Συζήτηση για προβλήματα οροφής...

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42788 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
aceoscy έγραψε:

υπαρχει ομως καποια ρυθμιση για της κολωνες κατι βιδωνουν δεν πολυ καταλαβα αλλα αν θελετε να ρωτησω τι ειναι αυτη η ρυθμιση και να σας πω...επισης μου ρυθμισαν και τα παραθυρα

Θα ήταν πολύ καλό αν ρώταγες. Αφού βρήκες άνθρωπο να σκαμπάζει από αυτά (πράγμα σπάνιο) ας μας πει κιόλας να ξέρουμε. Τα παράθυρα ρυθμίζονται από το κάτω μέρος της πόρτας ως προς το μέσα έξω. Για την καθ' υψος ρύθμιση υπάρχει ολόκληρη διαδικασία αλλά εύκολη για τον καθέναν.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42791 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
μου ειπαν οτι τα παραθυρα ρυθμιζονται σωστα σε 3 σημεια

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42805 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Mηπως εννουνε τα λαμακια για τις πισω κολωνες?

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42809 από aceoscy
οχι απλα εμενα υπηρχε ενα θεμα με το παραθυρο του οδηγου ακουγοταν βουητο και ρυθμιστηκαν σε 3 σημεια

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42810 από KostiSs13
Απαντήθηκε από KostiSs13 στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Επειδη ειδα οτι πιασατε τα θεματα με τα παραθυρα..Να σας πω και εγω τι εχω παρατηρησει στ δικο μου Eosακι.
Ακουω ενα βουητο απο το πισω παραθυρακι στη μερια του οδηγου..κ αυτο ακουγεται απ τν πρωτη μερα που τ πηρα...ενα μακροσυρτο "ΖΖΖζζζΖζζζζζΖΖΖζΖ".Αυτο συμβαινει κ οταν οδηγαω αλλα κ οταν ακουω κανα κομματι π εχει σχετικα αρκετο μπασο..
Μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα πως ηταν καπου πιο πισω..νομιζα πως ειχε να κανει με τν οροφη..αλλα τελικα ειναι το παραθυρακι..αφου αν το κατεβασω λιγακι (1 εκ. π.χ.) σταματαει αλλα οταν ειναι τελειως κλειστο σχεδον παντα ακουγεται ενα τριξιμο..
τι μπορει να ειναι.?? εχει παρουσιαστει κατι αναλογο σ αυτα τα παραθυρακια???

KostiS

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43049 από Γελάδι
Κωστή προσωπικά πρώτη φορά ακούω ένα τέτοιο πρόβλημα. Το μοναδικό θέμα που είχαμε με τα πίσω παράθυρα ήταν κατά το ανέβασμα που έφταναν σχεδόν μέχρι πάνω και μετά αυτόματα κατέβαιναν και έμεναν στην μέση.

Εμένα μου το έφτιαξαν με κάποια ρύθμιση στο αντίστοιχο module (?). Πάντως πραγματικά δεν το έχει επανεμφανίσει.

Όσο για το δικό σου θεωρώ ότι θα θέλει κάποια ρύθμιση, ή μπορεί να είναι κάποια τσιμούχα που όταν κλείνει το παράθυρο την τσαλακώνει - παραμορφώνει και δημιουργεί θόρυβο.

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43053 από aceoscy
καλυτερα να κανεις μια λιπανση...θα το χρειαζεται φαινεται

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

• silencer_000
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46590 από silencer_000
Απαντήθηκε από silencer_000 στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Λοιπόν παιδιά, αφού σας ευχαριστίσω όλους για τα σχόλια και τις υποδείξεις σας, να σας πώ ότι τελικά "έπαιξα" την τύχη μου σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο της vw στον Άλιμο που μου πρότεινε ένας γνωστός ο οποίος δεν έχει και ιδέα για κάμπριο. Δε γινόταν αλλιώς γιατί είχαμε ξεφύγει απ' τα όρια της κουδουνίστρας, χειρότερα εξάλλου δε νομίζω ότι μπορούσε να πάει και γι αυτό το ρίσκαρα. Επίσης με τον υπεύθυνο που μίλησα έδειξε ότι γνωρίζει για το θέμα αυτό των eos και όντως δεν με απογοήτευσε.

Tα παιδιά σε αυτό το συνεργείο εκτός του ότι ήταν ευχάριστα, πρόθυμα πραγματικά να βοηθήσουν όσο μπορούν, κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά το πρόβλημα των τριγμών. Φυσικά και γνώριζαν από οροφές όμως διότι έλυσαν την οροφή σε 10 λεπτά.
Μιλάμε για μια μείωση θορύβων της τάξης του 70%, όλους τους πολύ ενοχλητικούς τους εξαφάνισαν. Με ελάχιστη μουσική (4-5 της εργοστασιακής) και λίγο ανοιχτό παράθυρο δεν ακούς τίποτα ακόμα και με 90 km/h πάνω από λακούβες.
Και όλα αυτά με κόστος κάτω των 100 ευρώ, όταν αντιπροσωπείες μου ζήταγαν παράλογα λεφτά (μέχρι και 2000 ευρώ μου πρότειναν κάπου για αλλαγή όλων των τσιμουχών της οροφής) και δεν εγγυόντουσαν 100% τη λύση του προβλήματος. Γενικά ρύθμισαν και έσφιξαν όλη την οροφή σε αρκετά σημεία και τώρα δείχνει αρκετά στιβαρή, όπως πρέπει.

Όμως...
τώρα ακούω άλλους θορύβους από το ταμπλό χεχεχε . Προφανώς πριν τους υπερκάλυπταν οι θόρυβοι της οροφής και δεν τους έπιανε το αυτί μου αλλά οκ ψιλο-παλεύονται καιτους ακούς μόνο με εντελώς κλειστή τη μουσική σε λακούβες.
Είδα βέβαια και κάποια υπομνήματα στο φόρουμ για αντιμετώπιση θορύβων από το ταμπλό και θα δώ τι θα κάνω, αλλά προς το παρών δεν ασχολούμαι, αφού έδιωξα τους χειρότερους....

Και το άλλο που επιπλέον με απασχολεί είναι να μην ανοίξαμε άλλα μέτωπα πχ στεγανότητα.... Είχα παλιότερα ένα θέμα και το λύσαμε ελπίζω στο όνομα του Θεού να μη δω νερά τώρα μες στο αμάξι.

Θα ενημερώσω για το πώς θα πάει το θέμα.

Υγ: Όσο για ένα μύνημα που διάβασα πιο πάνω ότι ίσως να μη δείχνουν ορισμένοι τη φροντίδα που του πρέπει και γι αυτό έχουν προβλήματα, θέλω να σας πώ ότι όταν το είχα αγοράσει ήμουν υπερβολικά υποχόνδριος (και τώρα είμαι αλλά όχι τόσο). Ούτε να καπνίζουν δεν αφήνω μέσα, φωνάζω αν δω κάποιον να κοπανήσει την πόρτα,δεν το τσιτώνω καθόλου, μόνο σε καμιά εθνική πατάω γκάζι μέσα στα όρια ταχύτητας και φυσικά πάντα με πολύ προσοχή στις λακούβες, σαμαράκια, παρκαρίσματα κτλπ κτλπ. Από την άλλη ξέρω άτομο με toyota auris που το αγοράσαμε ίδιο μήνα ίδιο έτος (θα μου πείτε ότι είναι άλλο αυτοκίνητο και θα έχετε δίκιο), ο οποίος μόνο βουνό δεν έχει δοκιμάσει να κατέβει και του χει ρίξει πολύ ξέσκισμα και δεν κάνει ΚΙΧ από πουθενά.

KostiSs13 έγραψε:

Ακουω ενα βουητο απο το πισω παραθυρακι στη μερια του οδηγου..κ αυτο ακουγεται απ τν πρωτη μερα που τ πηρα...ενα μακροσυρτο "ΖΖΖζζζΖζζζζζΖΖΖζΖ".Αυτο συμβαινει κ οταν οδηγαω αλλα κ οταν ακουω κανα κομματι π εχει σχετικα αρκετο μπασο..
Μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα πως ηταν καπου πιο πισω..νομιζα πως ειχε να κανει με τν οροφη..αλλα τελικα ειναι το παραθυρακι..αφου αν το κατεβασω λιγακι (1 εκ. π.χ.) σταματαει αλλα οταν ειναι τελειως κλειστο σχεδον παντα ακουγεται ενα τριξιμο..
τι μπορει να ειναι.?? εχει παρουσιαστει κατι αναλογο σ αυτα τα παραθυρακια???

Κλασσικό πρόβλημα το έχω και εγώ. Σιγά το θόρυβο όμως, μπροστά σε αυτούς που είχα πρωτύτερα αυτός είναι ένα τίπότα. Θα τον περιορίσεις με λίπανση πιστεύω.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46809 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Κόιτα, γενικότερα φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με συντονισμούς κατά βάση ή με αστοχία υλικού σε κάποια πλαστικά μέρη..Τσιμούχες μην αλλάξεις δεν εγγυώνται λύση στο πρόβλημα ίσα-ίσα μπορεί να δημιουργήσουν νέο!!!
Προφανώς το μεγάλο θέμα που ήταν το ρεγουλάρισμα της οροφής (συσφίξεις που λέει και ένας ανίδεος γνωστός μου) και το να πάρουν τα μπόσικά, πέτυχε οπότε όλα καλά πλέον..
Σίγουρα οι θόρυβοι σου θα μειωθούν και άλλο με μία νέα τετράδα λάστιχα αλλά όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος για τέτοια έξοδα...
Δυστυχώς ξέρουμε που πονάει και το αντιμετωπίζουμε...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48457 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Τον τελευταίο καιρό όταν ανοίγω την οροφή η ταπετσαρία πίσω δεξιά δε διπλώνει καλά όταν σηκώνετε το πίσω παρμπρίζ με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το πλαϊνό καπάκι και να σταματά το άνοιγμα της οροφής. Καμία λύση να το φτιάξω μονός μου και να μη τρέχω. :help:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48458 από Γελάδι
Κάτι με τα "σχοινάκια" παίζει... Πρέπει να έχει χαλαρώσει κάποιο.

Αν θυμάμαι καλά ο Πάνος (Corbil) είχε μία ανάλογη εμπειρία. Αυτός μπορεί να βοηθήσει καλύτερα

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48462 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
κλασσική περίπτωση βλάβης που έλεγε και ο Τσάκωνας......
Η λύση ειναι πολύ απλή.... Ξεβιδώνεις το βιδάκι που συγκρατεί στο τέλος το σχοινάκι και του κάνεις ένα κόμπο. Ετσι μικραίνεις το χαλαρωμένο όπως πολυ καλα είπε ο φιλτατος Γελάδιος, σχοινάκι και ξαναβιδώνεις. Αν το συνεχίζει κάνε και 2ο κόμπο μέχρι να ανοίγει ελεύθερα το τριγωνάκι της ταπετσαρίας.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• okapi
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48476 από okapi
Απαντήθηκε από okapi στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Πόση ώρα είναι ασφαλές να αφήσουμε την οροφή σε εκείνη τη θέση για μαστορέψουμε χωρίς να πάθει βλάβη ο μηχανισμός;

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48477 από Γελάδι
Πρώτα βεβαιώνεις ότι η οροφή είναι σε θέση όπου μπορεί να στερεωθεί και να μην πέσει μπρος ή πίσω από το βάρος. Αυτή η θέση είναι αφού τραβηχτεί το καπό πίσω και σηκωθεί το παρμπρίζ και πριν αρχίσει να τραβιέται η οροφή προς τα πίσω.

Εάν έχεις το αυτοκίνητο και δουλεύει όχι πάνω από 5 λεπτά το πολύ. Λένε ότι στα 8 περίπου λεπτά η υδραυλική ζεσταίνεται. Θα το δεις να τρέμει όλη η οροφή και μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

Οπότε φέρνεις την οροφή σε αυτή την θέση, και σβήνεις το αυτοκίνητο και τον διακόπτη.

Θα ακουστεί για λίγο ένας ήχος αλλά μετά από λίγο σταματάει. Έτσι μπορείς να δουλέψεις όσο θέλεις! Δεν υπάρχει περιορισμός. Άστο όλη νύχτα που λέει ο λόγος...

Μπορείς να δεις και στο θέμα με την Λίπανση της οροφής.

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48485 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Το Πάσχα που έκανα μια λίπανση σε λάστιχα και μηχανισμό στο Eos του tomary, έφερα την οροφή στην ενδεδειγμένη θέση (πορτ μπαγκάζ πίσω και πίσω παρπριζ "ακουμπισμένο" στην οροφή) αλλά ο εξυπνάκιας ξέχασα να σβήσω τη μηχανή. Μετά από λίγα λεπτά έβγαλε ειδοποίηση για υπερθέρμανση στα υδραυλικά.. :ftoy:
Φυσικά το έκλεισα, το άνοιξα πάλι και το άφησα στην ίδια θέση χωρίς να είναι η μηχανή σε λειτουργία και μπόρεσα με την ησυχία μου να κάνω τη λίπανση για αρκετή ώρα χωρίς πρόβλημα..

Δημήτρης

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48519 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Συζήτηση για προβλήματα οροφής...
Σημερα την πάτησα με την οροφή σαν πρωταρης:
Πηγα να καθαρισω τα λαστιχα της οροφης απο τα χώματα που ειχε ριξει προ ημερων η βροχή.Το λαθος μου μαλλον ηταν οτι σταματησα σε λαθος σημειο τη διαδικασια ανοιγματος της οροφής.Δεν αφησα να ολοκληρωθεί το ανοιγμα του πίσω τζαμιου και η μεταβαση του πάνω απο τα τοξα της οροφής ,αλλα σταματησα τη διαδικασια σε ενα ενδιαμεσο στάδιο κατα το οποίο το πίσω τζάμι δεν ειναι ούτε στην κανονική του θεση ουτε τελειως ανοιγμενο.
Αποτελεσμα:
επεσε το πίσω τζάμι και αποσυντονιστηκε η ολη διαδικασια.Τωρα δεν γινεται τιποτα μεσω του κουμπιου.Ανοιξα το manual και ακολουθησα τη διαδικασια για το ''κλεισιμο εκτακτης αναγκης της οροφής'' ,αλλα δυστυχώς ουτε με αυτη τη διαδικασια εγινε κατι.

Απευθυνθηκα αναγκαστικα στην ΚΑΡΕΝΤΑ του Πειραια μιας και ημουν σχεδον διπλα.Απαντηση:ειναι θεμα φανοποιίας και εμεις εδω δεν ξερουμε -θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Καρεντα της Μηλιαρακη που εχουν τετοιο τμήμα.
Του κώλου συνεργειο εισαστε , πηγα να του πώ αλλα θα χαλαγα το στόμα μου αδικα.

Ειμαι εν αναμονη της αυριανης ημερας που εχω κανονισει να πάω στον ΜΠΟΥΡΜΑ στην Αλιμου.Τωρα το EOS εχει μεινει με ανοικτα τα τζάμια και το πίσω τζάμι ακουμπισμένο πάνω στα κλειδωμενα μανταλα που το στερεωνουν οταν κλεινει.

Φωτογραφια προσεχώς.....

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48520 από rallakias
rallakias έγραψε:

...Τωρα το EOS εχει μεινει με ανοικτα τα τζάμια και το πίσω τζάμι ακουμπισμένο πάνω στα κλειδωμενα μανταλα που το στερεωνουν οταν κλεινει.

To προβλημα ειναι αυτο:
κλειδωσαν τα μανταλα χωρις να ειναι στη θεση του το πισω παρμπριζ.Τωρα η βαση του παρμπριζ εχει κατσει πάνω στα μανταλα.

Σαν πρωταρης την πάτησα...... :fapa:

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48524 από Corbil
Βασίλη δοκίμασες να κάνεις reset όπως κάνουμε με τα παράθυρα, όταν μένει απο μπαταρία και ξεσυντονίζονται? Δοκίμασε μια παρατεταμένα το κουμπί για 10" σαν να την κλείνεις και 10" σαν να την ανοίγεις μπας και reseταρει. Γυρνα το κλειδι στη θέση λίγο πριν ανοίξεις τη μηχανή.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48525 από rallakias
Υπάρχει τετοια διαδικασια για την οροφή?
Το manual περιγραφει μια διαδιακασια κατα την οποία κρατας τραβηγμενο το διακοπτη για >30 δευτερολεπτα και μετα αφηνεις και ξανατραβας το διακοπτη της οροφής μαζι με το διακοπτη που κλεινει όλα τα τζάμια μαζι.Αυτο το εκανα χωρις κανενα αποτελεσμα.

Θα δοκιμασω κι αυτο που λες αλλα δεν ελπιζω σε τίποτα......

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48526 από Γελάδι
Η πίσω κομμάτι έπεσε από το βάρος του. Λογικό αυτό... Δοκίμασες να το ανασηκώσεις ώστε να μην κάθεται πάνω στα μάνταλα και να πατήσεις να ανοίξει η οροφή;; Έχω μία αίσθηση ότι θα δουλέψει.

Απλά ανασήκωσέ την λίγο και πάτα να ανοίξει...
Απλά πρόταση κάνω! Μην χαλάσει κιόλας!!

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48527 από Corbil
με τον τρόπο που σου γραψα παραπάνω reseταρουν τα παράθυρα. Ελπίζω να πιασει και για την οροφή

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48580 από rallakias
Δοκιμασα τις προτασεις σας αλλα δυστυχως χωρις επιτυχια.
Τελικα σημερα πήγα στο συνεργειο Μπουρμας και λυθηκε το προβλημα.
Η επισκευή εγινε χωρις να μπει χερι στην οροφή απο οτι μου ειπανε.Απλα χρειαστηκε ''reset'' στους διαφορους αισθητηρες της οροφης γιατι ο ενας έβλεπε κλειστη την οροφή και ο αλλος την εβλεπε ανοικτή.Με το reset και την επαναφορα της ,λυθηκε το προβλημα όπου και ακολουθησαν κάποιοι επαναπρογραμματισμοι και τελος καλο ολα καλά.

Συμπερασματα:
1)Στην Καρεντα στον Πειραια ή δεν ξερουν τι τους γινεται ή δεν θελουν να δουλέψουν.Αυτο που η Καρεντα ήθελε τμημα φανοποιειας για να επισκευασει , ο Μπουρμας το εφτιαξε μεσω υπολογιστή!
Σε καθε περιπτωση επιβεβαιωθηκε για πολλοστη φορά το γιατι όταν περναω απεξω απο την Καρεντα ,μουντζώνω !

2)Οι αμαρτιες πληρωνονται στον αλλο κοσμο-οι μ@λακιες πληρωνονται σε αυτό τον κοσμο.Κόστος 70€ για να μαθω που πρεπει να σταματαει η οροφη για να καθαριστεί. :fapa:

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48584 από Γελάδι
Κρίμα Βασίλη με την γκαντεμιά σου, αλλά τουλάχιστον τέλος καλό, όλα καλά!

Τώρα εγώ θα την κάνω την ερώτηση... Έτσι για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Είδες καθόλου την διαδικασία ή το βρήκες έτοιμο;
Εμένα όταν μου λένε πολλά τέτοια επιστημονικά δεν τα πολυπιστεύω! Που θέλω να καταλήξω; Πιο πιθανόν μου φαίνεται να έβαλε δάχτυλο σε κάποιον αισθητήρα ώστε να του "δείξει" ότι είναι κλειστή η οροφή, να την άνοιξε και τέλος, παρά όλο αυτό το hacking στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου με reset, ρυθμίσεις, επαναρυθμίσεις και ξαναματακαλιμπραρίσματα... :unsure:

Δεν ξέρω βέβαια. Αλλά εκεί πάει το μυαλό μου.

Μήτσος

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48614 από rallakias
Δεν την ειδα τη διαδικασια-πηγα και το βρηκα ετοιμο.
Δεν μπορω να ξερω με βεβαιοτητα τι ακριβως εγινε ,αλλα αυτό πλήρωσα σε αυτη την περιπτωση.Την γνωση που ειχαν αυτοι και οχι εγω του πώς να κοροιδεψεις την οροφη για να κλεισει.Λογικα αν υπήρχε τροπος να ανοιξουν οι γαντζοι (που ειχαν κλειδωσει χωρις να κλεισει το πισω τζάμι) που κλειδωνουν το πισω παρμπριζ ,το προβλημα πιστευω θα λυνοταν ευκολα.
Για εμενα μετρησε το αποτελεσμα και οχι ο τρόπος λύσης.Ε τωρα αν το ενα εξουσιοδοτημενο ξερει τη λυση και το αλλο σου λέει ''φέρτο να λυσουμε την οροφη για να το φτιαξουμε'' , βγάλε συμπέρασμα του τι κοροιδία κυκλοφορει στην αγορα.....

Συντονιστές: nikitas tsi