Κωδικοποιήσεις VAG COM

Τάση μπαταρίας μέσω Vag-Com?

• andreas73
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41205 από andreas73
Τάση μπαταρίας μέσω Vag-Com? δημιουργήθηκε από andreas73
Παιδιά που πρέπει να κοιτάξω για να δω την τάση της μπαταρίας?
Πρόσφατα την άλλαξα γιατί με είχε αφήσει δύο φορές (λόγω κακής χρήσης -μαστόρευα και άκουγα ραδιόφωνο με κλειστή τη μηχανή :whistle:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41206 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Τάση μπαταρίας μέσω Vag-Com?
Νομιζω στο instruments και μετα στο adv.meas blocks.
Aνοιγει μια φουσκα και τικαρεις τα volt και οτι αλλο δεις χρησιμο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41209 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Τάση μπαταρίας μέσω Vag-Com?
Φίλε μου επειδή κι εγώ είχα μείνει πρόσφατα, πας στο Engine και επιλέγεις Meas. Blocks. Θα σου βγάλει 3 σειρές με κάτι κουτάκια κι επιλέγεις σε κάποια σειρά μία επιλογή όπου σου βγάζει και την τάση της μπαταρίας. Επιπλέον, αν θες να δεις σε ποια τάση είχε φτάσει η μπαταρία σου όταν έμεινε μπορείς να το δεις στα σφάλματα όπου σου γράφει τα χιλιόμετρα στα οποία έγινε αυτό, την ώρα τί τάση είχε, καθώς και την θερμοκρασία.

Για παράδειγμα εμένα μου έγραφε στα 89.400χλμ, ώρα 03:40, θερμοκρασία -1C, τάση 7,7V.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #41213 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Τάση μπαταρίας μέσω Vag-Com?
Προσωπικά εχω μετρησει ετοιμοθανατη μπαταρια και εδειχνε 13+volt.Μετα απο μια μιζιά έδειχνε κάτω απο 12.Δεν πιστευω οτι λέει κατι η τάση οσον αφορα στο πόσο ετοιμοπόλεμη ειναι η μπαταρια.
Περισσοτερο χρησιμη ειναι η ενταση του ρεύματος (τα πραγματικα διαθεσιμα αμπερώρια).

Edit:

Γελάδι έγραψε:

Φίλε μου επειδή κι εγώ είχα μείνει πρόσφατα, πας στο Engine και επιλέγεις Meas. Blocks. Θα σου βγάλει 3 σειρές με κάτι κουτάκια κι επιλέγεις σε κάποια σειρά μία επιλογή όπου σου βγάζει και την τάση της μπαταρίας. Επιπλέον, αν θες να δεις σε ποια τάση είχε φτάσει η μπαταρία σου όταν έμεινε μπορείς να το δεις στα σφάλματα όπου σου γράφει τα χιλιόμετρα στα οποία έγινε αυτό, την ώρα τί τάση είχε, καθώς και την θερμοκρασία.

Για παράδειγμα εμένα μου έγραφε στα 89.400χλμ, ώρα 03:40, θερμοκρασία -1C, τάση 7,7V.

Στο Engine η ταση φαινεται στο block 004 στο δεύτερο κελί
www.ross-tech.com/va...l

Συντονιστές: nikitas tsi