- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Κωδικοποιήσεις VAG COM
CLIMATRONIC EOS
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42079
από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:CLIMATRONIC EOS
rallakias έγραψε:
Το ελεγξα!
Τελικά όπως το περιγράφω δεν μεταβαλλεται κατι στις ενδειξεις.
Αλλά επειδη εχω το E-mfa Kufatec που εχει πραγματικη ενδειξη θερμοκρασιας λαδιού ,τα συγκρινα και ειναι ''αλλα γι΄άλλα της παρασκευης το γάλα''.
Η ενδειξη στο 15.0 ηταν σταθερη στους 60 ,είτε το λάδι ειχε 35 βαθμους ,είτε ειχε 75.
Κοινώς ,ανθρακες ο θυσαυρός αν περιμενατε να βλέπετε θερμοκρασια λαδιού στο κρυφο μενου.
Κρίμα!
Και ειναι απο τις πιο σημαντικες ενδειξεις για τους τουρμπάτους......
Edit:Τελικα το ξαναδοκιμασα αλλη μερα και τελικά δειχνει αλλα οταν επιλεξεις 20 βαθμους και αλλα οταν επιλεξεις 30 βαθμους.
Προσοχή!
...
Αν θυμαμαι καλα, για να το καταλαβετε οτι δεν ειναι θερμοκρασια λαδιου καντε το εξης:
αναψτε τον κλιματισμο με επιλεγμενη θερμοκρασια τους 20 βαθμους και μετα μπείτε στο κρυφο μενου και δειτε τι λεει στο 15.0
Μετα επιλέξτε για θερμοκρασια του κλιματισμου τους 30 βαθμους και μετα ξαναμπείτε στο κρυφο μενου και δειτε τι λεει στο 15.0
Λέει την ιδια ενδειξη?
Το ελεγξα!
Τελικά όπως το περιγράφω δεν μεταβαλλεται κατι στις ενδειξεις.
Αλλά επειδη εχω το E-mfa Kufatec που εχει πραγματικη ενδειξη θερμοκρασιας λαδιού ,τα συγκρινα και ειναι ''αλλα γι΄άλλα της παρασκευης το γάλα''.
Η ενδειξη στο 15.0 ηταν σταθερη στους 60 ,είτε το λάδι ειχε 35 βαθμους ,είτε ειχε 75.
Κοινώς ,ανθρακες ο θυσαυρός αν περιμενατε να βλέπετε θερμοκρασια λαδιού στο κρυφο μενου.
Κρίμα!
Και ειναι απο τις πιο σημαντικες ενδειξεις για τους τουρμπάτους......
Edit:Τελικα το ξαναδοκιμασα αλλη μερα και τελικά δειχνει αλλα οταν επιλεξεις 20 βαθμους και αλλα οταν επιλεξεις 30 βαθμους.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42087
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:CLIMATRONIC EOS
Θερμμοκασια νερου βλεπω στο 19.2 82.5°
Λαδιου εχω δει με ανοδικες τασεις στο 15.0 75°
Βολτ ή αμπερ μπορουμε να δουμε?
Λαδιου εχω δει με ανοδικες τασεις στο 15.0 75°
Βολτ ή αμπερ μπορουμε να δουμε?
Νikitas TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi