- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Παραγγελία για Νίκελ μάσκας
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6593
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Παραγγελία για Νίκελ μάσκας
Update
Θέλω να ενημερώσω όλους όσους συμμετέχουν στη μαζική αγορά ότι πετύχαμε ακόμα καλύτερη τιμή για τα 11 τεμάχια. Η τελική τιμή ανά αυτοκίνητο είναι 14,55€ συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού κόστους από Γερμανία.
Παρακαλώ όλους σας να με ενημερώσετε με πμ για τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε το σετ σας. Οι επιλογές είναι:
1. Χέρι με χέρι στην επόμενη συνάντηση (εφόσον τα έχουμε παραλάβει)
2. Μέσω αποστολής με ΕΛΤΑ (χρέωση δική σας)
3. Μέσω αποστολής με Courrier (χρέωση δική σας)
Εκτός της 1ης περίπτωσης, για τις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA Bank τον οποίο θα σας δώσω, και αποστολή του καταθετηρίου με email σε μένα (θα σας το δώσω).
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,
Βαγγέλης
Θέλω να ενημερώσω όλους όσους συμμετέχουν στη μαζική αγορά ότι πετύχαμε ακόμα καλύτερη τιμή για τα 11 τεμάχια. Η τελική τιμή ανά αυτοκίνητο είναι 14,55€ συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού κόστους από Γερμανία.
Παρακαλώ όλους σας να με ενημερώσετε με πμ για τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε το σετ σας. Οι επιλογές είναι:
1. Χέρι με χέρι στην επόμενη συνάντηση (εφόσον τα έχουμε παραλάβει)
2. Μέσω αποστολής με ΕΛΤΑ (χρέωση δική σας)
3. Μέσω αποστολής με Courrier (χρέωση δική σας)
Εκτός της 1ης περίπτωσης, για τις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA Bank τον οποίο θα σας δώσω, και αποστολή του καταθετηρίου με email σε μένα (θα σας το δώσω).
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,
Βαγγέλης
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7164
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Update No.2
Ενημερώνω όλους όσους συμμετείχαν στην αγορά ότι το δέμα έχει φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, από όπου θα κάνω την παραλαβή την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι θα τα έχω μαζί μου την Κυριακή, για όσους επιθυμούν να τα παραλάβουν από τη Στάμνα. Για τους υπόλοιπους, θα προχωρήσουμε όπως μου έχετε ζητήσει. Τέλος, όσοι δεν μου έχετε απαντήσει, παρακαλώ να με ενημερώσετε...
Ενημερώνω όλους όσους συμμετείχαν στην αγορά ότι το δέμα έχει φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, από όπου θα κάνω την παραλαβή την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι θα τα έχω μαζί μου την Κυριακή, για όσους επιθυμούν να τα παραλάβουν από τη Στάμνα. Για τους υπόλοιπους, θα προχωρήσουμε όπως μου έχετε ζητήσει. Τέλος, όσοι δεν μου έχετε απαντήσει, παρακαλώ να με ενημερώσετε...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7702
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Κύριοι, επειδή δεν μου αρέσει να σας κυνηγάω, σας παρακαλώ πολύ για τελευταία φορά να επικοινωνήσετε μαζί μου όσοι δεν έχετε παραλάβει τα νίκελ.
Στην πρώτη σελίδα του θέματος φαίνονται όσοι δεν τα έχουν πάρει ακόμα. Σας πληροφορώ ότι θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη 6/5. Από εκεί και πέρα θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους της 2ης παραγγελίας.
Ευχαριστώ !
Στην πρώτη σελίδα του θέματος φαίνονται όσοι δεν τα έχουν πάρει ακόμα. Σας πληροφορώ ότι θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη 6/5. Από εκεί και πέρα θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους της 2ης παραγγελίας.
Ευχαριστώ !
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi