Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68574 από Gazoo in the Zoo
Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής. δημιουργήθηκε από Gazoo in the Zoo
Γεια σας και από μένα. Να αναφέρω και εγώ ένα μικρό "προβληματάκι" που παρατήρησα. Τα εισαγωγικά είναι διότι ούτε η λειτουργία του αυτοκινήτου επηρεάζεται αλλά ούτε η λειτουργία της οροφής (έτσι νομίζω :crazyman: ).
Λοιπόν, κατά το άνοιγμα της οροφής, ενώ όλα κυλούν με ομαλό τρόπο, στο τελευταίο - τελευταίο στάδιο, πρέπει να κλείνουν τα δυο μικρα "καπάκια" δεξιά και αριστερά. Παρατήρησα ότι κλείνει μόνο το αριστερό, ενώ το δεξί παραμένει ανοιχτό. Κλείσιμο και άνοιγμα οροφής γίνονται κανονικά.

Επισυνάπτω μια εικόνα από τον Οδηγό Λίπανσης πού υπάρχει στο site, με κυκλωμένο αυτό που λέω εγώ καπάκι, μήπως δεν είναι ο κατάλληλος όρος.. :P
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68576 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68577 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Εμένα πάλι τελευταία έχει αρχίσει να βρίσκει το πλαϊνό πλαστικό από αριστερά (καμιά φορά και το δεξί) στο ύφασμα της επένδυσης και να σκαλώνει στο άνοιγμα...

Το πήγα στον Γρατσία και μου είπαν έχουν χαλαρώσει/ξεχειλώσει κάποια κορδόνια και μόνο με άλλαγμα όλης της επένδυσης της οροφής μπορεί να φτιάξει μιας και δοκίμασαν να κάνουν πατέντες με κόμπους κλπ αλλά συμπαίραναν πως μπορεί να σπάσουν στο άνοιξε κλείσε και να έχουμε θέμα...
Ετσι κάποιες φορες (ευτυχως τελευταία ελάχιστες) αναγκάζομαι να σπρώχνω το πλαστικό με το χέρι να ανοίξει...

καμιά ιδέα κανείς;;

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68578 από Coo
Αυτό το πρόβλημα είχε ξαναπαρουσιαστει σε κάποιον απο εδώ μέσα παλαιότερα αλλά δε θυμάμαι σε ποιον. Πάντως κανεις δεν άλλαξε ολόκληρη επένδυση για ένα κορδονάκι.. Ημαρτον..

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68579 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Εμένα μου είχε τύχει κάποια στιγμή αλλά μου το έφτιαξε ο Σπύρος με διάφορους κομπους που έκανε

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68581 από Coo
Mε λίγα λόγια Γιώργο, κάνε κόμπους.....

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68583 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Το ίδιο πρόβλημα με τον djlgm μου συμβαίνει συνέχεια τελευταία.
Έχει παρατηρήσει κανείς γιατί κολλάει στο άνοιγμα και όχι στο κλείσιμο της οροφής;

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68591 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Οταν είναι ανοιχτή η οροφή το ύφασμα έρχεστε στη σωστή θέση που πρέπει να είναι γι αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Με κλειστή οροφή όταν σηκώνεται το πίσω τζαμί απλά δε το τεντωνει σωστά και δημιουργεί το πρόβλημα.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68593 από Gazoo in the Zoo
Απαντήθηκε από Gazoo in the Zoo στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Μπορώ να το επιδιορθώσω μόνος μου ή χρειάζεται να το πάω κάπου; Μιας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, περισσότερο για αισθητικούς λόγους.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68594 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Απ οτι καταλαβα εσυ εχεις προβλημα στα πλαστικα καπακια και οχι στο υφασματινο τριγωνακι. Δες αν εχει σκαλωσει κατι μεσα στο μηχανισμο που τα ανοιγοκλεινει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68608 από paokaras
Απαντήθηκε από paokaras στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
και μενα κολλαει στο ανοιγμα το πλαινο καπακι και το σπρωχνω με το χερι ασε που αν εχει κοσμο γινομαι ρεζιλι!

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68647 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Δεν έχω το αυτοκίνητο κοντά μου για να το τσεκάρω και να θυμηθώ ακριβώς πως είναι και δυστυχώς δεν θα το έχω για πολύ καιρό, αλλά κανένα σπρέι γράσσο δοκιμάσατε να ρίξετε να λιπανθεί; Είναι σημείο που όταν είναι η οροφή κλειστή μένουν ανοιχτά αυτά και μαζεύουν σκόνη από ανοιχτά παράθυρα κτλ. Αυτά κλείνουν μόνο όταν ανοίγει η οροφή. Επομένως, με ένα σπρέι γρασσάκι φαντάζομαι θα κάνετε δουλειά...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #68656 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.

djlgm έγραψε: Εμένα πάλι τελευταία έχει αρχίσει να βρίσκει το πλαϊνό πλαστικό από αριστερά (καμιά φορά και το δεξί) στο ύφασμα της επένδυσης και να σκαλώνει στο άνοιγμα...

Το πήγα στον Γρατσία και μου είπαν έχουν χαλαρώσει/ξεχειλώσει κάποια κορδόνια και μόνο με άλλαγμα όλης της επένδυσης της οροφής μπορεί να φτιάξει μιας και δοκίμασαν να κάνουν πατέντες με κόμπους κλπ αλλά συμπαίραναν πως μπορεί να σπάσουν στο άνοιξε κλείσε και να έχουμε θέμα...
Ετσι κάποιες φορες (ευτυχως τελευταία ελάχιστες) αναγκάζομαι να σπρώχνω το πλαστικό με το χέρι να ανοίξει...

καμιά ιδέα κανείς;;

Και σε εμενα ειχε τυχει .... εκανα κατι ρυθμισεις σε αντιπροσωπεια αλλα τπτ ,,, καποια στιγμη που κοπηκε το ενα υφασματινο σκοινακι και τα αλλαξα ολα εστρωσε και απο τοτε δεν το ξαναεκανε.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69303 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Καλησπέρα, ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισα χθες με την οροφή είναι το εξής, έχοντας αφησει το αυτοκινητο στον ήλιο (πράγμα που δε το συνηθίζω), είχε αναπτυχθεί υψηλή θερμοκρασία τόσο στις εξωτερικές λαμαρίνες (μαύρο χρωμα) όσο και εσωτερικά αν και είχα ηλιοπροστασια και σε ανάκληση την ηλιοροφη, αφου όμως μετά απο περίπου 6-7 ώρες στο λιοπύρι πήγα να το πάρω προσπάθησα να ανοιξω την οροφή δεν άνοιγε τίποτα ούτε καν παράθυρα και έγραφε error see owners manual and go to workshop. Αυτο το έκανε 2φορες σε δυο προσπαθιες μου. Ξεκίνησα όμως κανονικά οδήγηση και ανοιτα παράθυρα και ηλιοροφη. Αφου σταμάτησα για 10 λεπτά και ανοιξα λίγο το Πορτ μπαγκαζ να πέσει η θερομκρασια και εκεί. Ξαναπροσπαθησα και μου εβγαζε σφάλμα ότι είχα το διαχωριστικό ανοιχτο. Το τσέκαρα ήταν κλειστό, το ανοιγω και το ξανακλείνω ωστόσο και κάνοντας μια ακομη προσπάθεια τελικά άνοιξε κανονικά η οροφή. Το έχει αντιμετωπισει κανεις αυτο ύστερα απο υψηλή θερμοκρασία στο αυτοκίνητο; δε το θεωρώ ανησυχητικό γιατι πάντα δούλευε κανονικά και ποτε δε το είχα αφήσει σε τόσο ζεστη 4 χρόνια τωρα, αλλα ποτε δε ξέρεις;!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69306 από Corbil
Έχει συμβεί και σε μένα μια φορά σε παρόμοια κατάσταση με υψηλή θερμοκρασία. Οι τσιμούχες είχαν "κολλήσει" μεταξύ τους απο τη ζέστη και πιθανόν αυτή η extra δύναμη που χρειαζόταν η αντλία για να ανοίξει την οροφή δεν υπήρχε. Με το που κρύωσε λίγο το αμάξι αμέσως άνοιξε με έναν θόρυβο που υποδείκνυε ότι το πρόβλημα ήταν στις τσιμούχες που είχαν καιρό να λιπανθούν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69307 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Re:Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Βαγγέλη δεν ειναι απο τη θερμοκρασία , μου εχει τύχει κ εμένα 2-3φορες ειναι μια επαφή εκει που κλειδώνει το πόρτμπαγκαζ . Πρέπει να υπάρχει κ οδηγός γι αυτο το πρόβλημα . Ισως να κόλλησε απο τη ζέστη αλλα εγω το εχω πάθει χειμώνα .

Τασος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69309 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Re:Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Άρα ίσως το ξεκόλλησε το άνοιγμα του πορτ μπαγκάζ και όχι η σχετική πτώση της θερμοκρασίας από το άνοιγμα...!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69312 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Re:Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Σωστά ... Κ εγω το ανοιγωκλεισα 2 φορές κ ξεκολησε.

Τασος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69316 από Coo
Χρήσιμο να το ξέρουμε, μπράβο παίδες!

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69317 από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Κι εμένα μου έτυχε μια φορα.Το είχα στον ήλιο λόγω παραλίας και μέτα πήγα να ανοίξω την οροφή έφτανε μέχρι τη μέση και σταματούσε εκεί.Μου το έκανε 2 φορές.Ηταν τότε που βρέθηκα με τον Αντώνη και τον Χρηστο στον Ν.Παντελεημονα.Μέτα μαζί με τον Χρήστο ανοίξαμε το πορτ μπαγκαζ,σήκωσα και ξαναέκλοισα το διαχωριστικό και κλείσαμε το πορτ μπαγκάζ.Μετά άνοιξε κανονικά.Πήρα μια τρομάρα πάντως..... :bye:

• xristoseos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69572 από xristoseos
Απαντήθηκε από xristoseos στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
[strike]kalispera k ego antimetopizo to provlima me tin koukoula
anigi kanonika ala ores ores me me anigi mexri enasimio sto metaksi i entiksis po to katran mou lene ola ok oti anikse i koukoula ala den anigi prepei na perasi kan 3 oro gi na niksi tiprepei na kano ?[/strike]

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69580 από Corbil
Θα σε παρακαλούσα να κάνεις ένα edit στο κείμενο σου και να το διορθώσεις στα Ελληνικά. Greeklish δε διαβάζονται εύκολα και δεν επιτρέπονται σ' αυτό το forum.
Ευχαριστώ

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69586 από Coo
Κε εγό μπαιρδαίβομε μαι τα γκρείκλυς..

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69588 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Re: Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
Χρήστο δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις,γινε λίγο πιο σαφης.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2

Νikitas TSi

• xristoseos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #70046 από xristoseos
Απαντήθηκε από xristoseos στο θέμα Μικρό πρόβλημα κατά το άνοιγμα της οροφής.
οκ

Συντονιστές: nikitas tsi