Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι

Περισσότερα
7 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82992 από Goudis
Επειδή μου βρήκε φίλος πολυλειτουργικό τιμόνι από eos,σε καλή κατάσταση και τιμή,ήθελα να ρωτήσω,είμαστε 100% σίγουροι οτι θα παίξει;Αν όχι τι πρέπει να ψαξω;Ή να αλλάξω;
Επίσης υπάρχει θέμα αν προέρχεται απο δεξιοτίμονο;
Να πω οτι όταν βάλαμε το cruise control επαιξε κατευθειαν,αν έχει κάποια σημασία δηλαδή.

Συγγνώμη από τους διαχειριστές που ανοίγω καινούριο αλλά δεν βρίσκω το παλιό τώρα και βιάζομαι λίγο :whistle:

Γιάννης 1.4 TSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 10 Μήνες πριν #82995 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Νομίζω οτι θες εγκεφαλο κολωνας τιμονιου MED . Για να έπαιξε όμως το Cruise Control λογικά τέτοιον έχεις αν και δεν καταλαβαίνω γιατι αφου αυτον εχουν οσοι εχουν πολυλειτουργικό τιμόνι και σε αυτούς δουλευει και το CC χωρίς να αλλάξουν κάτι. Περίεργο αλλα καλό για εσένα !!!
Ελπίζω να μην χρειαστείς κατι άλλο! Αξίζει πολυ το πολυλειτουργικό τιμόνι, προχώρησέ το ;)

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #83148 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Το τιμόνι αλλάχτηκε,τελικά μαζί με τον εγκέφαλο της κολώνας. Αρχικά είχα αναμμένα λαμπάκια esp και τιμονιού και δεν είχα την υποβοήθηση στο τιμόνι,αλλά αυτά διορθώθηκαν.Όλα τα υπόλοιπα(φωνή,τηλέφωνο,κλπ) έπαιξαν κατευθείαν.Μετά όμως παρατήρησα κάτι άλλο.Δεν μπορώ να μπω στο main menu της mfd,αλλα μονο στις ρυθμισεις με αποτελεσμα να μην μπορω πχ να βαλω το ραδιο στην mfd ενω πριν την αλλαγη μπορουσα.Επίσης τα παλιά κουμπιά στον μοχλό στο πλάι λειτουργούν ακόμα,αλλα μόνο πανω-κάτω και οκ,δηλαδή menu ουτε απο εκει.Και καταλήγω,μήπως στο τιμόνι πατάω κάτι άλλο που δεν το ξέρω;Ή μήπως είναι θέμα κάποιας κωδικοποίησης; :unsure: :unsure:

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #83151 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Ποιο τιμόνι τοποθέτησες;

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #83153 από Goudis

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #83154 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Θελει κωδικοποιηση,ωστε να πανε οι εντολες στο τιμονι και οχι στο λεβιεδακι.

vweos.gr/kunena/28-D...0

Νikitas TSi

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84810 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Καλησπερα σε ολους...κοιταζα τις προαλλες το τιμονι του golf 7 r line και με μια προχειρη ματια ειδα οτι μπαινει σε eos.Στο παρακατω λινκ ειδα οτι δουλευουν τα πληκτρα της εντασης,του μενου της κοκκινης οθονης και του cruise control το οποιο εχει μεταφερθει απο τον μοχλο του φλας στο τιμονι.To ερωτημα ειναι το εξης. Αν προχωρησω στην αλλαγη του τιμονιου θελει απλως τοποθετηση και κωδικοποιηση για να δουλεψει σε αυτα που υποστηριζει ; ή θελει και την κολωνα τιμονιου απο το golf 7 για να δουλεψει σωστα και το cruise control? με τον αριθμο πλαισιιου π ειδα η κολωνα τιμονιου μου υποστηριζει ηδη το cruise control του παλιου μοντελου χωρις να θελω αλλαγη κολωνας τιμονιου.

Το λινκ ειναι αυτο:https://www.youtube.com/watch?v=dEaz3URpvjQ

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84811 από Goudis
Σε ερώτηση σε κάποιον που το έκανε σε golf 5,η απάντηση για το τι θέλει για να γίνει ήταν: "Όλα τα ηλεκτρονικά του τιμονιού όλα όμως,
Άνοιγμα πλακέτα εγκέφαλο τιμονιού και κόλληση στην πλακέτα μιας νέας γραμμής για να παίζει το κρουζ από τιμόνι,
άλλα σταλκς και ίσως και κανμπας 13 και μετά.
Μπορεί και άλλα δεν ξέρω γιατί έχω αλλάξει διάφορα.."

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84812 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Ερώτηση για Πολυλειτουργικό τιμόνι
Ναι αλλα με απλη κωδικοποιηση και τοποθετηση θα δουλευει ; χωρις να αλλαξεις κολωνα τιμονιου ; στην τελικη αν θες cruise το ενεργοποιεις απο τον διακοπτη τον παλιο...σημασια εχει να δουλευει με τις λειτουργιες του παλιου τιμονιου το καινουργιο.

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84813 από Goudis
Για να χρειάζεται μέχρι και κανμπας δεν νομίζω...γενικά από 7αρι είναι δύσκολα..ο,τι ήταν μέχρι και σε 6αρι είναι πιο βατό...

Γιάννης 1.4 TSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": nikitas tsi

Συντονιστές: nikitas tsi