Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Μετά από την τελευταία επιτυχημένη μας μαζική αγορά στο συγκεκριμένο ηχοσύστημα/multimedia, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε νέα μαζική αγορά για το D-723. Η αγορά, μετά από τις δηλώσεις επιθυμίας, θα γίνει από τoν συνεργάτη μας στην Αγγλία, από όπου έγινε και η πρώτη μαζική παραγγελία μας.
ΚΟΣΤΟΣ:
- Για 1-5 κομάτια, η τιμή της μονάδας θα είναι £339.99 (λίρες Αγγλίας).
- Για 6-10 κομάτια, η τιμή της μονάδας θα είναι £329.99 (λίρες Αγγλίας)
- Τα μεταφορικά είναι £45 λίρες για την πρώτη μονάδα και £20 για κάθε επόμενη.
- Η προμήθεια της τράπεζας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο μεταφοράς αλλά δεν αναμένεται να υπερβεί τα 20€ συνολικά για την παραγγελία.
- Δεν μπορεί να γίνει απόλυτα ακριβής προσέγγιση της τελικής τιμής γιατί υπάρχει και ο παράγοντας συνάλλαγμα.
Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αγορά να το δηλώσετε σε αυτό το thread. Τα μέλη που έχουν δηλώσει επιθυμία αγοράς είναι οι κάτωθι:
- Guardian / Μονάδα + camera + DVB
- Madmax / Μονάδα + camera + DVB
- neTTor / Μονάδα + camera + DVB
- phoenixgrg / Μονάδα + camera + DVB
- Jimmy LarisEOS / Μονάδα + camera + DVB
- athitos / Μονάδα + camera + DVB
Επίσης, για όσους αγοράσουν τη μονάδα, το κατάστημα μας προσφέρει rear view camera στη τιμή των 15 λιρών ανά τεμάχιο. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσους αγοράσουν μονάδα, όχι για χωριστές παραγγελίες.
Δείγμα:
Η δήλωση συμμετοχής θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 27/09/2009.
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Εγώ είμαι μέσα...
Υπάρχει μία πιθανότητα να συμμετέχω για δύο ή και τρείς και μονάδες, θα το μάθω πολύ σύντομα, απλά η μία θα είναι με τον πράσινο φωτισμό και το λογότυπο της skoda...
Κοίταξα την σημερινή ισοτιμία και χονδρικά χωρίς να είναι φυσικά ακριβές για αρκετούς λόγους το τελικό κόστος θα είναι περίπου στα 420,00 ευρώ, με την κάμερα οπισθοπορείας θα είναι γύρω στα 440,00 ευρώ με την ισχύουσα ισοτιμία σήμερα...
Θα ήθελα όμως δύο διευκρινήσεις...Αν έχει θύρα usb για τί έχω δει σε κάποιο site με θύρα, και τέλος είδα ότι τώρα τα στέλνουν και με έναν χρόνο εγγύηση...ισχύει κάτι τέτοιο;
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τίποτα...:agree:Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τον κόπο που κάνεις....
Λοιπόν, ήρθε και η επιβεβαίωση για το θέμα της εγγύησης, είναι ένα έτος.
Επίσης, για όσους αγοράσουν τη μονάδα, το κατάστημα μας προσφέρει rear view camera στη τιμή των 15 λιρών ανά τεμάχιο. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσους αγοράσουν μονάδα, όχι για χωριστές παραγγελίες.
Δείγμα:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Για την δική μου συμμετοχή προχωρήστε και την κάμερα...
Franz Kafka
Σπύρος
- kstasky
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Έχουμε επιβεβαίωση για τη θύρα USB, η οποία βγαίνει στο πίσω μέρος της μονάδας, όπως μας γράφει ο πωλητής.
Τι σημαίνει ότι βγαίνει στο πίσω μέρος της μονάδας?
Θα πρέπει να δω τα οικονομικά μου, αν και είναι στενά αυτήν την περίοδο...Όσοι το έχουν πάρει ως τώρα είναι ευχαριστημένοι, σωστά?
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σημαίνει ότι βγάζει έξοδο από πίσω, την οποία συνδέεις με προέκταση και τη φέρνεις μέσα, στο ντουλαπάκι πχ (όπως ερχόταν το καλώδιο ipod).vabatzis έγραψε:
Έχουμε επιβεβαίωση για τη θύρα USB, η οποία βγαίνει στο πίσω μέρος της μονάδας, όπως μας γράφει ο πωλητής.
Τι σημαίνει ότι βγαίνει στο πίσω μέρος της μονάδας?
Θα πρέπει να δω τα οικονομικά μου, αν και είναι στενά αυτήν την περίοδο...Όσοι το έχουν πάρει ως τώρα είναι ευχαριστημένοι, σωστά?
Απ'όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, τα παιδιά είναι ευχαριστημένα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- neTTor
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Not Speed.Only Pleasure
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καμια πρόταση...?
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Παιδιά ποιος ξέρει να το τοποθετεί αυτο?
Καμια πρόταση...?
Φίλε μου υπάρχει σχετικό θέμα που περιγράφει την τοποθέτηση απο την προηγούμενη παραγγελία...
Υπάρχουν παιδιά που το έβαλαν μόνοι αλλά αν θέλεις μπορώ να σου πω και κάποιους που τοποθετούν με το ανάλογο κόστος φυσικά.
Franz Kafka
Σπύρος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Jimmy LarisEOS έγραψε:
Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας;
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Και κάτι άλλο. Διαστάσεις κάμερας έχουμε;Ζητάω πολλά αλλά ψήνομαι πολύ!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μήτσε, από παρόμοιες που έχω δει, υπολόγισε την γύρω στο 9x4. Βιδώνεται εκεί που είναι το λαμπάκι της πινακίδας, αν δεις τις διαστάσεις σε αυτό το κομμάτι θα καταλάβεις περίπου πως είναι...Και κάτι άλλο. Διαστάσεις κάμερας έχουμε;Ζητάω πολλά αλλά ψήνομαι πολύ!!!!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- aris
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- aris
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Άρη, η κάμερα κοστίζει 64 λίρες για απευθείας αγορά...τόσο μπορείς να τη βρεις και εδώ πάνω κάτω (πάρε ένα τηλ. στην 3S)...αν δεν κανω λαθος η τιμη των 16 λιρων αναφερεται σε οσους αγορασουν και μοναδα.εγω μοναδα εχω την καμερα θελω μονο
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- neTTor
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Not Speed.Only Pleasure
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλω περισσότερα κομμάτια?(Απλά ρωτάω)
Tnx!
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μέχρι πότε μπορούμε να απαντήσουμε?Πότε κλείνει η παραγγελία?
Tnx!
Μέχρι 27-09-2009 μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να δούν και τα παιδιά πως θα κινηθούν...
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για όσα θέλεις όπως κι εγώ άλλωστε....
Έτσι κι αλλιώς όπως είναι φυσικό το ποσό προκαταβάλλεται...
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μέχρι πότε μπορούμε να απαντήσουμε?Πότε κλείνει η παραγγελία?
Tnx!
όπως πολύ σωστά είπε ο Σπύρος, δίνεται ένα περιθώριο μέχρι τις 27 του μήνα ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να το εξετάσει κάποιος και να το αποφασίσει. Περιορισμός στον αριθμό των κομματιών τις παραγγελίας φυσικά δεν υπάρχει, μπορείς να παραγγείλεις όσα θέλεις για σένα ή και για φίλους σου που έχουν VW και πιθανόν να επιθυμούν και αυτοί.
Ο τρόπος παραγγελίας, πληρωμής και παράδοσης θα ακολουθήσει πιστά τον τρόπο που χρησιμοποιήσαμε στην προηγούμενη παραγγελία και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Όταν λήξει το χρονικό όριο για να δηλώσει κάποιος την παραγγελία του, θα δοθεί μέσω ΡΜ ένας τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα. Φυσικά θα δοθεί ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να γίνουν και οι πληρωμές, για να μπορούν όλοι να βρούν την ευκαιρία. Όσοι δεν καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό έγκαιρα, η παραγγελία τους θα ακυρωθεί αυτόματα, για αυτό θα σας παρακαλέσουμε να είστε συνεπείς για να γίνουν όλα σωστά. Στη συνέχεια θα αποσταλεί η παραγγελία στον προμηθευτή και η παράδοση θα γίνει όπως και την προηγούμενη φορά...
Δημήτρης
- mariamel
- Senior Μέλος
-
vabatzis έγραψε:
Καλησπέρα κι από εμένα,
Είχα λάβει μέρος στην πρώτη παραγγελία και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το Witson. Ήθελα να ρωτήσω αν η θύρα USB υπάρχει και στο δικό μας μοντέλο. Είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που θα πάρετε τώρα ή διαφορετική έκδοση?
Ευχαριστώ
- madmax
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Never Underestimate the Dark Side of...Me
Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μαρία το μοντέλο που θα παραγγείλουμε τώρα έχει αλλάξει, έχει πλέον τη θύρα στο πίσω μέρος. Σε αυτά της πρώτης παραγγελίας δεν υπάρχει η θύρα μεν, γίνεται όμως με πατέντα να βγάλεις καλώδιο USB (έχει αναφέρει κάτι σχετικό το γελάδι)...Καλησπέρα κι από εμένα,
Είχα λάβει μέρος στην πρώτη παραγγελία και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το Witson. Ήθελα να ρωτήσω αν η θύρα USB υπάρχει και στο δικό μας μοντέλο. Είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που θα πάρετε τώρα ή διαφορετική έκδοση?
Ευχαριστώ
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Καλησπέρα Γιώργο. Το USB μπορείς να το βγάλεις στο ντουλαπάκι με μια απλή προέκταση, για το υποβραχιόνιο νομίζω πως δεν γίνεται (πρέπει να το επιβεβαιώσουμε όμως). Όσο για τα καλώδια και τα λοιπά που θα χρειαστούν, θεωρητικά θα πρέπει να υπάρχουν στο μαγαζί που θα κάνεις την εγκατάσταση......Ειμαι και εγώ μέσα για 1 Witson και 1 cam,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τις καλωδιώσεις για να βγάλουμε την USB μπροστά ή στο υποβραχιόνο μπορούμε να τις παραγγείλουμε και αυτές μαζί με το Witson από την εταιρία που θα γίνει η ομαδική παραγγελία ή εκεί που θα μας το περάσουν έχουν τις κατάλληλες προεκτάσεις?
Βαγγέλης - 1.4 TSi