολύ έρευνα κατέληξα στην banner την μεγάλη σειρά, κλειστου τυπου. Βάζοντας μεγάλη μπαταρία ουσιαστικά το αμάξι παίρνει μπρος πιο ξεκούραστο ακόμα και στα πολλά κρύα και θα σου πάω πολλά χρόνια. Την πλήρωσα 110ευρω και άφησα την παλιά για ανακύκλωση. Ελπίζω να βοήθησα έστω και αργά.

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85568 από Captain
Καί η banner είναι αξιόπιστη, καλή επιλογή.

Συντονιστές: nikitas tsi