RCD 510 - Playlists και Ελληνικά στην SDHC κάρτα
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Αύριο τελικά τελειώνει ως δείχνει η οδύσσεια μου αφού όλα μοιάζουν να είναι έτοιμα να παραλάβω επιτέλους (θα κάνω μετά ένα σωστό intro thread). Κάθομαι και φτιάχνω μια κάρτα με Mp3 τώρα, ώστε στον γυρισμό από Κόρινθο, να την δοκιμάσω, και αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε ας ρωτήσω εδώ.
Αγόρασα την εξής κάρτα: www.plaisio.gr/Sound...m και φτιάχνω τα Mp3 μέσα. Αν είναι οι τίτλοι των τραγουδιών στα Ελληνικά και όχι στα Greekglish, τους διαβάζει / δείχνει;
Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω Playlists (πχ με Winamp) και παίζουν στην κάρτα; Τέλος υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν τα βάλω σε υπο-φακέλους;
Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά!
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Για τις άλλες ερωτήσεις δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν το γνωρίζω.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Τα playlists (λίστες αναπαραγωγής) υποστηρίζονται κανονικά.
Δες το manual, που ανέβασε ένας φίλος πριν λίγο καιρό, στην σελίδα 18 του pdf (ή 33 του εγχειριδίου).
EDIT: Επειδή το εγχειρίδιο δεν ήταν εύκολα αναγνώσιμο μέσω υπολογιστή, του έκανα κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: RCD-510 manual
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Δυστυχώς όπως ανέφερε ο Πάνος, μόνο greeklish. Οι γερμανοί υποστηρίζουν μέχρι και τούρκικα αλλά εμάς... δεν!
Τα playlists (λίστες αναπαραγωγής) υποστηρίζονται κανονικά.
Δες το manual, που ανέβασε ένας φίλος πριν λίγο καιρό, στην σελίδα 18 του pdf (ή 33 του εγχειριδίου).
EDIT: Επειδή το εγχειρίδιο δεν ήταν εύκολα αναγνώσιμο μέσω υπολογιστή, του έκανα κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: RCD-510 manual
Γιάννη (+Πάνο) σε ευχαριστώ, το είχα ξεχάσει αυτό !! Ωραία όλα perfect πια, μόνο...το αμάξι μένει :gun:
- KATHIKAKI
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Impossible is Nothing
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Το "οποιοσδήποτε" είναι σχετικό φίλε μου και αν είναι αυτο η αισθητική παρέμβαση (μαλλον λάθος ως εκφραση αλλα πιο χρήσιμη απο το ανούσιο τελευταίο σχόλιο) καλα το έκανε κατα τη γνώμη μου.
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πατήσεις view-rotate...είναι σαν να κάνεις save as...συγνώμη που δεν το έκανα εξαρχής....επίσης μπορείς να βάλεις πάνω στο pdf και το λογότυπο του forum σου όπως έχεις κάνει και σε άλλα πράγματα...
Το να ανεβάζεις κάτι, που το έχει ΗΔΗ ανεβάσει κάποιος άλλος εδώ, απλά κάνοντας ένα rotate, και να το προσφέρεις ως κάτι νέο δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο...
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009
sakisk81.blogspot.com/
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εγώ δεν έχω ιδέα από υπολογιστές...Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πατήσεις view-rotate...είναι σαν να κάνεις save as...συγνώμη που δεν το έκανα εξαρχής....
Βάλε blanco αν σε ενοχλεί ή μην τα βλέπεις..επίσης μπορείς να βάλεις πάνω στο pdf και το λογότυπο του forum σου όπως έχεις κάνει και σε άλλα πράγματα...
Γιατί, σου κόβει την πελατεία ή τη δόξα; Ξανακάντο και εσύ rotate..Το να ανεβάζεις κάτι, που το έχει ΗΔΗ ανεβάσει κάποιος άλλος εδώ, απλά κάνοντας ένα rotate, και να το προσφέρεις ως κάτι νέο δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο...
Ρε με τέτοια θα ασχολούμαστε; Το θέμα μας είναι "RCD 510 - Playlists και Ελληνικά στην SDHC κάρτα ". Aν επιθυμείτε να εκφράσετε παράπονα υπάρχει σχετική ενότητα σχετικά με τη σελίδα.
OFFTOPIC
Δημήτρης
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Συγνώμη κιόλας που σου αλλάξαμε το εγχειρίδιο που με τόσο κόπο έγραψες.
ΥΓ: Το αρχείο pdf έχει και το μισό μέγεθος από το δικό σου, εκτός από το rotate (ελληνιστί: περιστροφή )...
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Δυστυχώς την Κυριακή δουλεύω (η ειρωνεία είναι πως δεν είχα δει την ημερομηνία, και το πρόγραμμα στην εταιρία το βγάζω εγώ, αλλά μετά δεν μπορούσα να το αλλάξω) οπότε και δεν θα μπορέσω να σας δω, αλλά ελπίζω να κανονιστεί ένας καφές σύντομα!
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κρίμα που δε θα τα καταφέρεις. Να ερχόσουν για να σου το ασημώσουμε (με καλπικα βέβαια, μη περιμένεις € τέτοια εποχή!! χαχαχα) βρε παιδί.. Δεν πειράζει, θα τα πούμε στο κοπί τη πίτα.
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ελπίζω πως θα καταλάβουν μερικοί οτι αυτό που γίνεται εδώ βασίζεται στο μεράκι μας, έχει σαν σκοπό το παρεάκι και όχι τις ανυπόστατες υποθέσεις που ακούμε κατα καιρούς και βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας του καθενός.
Αλλά και πάλι κινδυνεύουμε να βγούμε οφ τόπικ. Με το καλό να συναντήσεις το Eos σου σήμερα και να το χαρείς.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης