Κωδικοποιήσεις VAG COM

Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20380 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Το σκεφτηκα αλλα των παιδιων στα οποια δουλευει δν εχου ηλεκτρικα καθισματα......
Θελει ψαξιμο.

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20393 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Είναι αυτό που λέω παραπάνω Βαγγέλη και Νικήτα. Κι εμένα ήθελε σόνι και ντε το module γιατί μέσω αυτού συνεργάζεται. Δεν ξέρω βέβαια αν στον Νικήτα είναι απαραίτητο, άσχετα αν το γράφει.

Αυτό που θυμάμαι Νικήτα είναι ότι όταν είχα κάνει την κωδικοποίηση έπρεπε να κάνω και άλλες κωδικοποιήσεις που αναφέρει σε άλλα modules αν έχεις αυτή την λειτουργία. Δηλαδή, για να το πω λαϊκά, έπρεπε να ενημερώσω και άλλα μέρη του αυτοκινήτου ότι έχω και μνήμες στα καθίσματα για να μην υπάρχει conflict στις λειτουργίες... Δεν ήταν μόνο στο Central Convenience.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20395 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Τις θυμασαι?
Που επρεπε να κωδικοποιησεις?
Για βοηθα....

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20398 από Γελάδι
Απ' έξω για να είμαι ειλικρινής δεν τις θυμάμαι...
Αυτό που είχα κάνει είναι να πάω σε όλα τα modules και όπου έλεγε για μνήμες στα καθίσματα το επέλεγα ώστε να φαίνεται ότι έχω. Γιατί αν το γράψεις μόνο στο 46 αλλά τα υπόλοιπα δεν το ξέρουν τότε θεωρώ υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να λειτουργήσει. Τουλάχιστον έτσι ίσως μπορεί να το "ξεγελάσεις"...

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχα αλλάξει σε 2 ή 3 σημεία. Κοίτα και στο 09 Central Electronics.

EDIT
...και στο 17 Instruments. Αν θυμάμαι καλά εκεί πρέπει να είχα κάνει αλλαγές. Σε μένα δεν λειτούργησε αλλά σε σένα επειδή είναι πιο νέο μοντέλο ελπίζω πως κάτι μπορείς να κάνεις.

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20638 από nikitas tsi
Nεοτερα αλλα διχως το αναμενομενο αποτελεσμα,οπως ειπες Δημητρη,η εντολη εχει ενεργοποιηθει απλα θελει περαιτερω ρυθμισεις,|στο 17 instruments δεν υπαρχει κατι που να βοηθαει,απλα καποια στιγμη να δοκιμασυμε και με το δικο σου καλωδιο μηπως εμφανιζει κατι που δεν δειχνει το δικο μου

αλλαξα λοιπον τα εξης,

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20739 από vabatzis
Τελικά ρε παιδιά δουλεύει αυτό το μαραφέτι ή όχι; Νικήτα τί έκανες;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20748 από nikitas tsi
Θελω να βρεθω με τον Γελαδη μιας και αυτος δεν το ειχε και το ενεργοποιησε.
Υπαρχει μια πιθανοτητα η εκδοση του καλωδιου μου να μην εχει ολα τα bytes και η 704 του Δημητρη να τα εχει.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20750 από vabatzis
nikitas tsi έγραψε:

Υπαρχει μια πιθανοτητα η εκδοση του καλωδιου μου να μην εχει ολα τα bytes και η 704 του Δημητρη να τα εχει.

Το καλώδιο του Δημήτρη που είναι παλιότερη έκδοση δουλεύει στο δικό σου αμάξι; Δεν είχες κάποια ασυμβατότητα παλιότερα;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20807 από Γελάδι
nikitas tsi έγραψε:

:wtf: :wtf: :wtf:
Βρε συ;; Πού έχω πει ότι το ενεργοποίησα;; Είπα απλά ότι είχε κάνει παραπάνω από μία κωδικοποιήσεις αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα, και ότι σε σένα μπορεί να λειτουργήσει...

Μήτσος

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85700 από babis
Καλησπέρα σας, πρώην κάτοχος Eos.
Αυτή την λειτουργία με το καθρέπτη του συνοδηγού την είχα και με είχε βοηθήσει. Ηταν εύκολο να την ενεργοποιήσω μόνο από τον επιλογέα του καθρέπτη πχ R. ( Δεν είχε ούτε θερμαινόμενα ή ambient light). Πλέον από το 2019 έχω το Troc και η επιλογή έγινε στα μπαμ, δηλαδή ότι είχε διαθέσιμο στο τελωνείο. Παρόλο αυτά πήρα ένα αξιόλογο αυτοκίνητο μεσαίας τάξης σε κομφορτ.
Επι του θέματος, ήθελα να αυτή την λειτουργία και σε αυτό το αμάξι. Δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο μπελαλίδικο και είχα προβεί σε αγορά obd, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, δεν το υποστήριζε ο εγκέφαλος στη πόρτα του συνοδηγού. Με την βοήθεια ενός παλικαριού από group, βρήκα μεταχειρισμένο, γραμμένο, (κωδικοποιημένος δηλαδή). Ψάχνω συνεργείο ή κάποιον να με κατατοπίσει για την αντιγραφή του υπάρχον long coding, αντικατάσταση του ECU.
Ευχαριστώ  

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85704 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Kατεβασμα δεξιου καθρεφτη με οπισθεν,γινετε?
Γεια σου Μπαμπη,στο θεμα του καθρεφτη δεν ειναι σιγουρο οτι χρειαζεσαι εγκεφαλο αλλα αφου τον εχεις,τοτε ΟΚ.
Σιγουρα χρειαζεσαι νεο καθρεφτη που να υποστηριζει αυτη τη λειτουργια,
φανταζομαι εχεις κανει τις απαραιτητες κωδικοποιησεις και δεν εχει παιξει....
Καθρεφτη εχω αλλαξει εγω,στο Εος μου με αυτον που υποστηριζει το κατεβασμα,εγκεφαλο δεν αλλαξα αλλα επρεπε να βαλω για μια στιγμη εναν εγκεφαλο που να υποστηριζει αυτη τη λειτουργια,πηρε εντολη ο CECM,και κατοπιν φορεσα παλι τον δικο μου.
Αυτα οσον αφορα τη πλατφορμα του Εος η του Golf 5.
Στο T-Roc που νομιζω ειναι πλατφορμα MQB η του Golf 7,τα πραγματα ειναι αρκετα πιο περιπλοκα.
Επισης,δεν εχει εγκεφαλο CECM αλλα BCM.

Νikitas TSi

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85706 από babis
Καλησπέρα Νικήτα και ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν προσπάθησα την κωδικοποίηση με το obd που την έχει συντόμευση στο μενού, χωρίς να χρησιμοποιήσω long coding, κάνει ελαφρώς την κίνηση ο καθρέπτης να κατέβει αλλά όχι στην θέση που το είχα σετάρει. Επισυνάπτω φωτογραφίες που φαίνονται κάποιες πληροφορίες. Επίσης με είπαν, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει folding mirror για να δουλέψει, ( όπως δεν είχα και τότε στο eos). Είμαι νουμπάς και εδώ στη Χαλκίδα που μένω από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος που το κατέχει. Είχα αφαιρέσει το καπλαμά από την δεξιά πόρτα να εντοπίσω το εγκέφαλο αλλά το μετάνιωσα να κάνω πειραματισμούς χωρίς να γνωρίζω. 

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Συντονιστές: nikitas tsi