- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
2η Παραγγελία Λιπαντικού Οροφής (Krytox GPL-105)
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Την ημέρα που θα κλείσει η παραγγελία, όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (pm) στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και το τελικό ποσό (μαζί με τα μεταφορικά) που θα πρέπει να καταθέσετε. Επίσης θα σας δοθεί email στο οποίο θα πρέπει να στείλετε αντίγραφο συναλλαγής, στο οποίο θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και το nickname σας (απαραίτητα!).
Η συμμετοχή σας στη μαζική αγορά θεωρείται έγκυρη μόνο κατόπιν κατάθεσης του απαιτούμενου ποσού και επιβεβαίωσης αυτής από μέρους μας.
Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και προχωρήσουμε στην πληρωμή του προμηθευτή, θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά (μέσω πμ) για να μας δώσετε τη διεύθυνση παραλαβής των λιπαντικών. Η αποστολή θα γίνει με ΕΛΤΑ, ενώ το κόστος αυτής θα συμπεριλαμβάνεται στα μεταφορικά έξοδα που έχετε καταθέσει.
Αυτά προς το παρόν...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- kostiscv
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
είμαι νέος στο forum. Καλώς σας βρήκα!
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Λοιπόν, επειδή αρκετοί από εσάς ρωτάτε για τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Την ημέρα που θα κλείσει η παραγγελία, όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (pm) στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και το τελικό ποσό (μαζί με τα μεταφορικά) που θα πρέπει να καταθέσετε. Επίσης θα σας δοθεί email στο οποίο θα πρέπει να στείλετε αντίγραφο συναλλαγής, στο οποίο θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και το nickname σας (απαραίτητα!).
Η συμμετοχή σας στη μαζική αγορά θεωρείται έγκυρη μόνο κατόπιν κατάθεσης του απαιτούμενου ποσού και επιβεβαίωσης αυτής από μέρους μας.
Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και προχωρήσουμε στην πληρωμή του προμηθευτή, θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά (μέσω πμ) για να μας δώσετε τη διεύθυνση παραλαβής των λιπαντικών. Η αποστολή θα γίνει με ΕΛΤΑ, ενώ το κόστος αυτής θα συμπεριλαμβάνεται στα μεταφορικά έξοδα που έχετε καταθέσει.
Αυτά προς το παρόν...
Μιας και έχει ξαναγίνει παραγγελία, μπορούμε να έχουμε καθόλου εικόνα του ποσού των μεταφορικών;
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Για να έχουμε όμως κάποια ένδειξη, μίλησα σήμερα τηλεφωνικά μαζί του και ζήτησα να μου δώσει το κόστος για 100 μπουκάλια. Μόλις λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- PANOSEOS
- Senior Μέλος
-
- xkokonis
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κ.
- nikos
- Senior Μέλος
-
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
- Senior Μέλος
-
- georgia
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αύριο θα επιβεβαιώσουμε και το τελικό κόστος των μεταφορικών για το οποίο θα σας ενημερώσουμε.
Για οτιδήποτε θέλετε όσοι από εσάς δηλώσατε συμμετοχή, μπορείτε να στέλνετε pm σε εμένα ή σε κάποιον άλλο από τους διαχειριστές/συντονιστές.
:shades:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σε λίγο θα λάβετε πμ με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά, τον λογαριασμό κατάθεσης κλπ.
Παρακαλώ όπως προχωρήσετε στην εξόφληση εντός των περιθωρίων για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την παραγγελία.
Εφόσον είμαστε μέσα στους απιτούμενους χρόνους, ενδέχεται να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις την επόμενη Κυριακή στην Καρβουνόσκαλα.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- JohnAntoniou
- Senior Μέλος
-
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Οι παραγγελίες έχουν κλείσει, δυστυχώς δε μπορούμε να δεχτούμε άλλες λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας του προϊόντος από τον προμηθευτή.
Πιθανόν σύντομα στο μέλλον θα υπάρξει νέα παραγγελία, θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως.
Δημήτρης
- steve
- Senior Μέλος
-
Θα ήθελα να παραγγείλω 5 τμχια.
Μπορείτε να μου πείτε που να απευθυνθώ και αν υπαρχει mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας;Eυχαριστώ.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νikitas TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Φίλε μου έχει κλείσει η συγκεκριμένη παραγγελία. Stay tuned, θα έχουμε σύντομα καινούρια για όσους δεν πρόλαβαν.Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!
Θα ήθελα να παραγγείλω 5 τμχια.
Μπορείτε να μου πείτε που να απευθυνθώ και αν υπαρχει mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας;Eυχαριστώ.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το θέμα κλειδώνεται. Γίνονται οι πληρωμές. Μόλις υπάρχουν νεότερα θα ειδοποιηθείτε.
:locked:
Δημήτρης
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κατανοούμε ότι το περιθώριο πληρωμής που σας δώσαμε είναι μικρό, παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε γρήγορα στην εξόφληση διότι η ποσότητα είναι μεγάλη και η τιμή χαμηλή, με αποτέλεσμα να γίνονται ανάρπαστα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Επειδή κάποιοι από εσάς πραγματοποιείτε τις καταθέσεις μέσω κάποιου τραπεζικού υποκαταστήματος χωρίς να μου στέλνετε αντίγραφο καταθετηρίου, παρακαλώ όπως με ενημερώνετε με πμ από ποιό κατάστημα την έχετε κάνει ώστε να μπορώ να ενημερώσω το υπόλοιπό σας.
Ευχαριστώ
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙΕνημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες:
Επειδή κάποιοι από εσάς πραγματοποιείτε τις καταθέσεις μέσω κάποιου τραπεζικού υποκαταστήματος χωρίς να μου στέλνετε αντίγραφο καταθετηρίου, παρακαλώ όπως με ενημερώνετε με πμ από ποιό κατάστημα την έχετε κάνει ώστε να μπορώ να ενημερώσω το υπόλοιπό σας.
Ευχαριστώ
Παρακαλώ να με ενημερώνετε για τις καταθέσεις σας με πμ ή στο email vabatzis@vweos.gr
Βλέπω ότι βάζετε λεφτά στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνετε ενημέρωση!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σε συνέχεια των παραπάνω, παρακαλώ όσοι κατέθεσαν να με ενημερώσουν για τις κάτωθι κινήσεις:vabatzis έγραψε:
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙΕνημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες:
Ευχαριστώ
Παρακαλώ να με ενημερώνετε για τις καταθέσεις σας με πμ ή στο email vabatzis@vweos.gr
Βλέπω ότι βάζετε λεφτά στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνετε ενημέρωση!
- [strike]11,25 ευρώ / Κατάστημα Αλεξάνδρας[/strike] kostiscv
- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- 23,47 ευρώ / Αργυρούπολη
- [strike]18,75 ευρώ / Πάτρα[/strike] nikos
- 20,00 ευρώ / Αργυρούπολη
- 11,50 ευρώ / Πειραιάς
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σε συνέχεια των παραπάνω, παρακαλώ όσοι κατέθεσαν να με ενημερώσουν για τις κάτωθι κινήσεις:
- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]20,00 ευρώ / Αργυρούπολη[/strike] ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
- [strike]11,50 ευρώ / Πειραιάς[/strike] paterak
- 11,25 ευρώ / Αμπελόκηποι
- 11,25 ευρώ / Θησείο
- 42,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]15,00 ευρώ / Μεταφορά[/strike] gustavo
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σε συνέχεια των παραπάνω, παρακαλώ όσοι κατέθεσαν να με ενημερώσουν για τις κάτωθι κινήσεις:
- 15,00 ευρώ / Πάτρα
- [strike]20,00 ευρώ / Αργυρούπολη[/strike] ΔΗΜΗΤΡΗΣ.73
- [strike]11,50 ευρώ / Πειραιάς[/strike] paterak
- 11,25 ευρώ / Αμπελόκηποι
- 11,25 ευρώ / Θησείο
- [strike]42,00 ευρώ / Πάτρα[/strike] panoseos - thanosk6
- [strike]15,00 ευρώ / Μεταφορά[/strike] gustavo
- 11,25 ευρώ / Αιγάλεω
Βαγγέλης - 1.4 TSi