Παράδρομοι Διοδίων
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Ώρες πριν - 11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71691
από Coo
Δημήτρης
Παράδρομοι Διοδίων δημιουργήθηκε από Coo
ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΘΗΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71817
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
Ανανεώθηκε το αρχικό ποστ. Για όσους τους φανεί χρήσιμο..
Δημήτρης
- cdoum
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71819
από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
σωρ-εός δημήτρη...... :good:
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71881
από thodoris
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
Τώρα ειδα τις παρακάμψεις. Ναι μεν χρήσιμο να υπάρχει αλλά προσωπικά δε θα το έκανα ποτέ. Ο λόγος είναι οτι οι 4,5- 5 ωρες Αθήνα- Θεσ/νίκη θα γίνουν 6+, επιπλέον με όλες αυτές τις παρακάμψεις και τα σταμάτα ξεκινά θες περισσότερο καύσιμο, φυσικά είναι και η κούραση άλλο να πηγαίνεις 120-140 χαλαρά και σε ευθεία και άλλο να πρέπει να εισαι στη τσίτα με τις διασταυρωσεις κτλ.
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- xristos
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71887
από xristos
2007
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
αν δεν τα εχεις ομως το κανεις η αν νυσταζεις ειναι μια καλη λυση να μενεις ξυπνιος χαχαχα
2007
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #71889
από Coo
:hahaha: :hahaha: σωστός!!
Ειδικότερα αν κάνεις και συχνές διαδρομές το κέρδος πολλαπλασιάζεται. Και αν όπως λέει ο Χρήστος δεν τα έχεις τότε ακόμα καλύτερα.
Κακά τα ψέματα ειναι εποχές απου ακόμα και τα €2,00-3,00 τα υπολογίζεις, πόσο περισσότερο αν θέλεις €70 πήγαινε-έλα Θεσσαλονίκη.
Εγώ όταν πηγαίνω Λάρισα κάποιες παρακάμψεις τις χρησιμοποιώ, κάποιες όχι. Κάποιες φορές αν βαριέμαι δεν χρησιμοποιώ καμία παράκαμψη. Από εκεί και μετά θα κρίνει κάποιος αν αξίζει ή όχι να ασχοληθεί βάσει των αναγκών του/περιστάσεών. Για παράδειγμα, το Λάρισα-Πλαταμώνας το κάνω "τσάμπα" εδώ και χρόνια. Αν βάλεις ότι για κάθε πήγαινε-έλα γλιτώνω αν δεν κάνω λάθος €5,00 στα διόδια (Λάρισας & Πυργετός) υπολόγισε πόσα € έχω κερδίσει συνολικά. Όσο για τη διαφορά απόστασης ( μέσω ΕΟ είναι 47.7 km - από παράκαμψη είναι 49.1 km) νομίζω πως 5-10λεπτά παραπάνω και 1.5km δεν αξίζουν αυτά τα €5.00. Και σκέψου πχ τους Λαρισαίους που κάνουν Λάρισα-Πλαταμώνας-Λάρισα κάθε μέρα το καλοκαίρι για να πάνε για μπάνιο..
Τέλος πάντων είναι θέμα φιλοσοφίας και τσέπης. Αν θες τα δίνεις αν δε θες δεν τα δίνεις. Εγώ προτιμώ να αργήσω 5 λεπτά παραπάνω και να κεράσω το παιδί μου ένα παγωτό και μια πορτοκαλάδα με τα λ7 των διοδίων..
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
xristos έγραψε: αν δεν τα εχεις ομως το κανεις η αν νυσταζεις ειναι μια καλη λυση να μενεις ξυπνιος χαχαχα
:hahaha: :hahaha: σωστός!!
Ειδικότερα αν κάνεις και συχνές διαδρομές το κέρδος πολλαπλασιάζεται. Και αν όπως λέει ο Χρήστος δεν τα έχεις τότε ακόμα καλύτερα.
Κακά τα ψέματα ειναι εποχές απου ακόμα και τα €2,00-3,00 τα υπολογίζεις, πόσο περισσότερο αν θέλεις €70 πήγαινε-έλα Θεσσαλονίκη.
Εγώ όταν πηγαίνω Λάρισα κάποιες παρακάμψεις τις χρησιμοποιώ, κάποιες όχι. Κάποιες φορές αν βαριέμαι δεν χρησιμοποιώ καμία παράκαμψη. Από εκεί και μετά θα κρίνει κάποιος αν αξίζει ή όχι να ασχοληθεί βάσει των αναγκών του/περιστάσεών. Για παράδειγμα, το Λάρισα-Πλαταμώνας το κάνω "τσάμπα" εδώ και χρόνια. Αν βάλεις ότι για κάθε πήγαινε-έλα γλιτώνω αν δεν κάνω λάθος €5,00 στα διόδια (Λάρισας & Πυργετός) υπολόγισε πόσα € έχω κερδίσει συνολικά. Όσο για τη διαφορά απόστασης ( μέσω ΕΟ είναι 47.7 km - από παράκαμψη είναι 49.1 km) νομίζω πως 5-10λεπτά παραπάνω και 1.5km δεν αξίζουν αυτά τα €5.00. Και σκέψου πχ τους Λαρισαίους που κάνουν Λάρισα-Πλαταμώνας-Λάρισα κάθε μέρα το καλοκαίρι για να πάνε για μπάνιο..
Τέλος πάντων είναι θέμα φιλοσοφίας και τσέπης. Αν θες τα δίνεις αν δε θες δεν τα δίνεις. Εγώ προτιμώ να αργήσω 5 λεπτά παραπάνω και να κεράσω το παιδί μου ένα παγωτό και μια πορτοκαλάδα με τα λ7 των διοδίων..
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #75216
από vabatzis
Δημήτρη δεν υπάρχει το αρχείο στο link.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Παράδρομοι Διοδίων
Coo έγραψε: Ανανεώθηκε το αρχικό ποστ. Για όσους τους φανεί χρήσιμο..
Δημήτρη δεν υπάρχει το αρχείο στο link.
Βαγγέλης - 1.4 TSi