Αγορα μεταχειρισμενου EOS

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75451 από giannis
Απαντήθηκε από giannis στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
κ αυτό το λέω γιατί στα EOS πιο σημαντικό είναι αν μπάζει νερά η οροφή παρά τα χλμ της μηχανής!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75453 από chrisalex
Απαντήθηκε από chrisalex στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Μην το λες σε μενα εγω το ξερω κ εγω το πούλησα με 123000km μεσα στην πόλη με άψογη συντηρηση κ χωρις να στάζει ούτε σταγόνα μεσα....για τον έλληνα ειναι προβλημα τα πολλα km δυστυχως.....

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75458 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Guardian έγραψε: και πολύ καλά έχει κάνει. Τα 16.500€ είναι ουτοπικό νούμερο για να δώσεις eos

O καθένας εκτιμάει όσο θέλει το αυτοκίνητο του, αλλά ξέρεις τί μπορείς πλέον να πάρεις με 16.500? Όσο καλό και να είναι, με αυτά τα λεφτά αγοράζεις πλέον ...2 Eos! Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες...

Συμφωνώ εν μέρη αλλά ένα Audi ή μία BMW, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, πωλείται σε τέτοιες τιμές καθώς κάποιοι φρόντισαν ώστε όταν έχεις αυτοκίνητο 2.000 κ.εκ. να θεωρείται είδος πολυτελείας. Αυτό που θέλω να πω εν ολίγης είναι ότι οι τιμές είναι τόσο δελεαστικές όχι γιατί ξαφνικά φιλοτιμήθηκαν οι έμποροι ή ο κάθε ιδιώτης να πουλήσουν φθηνά αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι κάνεις δε θα πάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που με το καλημέρα θα θέλει 660 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας 410 ευρώ, για να μην πω και για το τεκμήριο διατήρησης. Εν ολίγης το αυτοκίνητο μας δεν υστερεί σε τίποτα (πέρα του υποτιθέμενου κύρους της bmw ή audi κ.λ.π.) αλλά αντιθέτως στις μέρες μας υπερτερεί κιόλας λόγω χαμηλού κυβισμού - με σοβαρές ιπποδυνάμεις ωστόσο για τους TSI. Συνεπώς όποιος έχει τα στομάχια (και την τσέπη) ας μην κοιτάει καθόλου για Eos αλλά για αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για εκείνον αφήνοντας στην άκρη ότι βρίσκει BMW με τα ίδια λεφτά κ.λ.π. (εγώ βρίσκω και Porsche να πάρω;;). Φιλικά πάντα....

Υ.Γ. Για την αναξιοπιστεία της πολυπλοκότητας των tsi διαβάστε και αυτό: www.gocar.gr/news/fe...l

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75478 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Συμφωνώ Βαγγέλη, μπορεί π.χ. αυτό να έχει υψηλότερα τέλη αλλά δες τιμή.. Μέχρι τα 16500 που θα έδινες για Eos θα είναι σα να έχεις 5-6 χρόνια "τσάμπα" τέλη.. Αλλά και αν δεν το δεί κανείς έτσι,υπάρχουν και άλλα παραδείγματα φθηνότερα, όπως το να πας για παράδειγμα σε αυτό που είναι 1.8 δε νομίζω ότι έχει τραγική διαφορά με ένα Eos στα τέλη κυκλοφορίας και στη γενικότερη φορολόγηση.. Και το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε καν 10,000 (και συζητήσιμη).
Αν το ψάξει κανείς βρίσκει. Συνεχίζω να θεωρώ πως τα 16 είναι παρα πολλά για Eos, όσο και να μη με συμφέρει αν θα ήθελα να το πουλήσω...

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75479 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Εγω διαφωνω καθετως και οριζοντιως,γιατι ενα smart του'10 πουλιεται απο 10 ως και 14000?
Τα 240 ευρω τελη το χρονο κανουν τη διαφορα?
Και δεν μιλαμε σε καμια περιπτωση για ιδια αγοραστικη αξια.

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75484 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς Νικιτς. Απλά.

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75485 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Coo έγραψε: Συμφωνώ Βαγγέλη, μπορεί π.χ. αυτό να έχει υψηλότερα τέλη αλλά δες τιμή.. Μέχρι τα 16500 που θα έδινες για Eos θα είναι σα να έχεις 5-6 χρόνια "τσάμπα" τέλη.. Αλλά και αν δεν το δεί κανείς έτσι,υπάρχουν και άλλα παραδείγματα φθηνότερα, όπως το να πας για παράδειγμα σε αυτό που είναι 1.8 δε νομίζω ότι έχει τραγική διαφορά με ένα Eos στα τέλη κυκλοφορίας και στη γενικότερη φορολόγηση.. Και το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε καν 10,000 (και συζητήσιμη).
Αν το ψάξει κανείς βρίσκει. Συνεχίζω να θεωρώ πως τα 16 είναι παρα πολλά για Eos, όσο και να μη με συμφέρει αν θα ήθελα να το πουλήσω...

Συμφωνώ αλλά και στα δύο παραδείγματα που μου παραθέτεις δεν θα αγόραζα κανένα, ούτε καν θα τα κοιτούσα, καθώς αμφότερα έχουν υφασμάτινη οροφή την οποία εγώ θεωρώ ως το μεγαλύτερο μειονέκτημα (για πολλούς λόγους π.χ. φθορά της και αλλαγή με μεγάλο κόστος, ευκολότερο στην κλοπή κλπ), επιπροσθέτως τα συγκεκριμένα για τα κριτήρια μου είναι πολύ παλιά σαν αμάξια, συνεπώς στην πώληση ενός αυτοκινήτου και επακολούθως στην αγορά του εγώ προσωπικά θα είχα διαφορετικά κριτήρια σε προτεραιότητα, από την τιμή του. Γιατί φθηνά βρίσκεις αλλά κάπου υπάρχει και η παγίδα της υπόθεσης. Βεβαίως τα 16000 ευρώ και εγώ τα θεωρώ πολλά αλλά και τα 11000 τα θεωρώ λίγα αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για αμάξια επί τω πλείστον από 2007-2008 και μετά...

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75488 από Coo
Μαζι σου, προσωπικα και εγω δεν θα τα επαιρνα (θεμα γουστου) απλα τα παρεθεσα ως παραδειγματα για το τι μπορει να βρει κανεις στην κατηγορια των καμπριο. Και υπαρχουν και αλλα εκατονταδες αυτοκινητα για ψαξιμο.
Μενουμε στο οτι 16κ ειναι πολλα.

Δημήτρης

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75504 από giannis
www.mynextcar.gr/aut...p

νέα τιμή για το VWEOS.GR 10500€ :nope:

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75508 από chrisalex
Απαντήθηκε από chrisalex στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Ooooooo επεσες παρα πολυ ..........μακάρι να το δώσεις αλλα με τόσο χαμηλή τιμη θα σου σπάσουν ακόμη περισοτερο τα αρχ......καλοπουλητο....

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75509 από Coo
Έχεις χάσει κ τα αυγά κ τα αρχ... καλάθια ήθελα να πω. Άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις και άλλα λες...

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75511 από chrisalex

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75512 από giannis
καλημέρα...αππό το να το πάρει η μάντρα 1000€ ας το πάρει καποιος ιδιωτης....την Παρασκευη(αύριο) το πάω για παράδοση! :good:

κ γίνεται η παραγγελία του καινουργιου! :clap:

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75513 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS

giannis έγραψε: καλημέρα...αππό το να το πάρει η μάντρα 1000€ ας το πάρει καποιος ιδιωτης....την Παρασκευη(αύριο) το πάω για παράδοση! :good:

κ γίνεται η παραγγελία του καινουργιου! :clap:

Με το καλό. Αν επιτρέπεται προς τα που κινήθηκες για diesel;

Δημήτρης

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75521 από giannis
Καλησπερα απο λαμια...
Σημερα εδωσα το eos στην audi μανδυλας... Θεσσαλονικη...11500€....

Κ παραγγειλα α3 diesel sportback...

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια του club για την υπεροχη συνεργασια που ειχαμε εδω κ 5χρονια..σε λτι κ αν ζητησα-ρωτησα πηρα αμεσως απαντηση...

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75525 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Πιο λογική αυτή η τιμή που το έδωσες. Καλορίζικο το Audi Γιάννη, να το χαρείς...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #76390 από mpamphs
Απαντήθηκε από mpamphs στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Καλημέρα παιδιά.θα ήθελα να ενημερώσω ότι πουλάω το Εος μου λόγω οικογένειας.
Το αμάξι είναι σε Αριστη κατάσταση λόγω ότι είμαι πολύ σχολαστικός με αυτό.
σας επισυνάπτω και την αγγελία που έχω στο car.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ή ακόμα κάποιος γνωστός γνωστού ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ πάρα πολύ
www.car.gr/classifie.../

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!