Κωδικοποιήσεις VAG COM

Tι ξερετε για το Obdeleven - Carly

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84863 από nikitas tsi
Tι ξερετε για το Obdeleven - Carly δημιουργήθηκε από nikitas tsi
Καλησπερα στη παρεα,οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα απο καποιον που ξερει να μας δωσει λεπτομερειες για το obdeleven καθως και ποια εκδοση ειναι η καταληλοτερη ή και αν υπαρχουν αλλα προγραμματα οπως το Carly
Το vagcom,καλο,χρυσο αλλα περασε νομιζω η εποχη του

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84864 από Projectblck
Απαντήθηκε από Projectblck στο θέμα Tι ξερετε για το Obdeleven - Carly
Καλησπέρα, έχω το first gen obd eleven εδώ και ένα χρόνο την pro έκδοση που έδινε κάποια έξτρα πραγματάκια..πολύ κατανοητό και εύχρηστο καθώς όλα γίνονται μέσο της εφαρμογής που κατεβάζεις από το play store στο κινητό σου και το συνδέεις μέσο Bluetooth ούτε καλώδια ούτε λαπτοπ... πέρα από τα βασικά ( scan, σβήσιμο σφαλμάτων, coding κτλπα) Μπορεις να παίξεις Με ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου εύκολα και σχετικα κατανοητά θα έλεγα αρκεί να εχεις μια ιδέα το τι κάνει τι.. τα αρνητικά είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο μέσο Android και όχι μέσο iOS όπου εμένα με ανάγκασε να έχω μια δεύτερη συσκευή Android μόνο και μόνο για αυτή την χρήση... επίσης είναι αναγκαία η σύνδεση στο Ίντερνετ κατά την χρήση του... με μια γρήγορη μάτια που έριξα έχει πέσει αρκετά η τιμή του διότι έχει βγει η next gen έκδοση του που από ότι είδα είναι μια ανανεωμένη έκδοση Που πέρα από τα τελευταία μοντέλα vw group και η επιλογη για iOS δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από την πρώτη έκδοση.. η first gen είναι πιστεύω ένα καλό deal σε αυτή την τιμή...

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84865 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Tι ξερετε για το Obdeleven - Carly
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση,διορθωσε με αν κανω λαθος καπου.
Που το βρισκουμε και σε τι τιμη;
Εχω ακουσει οτι τα απλα,οχι το pro,θελει credits για να κανεις κωδικοποιησεις,αλλα μεσα απο τις διαφημισεις που βλεπεις σου δινει credits,ποσα ειναι δεν το ξερω
Ποσα credits τρωει για να κανεις μια κωδικοποιηση;
Το pro δεν θελει credits?
Kαταλαβαινεις εντελως ασχετος αν και το vcds το παιζω με κλειστα ματια

Νikitas TSi

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84866 από Projectblck
Μην σε ανησυχούν τα credits καθαρά θέμα μάρκετινγκ το έκαναν το οποίο αποδείχτηκε πατάτα και το μετέφεραν και στην next gen obd... θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και κατανοητός... πριν την αγορά την ίδια «ανησυχία» είχα και εγώ Ώσπου ήρθε έκανα μια περιήγηση να το μάθω και πραγματικά τα credits δεν μου χρησίμευσαν πουθενά... η μόνη χρήση τους ήταν για να αγοράσεις έτοιμες κωδικοποίησης ώστε να μην μπεις στην διαδικασία να τις κανείς χειροκίνητα ΑΛΛΑ στο Eos μας οι κύριοι της εταιρίας δεν έδωσαν πολύ βάση πάνω στο κομμάτι αυτό και οι έτοιμες κωδικοποιήσεις ήταν ελάχιστες και αδιάφορες με αποτέλεσμα να είναι άχρηστα και τα credits και στην τελική γιατί να μην τις κανείς χειροκίνητα ώστε να μην πληρώσεις οέο; Σε πιο κοινά μοντέλα όπως golf , polo κτλπα υπήρχε μεγάλη γκάμα κωδικοποιήσεων ώστε ένας άσχετος σαφώς και θα πλήρωνε γιατί θα τον έτρωγε η περιέργεια να δει τι κάνει το κάθε ένα και δεν θα γνώριζε Για να το κάνει χειροκίνητα.. πριν με βγάλει λάθος κάποιο άλλο μέλος Που το έχει αγοράσει πιο πρόσφατα αυτά ίσχυαν πριν κανα χρόνο τώρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα γιατί έχω να μπω αρκετό καιρό στην εφαρμογη...θα σου βγει γύρο στα 65-70 η pro έκδοση που και αυτή σου συστήνω να πάρεις (εγώ να φανταστείς πριν ένα χρόνο το είχα πάρει την τριπλάσια τιμή)... ότι άλλη απορία υπάρχει πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω και το site της εταιρίας googlάρε το ( obd eleven) και θα σε πάει κατευθείαν!

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84872 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Tι ξερετε για το Obdeleven - Carly
Αρχιζω και μπαινω στο νοημα,η απλη απο τη pro τι διαφορα εχει στην ουσια;
Δηλαδη,θα αντιμετωπισω προβλημα σε κατι;
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια που μου δινεις!!

Νikitas TSi

Περισσότερα
4 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 10 Μήνες πριν #84873 από Projectblck
Δεν μπορείς να κανείς long coding νομίζω στην απλή έκδοση χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος όπου είναι βασική επιλογή νομίζω... η απλή είναι scan για σφάλματα έπειτα επιλογή να τα σβήσεις και μπορείς να διαβάσεις Διάφορες λεπτομέρειες για όλα τα ηλεκτρικά μέρη χωρίς να μπορείς να τα Πειράξεις όπου η έκδοση pro σε ξεκλειδώνει αυτήν την επιλογή... και η pro σε δίνει έξτρα credits αλλά δεν νομίζω να σε χρησιμεύσουν κάπου ιδιαίτερα όπως προαναφέραμε... η pro είναι η έκδοση που θα σε πρότεινα ώστε να είσαι Πλήρως καλυμμένος

Συντονιστές: nikitas tsi