Καθαρισμός ταπετσαρίας - Μυρωδιές
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο καθαρισμός που κάνω περιορίζεται στα εντελώς τυπικά και αναμενόμενα. Δηλαδή ηλεκτρική σκούπα για τη σκόνη και που και πού ένα νωπό πανάκι που δεν αφήνει χνούδι.
Παρ'όλα αυτά, εκτός του ότι λερώνει πάαααρα πολύ εύκολα (απλά το χέρι σου να ακουμπήσεις πάνω με λίγο πίεση αφήνει "ασπράδια") έχει και μία όχι τόσο ευχάριστη μυρωδιά που δε μπορώ να διώξω. Εκτός αυτού, υπάρχουν και κάποια μέρη στη ταπετσαρία (όπως αυτό στη φωτογραφία που βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού) που έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός από Ultrex) και δε καθαρίζει με τίποτα.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Για βιολογικό καθαρισμό, έχω ενδοιασμούς αφού πολύ φοβάμαι κάποια ζημιά στο ύφασμα κυρίως στο κομμάτι της οροφής..
Επειδή αυτό τον καιρό δεν υπάρχει λι-λί για δέρματα, ταπετσαρίες και τα σχετικά (με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του δέρματος/δερματίνης) θα ήθελα δοκιμασμένες προτάσεις για καλό καθαρισμό ταπετσαρίας/υφασμάτινου σαλονιού. Κατα καιρούς έχω χρησιμοποιήσει και ένα καθαριστικό αφρό (του εμπορίου, μάρκα μ'εκαψες) ο οποίος δε με ικανοποιεί.
Help.. :bye:
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Dionysis
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Για τις μυρωδιές δοκίμασα διάφορα γιατροσόφια, εκτός από δεντράκι. Τί gel, τί μπίλιες, τί σκόνη, τί υγρά αρωματικά. Κανένα δεν εξαφάνισε τις οσμές, απλά τις κάλυπταν και γινόταν το έλα να δείς..
Δημήτρης
- Dionysis
- Senior Μέλος
-
- eosara...
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αντιμετωπίζουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αλλά με μία διαφορά.. Στην δική μου περίπτωση η ταπετσαρία είναι χρώματος μπεζ.. :bye: Καταλαβαίνεις τι γίνεται.. Θα ήθελα και εγώ κάποια πρόταση για καθαριστικό, διότι έχω προσπαθήσει με κάποιο υγρό το οποίο διαλύεις σε νερό σε μικρή επιφάνεια (τεμπέλης) αλλά όχι μόνο δεν καθάρισε αλλά το χρώμα της ταπετσαρίας κατά την γνώμη μου έγινε κατά έναν τόνο πιο σκούρα.. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν μου πρότεινες κάτι..Coo έγραψε: Καλώς ή κακώς έχω υφασμάτινη ταπετσαρία, με την οποία αντιμετωπίζω το συνηθισμένο πρόβλημα καθαριότητας-συντήρησης που όσοι έχουν ύφασμα με καταλαβαίνουν πόσο εκνευριστικό (και ενίοτε αποκαρδιωτικό) είναι.
eleanna
Γιατί παντού υπάρχει ένα EOS...!!!
- nuberlis
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
To apc που λες είναι αυτό;
Δημήτρης
- nuberlis
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης