- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Διαδικτυακή κοινότητα σχετική με την περιποίηση του αυτοκινήτου.
- nuberlis
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Φίλε nuberlis θα ήθελα να σε παραπέμψω στους Όρους Χρήσης του Φόρουμ και συγκεκριμένα στο άρθρο 6 το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:
6. Απαγορεύεται η κατάχρηση του χώρου φιλοξενίας του VWEos.gr, προκειμένου να αναδειχθούν προσωπικά συμφέροντα. Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση ή οιαδήποτε κερδοσκοπική ενέργεια.
Απαγορεύεται η τοποθέτηση λινκς στις συζητήσεις, στο προφίλ και στην υπογραφή των μελών που να διαφημίζουν άλλα φόρουμς, ιστοσελίδες που προωθούν την παράνομη διακίνηση λογισμικού ή επιχειρησεις/παροχές τρίτων με σκοπό τη διαφήμιση και την προσέλκυση μελών ή πελατών/αγοραστών. Στην περίπτωση που βρεθούν τέτοια λινκς θα διαγράφονται αυτόματα από τον διαχειριστή και θα αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στο μέλος του φόρουμ.
O χώρος της δημόσιας άμεσης επικοινωνίας (chat) προσφέρεται για διασκέδαση και για ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατάχρηση με πολλαπλά μηνύματα (spam) καθώς επίσης και η δημόσια συζήτηση βασισμένη σε προσωπικές διαφορές που δεν αφορούν τα υπόλοιπα μέλη.
Ταυτόχρονα απαγορεύεται η τοποθέτηση στο προφίλ των μελών και στην υπογραφή τους κείμενα που να προσβάλλουν άλλα μέλη, ή να αφήνουν υπονοούμενα για το φόρουμ, κάποιο συντονιστή ή μέλος του φόρουμ. Τέτοια κείμενα στο προφίλ των μελών θα διαγράφονται αυτόματα από τους διαχειριστές και θα γίνεται σύσταση στα αντίστοιχα μέλη. Επίσης απαγορεύεται η έναρξη θεμάτων που περιέχουν ασάφειες και μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα για μέλη του VWEos.gr. Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται σύσταση στο μέλος από τους συντονιστές/διαχειριστές ώστε το μέλος να διορθώσει το μήνυμα για αποφυγή παρεξηγήσεων.
Με κάθε εκτίμηση προς τις πληροφορίες που μας έχει παράσχει μέχρι τώρα και που ελπίζω ότι θα μας προσφέρεις και στο μέλλον, θα θέλαμε να είμαστε δίκαιοι προς όλα τα μέλη.
Ευχαριστώ.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nuberlis
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
nuberlis έγραψε: Edited by Γελάδι
Φίλε nuberlis θα ήθελα να σε παραπέμψω στους Όρους Χρήσης του Φόρουμ και συγκεκριμένα στο άρθρο 6 το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:
6. Απαγορεύεται η κατάχρηση του χώρου φιλοξενίας του VWEos.gr, προκειμένου να αναδειχθούν προσωπικά συμφέροντα. Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση ή οιαδήποτε κερδοσκοπική ενέργεια.
Μόλις είδα την δημοσίευση σου Δημήτρη και αισθάνθηκα την ανάγκη να απολογηθώ.Καμία κατάχρηση έχω την εντύπωση πως έκανα για προσωπικά συμφέροντα εκτός και αν θεωρείται προσωπικό συμφέρον η ενημέρωση των μελών ενός φόρουμ για θέματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την φιλοσοφία του eos.gr και άρα μόνο ανταγωνιστικό φόρουμ δεν μπορεί να είναι.
Ειδικότερα δε όταν το φόρουμ που ανέφερα δεν χρειάζεται καμία εγγραφή και συμμετοχή και είναι ανοιχτό σε όλους να διαβάσουν,μάθουν και να αντλήσουν πληροφορίες, χωρίς εγγραφή παρά σαν απλοί επισκέπτες,για το detailing.Εκτός και αν επιθυμούμε την αποστείρωση από άλλα φόρουμ/site και πληροφορίες που παίρνουμε από αυτά κάνοντας να νομίζουμε πως το μόνο domain που υπάρχει στον παγκόσμιο ιστό είναι το eos.gr
Απαγορεύεται η τοποθέτηση λινκς στις συζητήσεις, στο προφίλ και στην υπογραφή των μελών που να διαφημίζουν άλλα φόρουμς, ιστοσελίδες που προωθούν την παράνομη διακίνηση λογισμικού ή επιχειρησεις/παροχές τρίτων με σκοπό τη διαφήμιση και την προσέλκυση μελών ή πελατών/αγοραστών. Στην περίπτωση που βρεθούν τέτοια λινκς θα διαγράφονται αυτόματα από τον διαχειριστή και θα αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στο μέλος του φόρουμ.
Εδώ κολλάει το προσωπικό συμφέρον που δέν έχω και δεν επεδίωξα να έχω γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω.Ουδέποτε έβαλα στην υπογραφή μου ή στο προφίλ μου link που να διαφημίζω το(άσχετο)με το eos.gr που διαθέτω.Ομοίως,ποτέ δεν έβαλα links στις συζητήσεις και τα θέματα που άνοιξα ή συμμετείχα για να γνωστοποιήσω ή να προωθήσω το φόρουμ που διεγράφει.Τα θέματα που έχω αναρτήσει και αφορούν το detailing,έχουν αναρτηθεί από πρίν στο διαγραφέν και όχι μόνο φόρουμ,ενώ εγώ αντί να τοποθετήσω link επέλεγα πάντα να να ξαναποστάρω το θέμα και στο eos.gr χωρίς να αναφέρω καμία άλλη πηγή.
O χώρος της δημόσιας άμεσης επικοινωνίας (chat) προσφέρεται για διασκέδαση και για ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατάχρηση με πολλαπλά μηνύματα (spam) καθώς επίσης και η δημόσια συζήτηση βασισμένη σε προσωπικές διαφορές που δεν αφορούν τα υπόλοιπα μέλη.
Ταυτόχρονα απαγορεύεται η τοποθέτηση στο προφίλ των μελών και στην υπογραφή τους κείμενα που να προσβάλλουν άλλα μέλη, ή να αφήνουν υπονοούμενα για το φόρουμ, κάποιο συντονιστή ή μέλος του φόρουμ. Τέτοια κείμενα στο προφίλ των μελών θα διαγράφονται αυτόματα από τους διαχειριστές και θα γίνεται σύσταση στα αντίστοιχα μέλη. Επίσης απαγορεύεται η έναρξη θεμάτων που περιέχουν ασάφειες και μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα για μέλη του VWEos.gr. Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται σύσταση στο μέλος από τους συντονιστές/διαχειριστές ώστε το μέλος να διορθώσει το μήνυμα για αποφυγή παρεξηγήσεων.
Με κάθε εκτίμηση προς τις πληροφορίες που μας έχει παράσχει μέχρι τώρα και που ελπίζω ότι θα μας προσφέρεις και στο μέλλον, θα θέλαμε να είμαστε δίκαιοι προς όλα τα μέλη.
Ευχαριστώ.
Φυσικά θα συμμετάσχω όπου μπορώ να το κάνω.Η ενέργεια της διαγραφής του φόρουμ που διαθέτω δεν αναιρεί την συμμετοχή μου όποτε και όταν αυτή είναι εφικτή ενώ καλώς έπραξες σύμφωνα με τους όρους του eos.gr να επεξεργαστείς την δημοσίευση και να με ενημερώσεις σχετικά.Συμφωνώ απόλυτα με τους όρους του φόρουμ που δέχτηκα να ακολουθήσω κατά την εγγραφή μου αλλά θεώρησα πως έπρεπε να τοποθετηθώ ώστε να δείξω πως δεν υπήρχε ούτε και υπάρχει καμία σκοπιμότητα.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Πραγματικά κι εγώ θα το έβρισκα πολύ χρήσιμο να υπήρχε (κι όχι μόνο εγώ), αλλά αν αφήσουμε τη συγκεκριμένη δημοσίευση και τύχει στο μέλλον να διαγράψουμε άλλες κατά κρίση μας, εκεί θα κατηγορηθούμε για λογοκρισία κτλ κτλ κτλ. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Έχουμε σβήσει κι άλλες υπογραφές ή δημοσιεύματα στο παρελθόν σχετικά με προώθηση άλλων site και θέλαμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες.
Αυτός είναι και ο λόγος που στο τέλος σου έγραψα ότι "θέλουμε να είμαστε δίκαιοι προς όλα τα μέλη"
Από εκεί και πέρα καλά έκανες και ξεκαθαρίζεις την θέση σου, όπως άλλωστε είναι και το επιθυμητό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, πόσο μάλλον για τέτοια θέματα. Ήθελα όμως κι εγώ να ξεκαθαρίσω την δική μου με το συγκεκριμένο ποστάρισμα για να καταλάβεις τους λόγους που έγινε αυτό.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- nuberlis
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-